- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.321
ayşeciğim nasılsın canım?
sabinam ben dun gece ruyamda daha boyle ayakta zor duran bir bebegi ellerinden tutup yurutmeye calisirken bebek isiyor yere aa diye sasiriyorum sence bunun anlami nedir?
canım benim güzel yürekli enrikam..senden güzel rüyamı olur canım melek gibisin zaten....inşallah güzel çıkar enrikam tahlil sonuçlarım...yaseminim tatlım bu gece ben gireyim rüyalarına eğlendiririm belki seni sabah mutlu kalkmana neden olurum hem, inan son günlerde ben hep kabuslar görüyorum ve bütün gün aklıma geldikçe irkiliyorum çok sinir bi durum bu
ayrıca test sonuçlarının temiz çıkacağına eminim ben canım merak etme dualarım seninle
tünaydın kızlar nasılsınız?
belanaycığım vakti gelmemiş demek ki daha...bidaki ay inşallah
kızlar bende bu gün bursa ya gidecektim ailemin yanına ama mağlesef eşim çok hasta bu gece acilde sabahladık
isal -ateş-miğde bulantısı var
serum taktılar..bu gün biraz daha iyi
bakalım eğer kendini iyi hissederse yarın sabah gitmeyi düşünüyorum
hepinizi çok özlüycem kızlar
geldim canlarım öğlen arası arkadaşla buluştuk alış veriş yaptım bişeyler yedik gezdik çarşıda hepsi 1,5 saatte oldu bitti...:))
selam kızlarrr
bugün geç kaldım,işim çoktu gene yaaa,çalış çalış nereye kadar,ben çocuk yapmak ve çocuğuma bakmak istiyorum,en iyisi emekli olup öyle çocuk yapmak,rahat rahat ohhhh,gezerim çocuğumla bol bol,
başladım gene hayallere,hayırlısı bakalım.
geldim canlarım öğlen arası arkadaşla buluştuk alış veriş yaptım bişeyler yedik gezdik çarşıda hepsi 1,5 saatte oldu bitti...:))