Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kıslarrrrrrr nasılsınız herşey yolunda insallahhhh...

belenaycımmm napalım hayırlısı birdahakı ay sevınırız bızde alla allaaaa..aylar bitmiyo ya.takıp düşünmektense günümüzün saglıgımızın kıymetını bılelımdımı amaaaaaaaaa

ayşeciğim nasılsın canım?

sabinacım canım iyiyim güzelim bomba gibiyim....yaz günlerinin keyfını işyerlemızde cıkarmaya calısıyoruz klimayı acıp acıp ferahlıyoruz...bide havuz denız olsaydı şöleee bahcede....hayal kurmanında bi adabı var dımı ama...işyerının bahcesınde havuz....:))))sıcak basıma gectı sabah sabah tövbeeeeelaelaelaelaelae

canlarım günaydın hepinize....gece çok kötü rüyalar gördüm sabah uyandığımda dayak yemiş gibiydim artık ne kadar kastıysam kendimi....cuma gideceğim dr ada pıhtılaşma sonuçlarım çıkmış eşim yarın alacak onları tıp fakültesinden iki kere gitmek istemedim onuda götürürüz....hayırlısı olsun bakalım hakkımızda...

tuğbacım hala var sertlik ama rahatsız etmiyo beni biraz kaşıntım oldu belkide sebebi odur bilemiyorum belki beze falan oluşmuştur diye düşünüyorum geçiyodur inşallah
bakalım vazgeçmezsem cumaya kadar gidicem dr a, oda kesin ilaç falan vericek istemiyorum yaaaa

yaseminim tatlım bu gece ben gireyim rüyalarına eğlendiririm belki seni sabah mutlu kalkmana neden olurum hem, inan son günlerde ben hep kabuslar görüyorum ve bütün gün aklıma geldikçe irkiliyorum çok sinir bi durum bu
ayrıca test sonuçlarının temiz çıkacağına eminim ben canım merak etme dualarım seninle

tünaydın kızlar nasılsınız?
belanaycığım vakti gelmemiş demek ki daha...bidaki ay inşallah
kızlar bende bu gün bursa ya gidecektim ailemin yanına ama mağlesef eşim çok hasta bu gece acilde sabahladık
isal -ateş-miğde bulantısı var
serum taktılar..bu gün biraz daha iyi
bakalım eğer kendini iyi hissederse yarın sabah gitmeyi düşünüyorum
hepinizi çok özlüycem kızlar

sabinam ben dun gece ruyamda daha boyle ayakta zor duran bir bebegi ellerinden tutup yurutmeye calisirken bebek isiyor yere aa diye sasiriyorum sence bunun anlami nedir?

ay pericim şimdi okudum tatlım sorunu
hala var şişilik ayşecim ya ama sanki fazla değil yada benim elim alıştı hehehe
rahatsızlığım yok ama canım hani ağrı falan sabah biraz kaşıntım oldu yine krem sürdüm
umarım cuma günü dr gebeliği ertelemem gereken bi tedavi uygulamaz antibiyotik falan

selam kızlarrr
bugün geç kaldım,işim çoktu gene yaaa,çalış çalış nereye kadar,ben çocuk yapmak ve çocuğuma bakmak istiyorum,en iyisi emekli olup öyle çocuk yapmak,rahat rahat ohhhh,gezerim çocuğumla bol bol,
başladım gene hayallere,hayırlısı bakalım.

geldim canlarım öğlen arası arkadaşla buluştuk alış veriş yaptım bişeyler yedik gezdik çarşıda hepsi 1,5 saatte oldu bitti...:))

canım benim güzel yürekli enrikam..senden güzel rüyamı olur canım melek gibisin zaten....inşallah güzel çıkar enrikam tahlil sonuçlarım...

abina geçmiş olsun canım..acil şifalar eşine...sıcaklar arttıkca böle ani hastalıklar cıkıyor....

demek gidiyosun hıııı ( seni özlüycem gercekten...ama degısıklıkte ıyı gelır umarım guzel vakıt gecırırsın keyfını cıkar tatlım....gözlerım senı arıycak burda....kendıne cok dıkkat emı tatlım benım....

şimdiden hayırlı yolculuklar...güle güle git güle güle gellll hem insallah müjdelerle gelll....

yasemıncım bencede test sonucların tertemız cıkacak....öyle hıssedıyorum....sadece bıraz moladan sonra baslayacaksın yıne calısmalara gülüm hayırlısıyla....

sabinacığım çok geçmiş olsun canım...allah şifa versin...burdada salğın varmış..aman dikkat edin kendinize...

sabinacım eşine acil şifalar inşallah,aman kendinize dikkat edin şekerim,sıcaklarda insana her şey dokunuyor valla.

tatlım bunlar ulaşması kolay hayaller bak bu uğurda uğraşıyoruz yılmadAAAAN yorulmadAAAAAAAAAAAAAANNN heeyyyt süprizzzzz (gaza geldim biraz)

geldim canlarım öğlen arası arkadaşla buluştuk alış veriş yaptım bişeyler yedik gezdik çarşıda hepsi 1,5 saatte oldu bitti...:))

ayy ne güzel ya benim hiç öyle bi şansım yok şehrin çok dışında çok sıkıcı bi yerde çalışıyorum ama dün akşam gezdim bende alışveriş yaptım ciciler aldım
yaa şimdi yapıyorum alışverişi sonra pişman oluyorum bazen olmiyim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…