- 18 Mart 2008
- 976
- 35
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.281
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesinizzzzzzz
küstüm hepinizeeee
zaten stres altındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
en kıymetli yerlerimden biri hasta olduuuuuuuuu
allaahhhhh allllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nerelerdesin harikam ben geldim sen yoksun,peşinden geldim,konu okuyordun rahatsız etmek istemedim,yoksa sen konu okurken sürpriz yapacaktım sana.
:))) oh be
geldi arkadaşlarım
kızlar cumaya gitçem dr a hem o güne kadar bakalım nolcak belki geçer ( inşallah)
hıı bu arada hastaneden sordurdum kadın doğum dr una gebeliğe engel bişey değilmiş bu ya çok şükür ben denemelere devam ediyim ama ya zorlama olursa zararı olurmuki e cumaya kadarda bekleyemem tam günlerii
kızlar başım çok ağrıyor....birisi öpücük yollasın başımada geçsin hadi bekliyorum :))))
geldi arkadaşlarım
kızlar cumaya gitçem dr a hem o güne kadar bakalım nolcak belki geçer ( inşallah)
hıı bu arada hastaneden sordurdum kadın doğum dr una gebeliğe engel bişey değilmiş bu ya çok şükür ben denemelere devam ediyim ama ya zorlama olursa zararı olurmuki e cumaya kadarda bekleyemem tam günlerii
kızlar başım çok ağrıyor....birisi öpücük yollasın başımada geçsin hadi bekliyorum :))))
canım yola devam et sen durmak yok...olsa bile kist çok küçük diyosun bişey olmaz canım.....
slm kızlar nasılsınız?
enrikam geçmiş olsun canım.. ihmal etme
en yakın zamanda git dr ye en azından için rahatlar..
elinle dokunduğun zaman sertlik hareket ediyo mu yoksa sabit duruyor mu?
lenf bezi veya kıl dönmesi olabilir mi canım ?
inşallah kötü bişiy yoktur
tekrar çok geçmiş olsun bitanem
geldi arkadaşlarım
tamam tatlım bencede ihmal etmiyim ben yumurtlamayada az kalmışken kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim güzel sabinam
valla bilemiyorumki arkadaşım ya ama içerde baya zannetmiyorum kıl dönmesi olduğunu ama lenfler hakkında hiiç bi bilgim yok canım
hıı bide hareket etmiyo sabit sanki orama bişey çarpmışta şişmiş gibi....
harıkacımm sen çalıs güzelim calısss o bişeycik etmezzz bence öle kötü bişeyde degıl
çok içerdeyse lenflerde değildir canım korkma
inşallah kötü birşey yoktur
bazen benimde oluyor tam dudak kısımlarında elleyince hareket etmiyo sadece dokununca ağrı yapıyo
sonrada kendiliğinden geçiyor
inşallah seninde öyle olur
cuma ya kadar bişiyin kalmaz inşallah