- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.261
haklısın belenaycığım toparlanmak lazım.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canlarım...bendende iyilik şimdilik....saat ilerledikçe iyi halim kalmıyor...karamsarlık çöküyor hiç birşey yapasım gelmiyor...akşam çok kötüydüm ağladım ağladım...kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum...allahım ne olur bir çıkar yol göster...ilkinde bu kadar yıkılmamıştım kızlar...bunda adeta tarumar oldum...çok şükür inançlıyız ama gönül ferman dinlemiyor bazen....
günaydındın harikacım,
geçmiş olsun canım ama çok dikkat et,mikrop kapmasın,ben özel bölgede kaşıntı oldumu,sivilce çıktımı çok dikkat etmeye çalışıyorum,harikacım bendede çok sık kaşıntı oluyor,helede adet bitiminde,pedler zaten bakteri için çok uygun bir ortam oluşturuyormuş,doktor çok sık değiştir dedi,ne kadar da sık değiştirsem oluyor işte,ben geçen ay resmen deri değiştirdim,hani denize gidersin derin soyulur yaa öyle oldum,kremle yağla geçirdim,hatta sabah kaltım gene hafif bi kaşıntı var,hemen senin kremden sürdüm,yani ne oluyorda böyle oluyor anlamadım.
sibelim ve perim....desteğiniz için çok sağolun allah razı olsun sizden...asla isyan etmiyorum...ama okadar yoruldum ki....nasıl geçecek onuda bilmiyorum...beden yorgunluğu değil ki bu ruh yorgunluğu...onunda çaresi zaman galiba...beraber atlatacağız inşallah allahın sayesinde...rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın ....
kıslarrrr iç çamasırınıza mutlakaaaa ütü sürünnnnnnnnnnnnn.....yasakkelime
kesınlıkleeeeeee şartttttt eşlerinizinde aynı şekılde tatlişkommmm
çünkü biz hemen herseyden kapıyoruz mikrobu...lmaz:
pericim ben sabun tozuyla yüksek isida yıkıyorum iççamaşırlarını fakat ütü sürmüyorum artık eskide ütülüyodum bütün lastiklerini gevşetiyo oda kullanılmaz oluyo iki kereden sonra külot ondannnn
yaa kızlar benim moralim çok bozuldu
benimki mikrop değil ben anlıyorum artık
bişey çıkmış benim o bölgemde baktım şimdi içerde biraz öyle üstte değil parmağımı sokuyorum öyle hissediyorum sertliği ne şimdi bu taa orda sivilce çıkarmı ki
kızlar ben butopiğe geldiğimde çok umutsuz üzgün ne yapacağını bilmez haldeydim ama burda moralim düzeldi sizlerle dertleşmek bana iyi geldi yanlız olmadığımı anladım bebeğimin acısını benden başka kimse anlamadı sizler dışında hep olsun dediler hem daha çok küçüktü hissetmedin bile onu ya hissetseydin ya daha büyükken kaybetseydin dediler ne farkederki ben onu zaten içimde hissediyordum varlığı bana yetiyordu ha büyük ha küçük ne farkeder bir anne için üselik ilk meleğimdi zorlukla bana gelmişti bunu sadece burdaki arkadaşlarım anladılar bana destek oldular hepinize teşekkür ediyorum iyiki varsınız arkadaşlar aman bee duygusala bağladınız beni hee:)) hadi hadi burda hüzüne umutsuzluğa yer yok ne olursa olsun bir gün mutlaka........
pericim ben sabun tozuyla yüksek isida yıkıyorum iççamaşırlarını fakat ütü sürmüyorum artık eskide ütülüyodum bütün lastiklerini gevşetiyo oda kullanılmaz oluyo iki kereden sonra külot ondannnn
yaa kızlar benim moralim çok bozuldu
benimki mikrop değil ben anlıyorum artık
bişey çıkmış benim o bölgemde baktım şimdi içerde biraz öyle üstte değil parmağımı sokuyorum öyle hissediyorum sertliği ne şimdi bu taa orda sivilce çıkarmı ki
evet yasemincim okudum şimdi olabilirmi acaba ağrım falan yok ama ilişki sırasında olurmu bilmiyorum sen bişey biliyomusun tatlım bu kistle ilgili
amaaaaan ya nerden çıktı şimdi belkide parmağımı sokmasaydım görmücektim
allahım nolur geçsin kendi kendine
yasemincim peki kendi kendine yok olabilirmiki ya
biliyomusun biraz ağrıda başladı acaba psikolojikmi
bide benim bayadır ateşim var sebebini merak ediyorum okuduğum kadarıyla ateş yaparmış oda