Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar valla bu ay bende tık yok,incir kürü de yaptım ama bence yumurta oluşmadı bende,bakalım inşallah adetim çok gecikmez,bide adetimi bekleyip strese giriyorum yaaaaaaaa

amin kızlar ya kendiliğinden geçse ne güzel olur
sabinacım seninkiler tam dudak kısmındamı oluyo benimki biraz daha içerde sağ tarafta dokununca acımıyo pek ama şuanda biraz yanma var tam orda sanki nane sürmüşüm gibi
seninde oluyomuydu öyle

enrtikam yanma olup olmadığını pek hatırlamıycam canım ama, dokununca ağrı yapıyordu
benim dudakların iç kısımlarında oluyordu
endişelenme canım ya kötü bişiy değildir
sen içini ferah tut..aklına kötü şeyler getirme
kendiliğinden geçer inşallah

kızlar valla bu ay bende tık yok,incir kürü de yaptım ama bence yumurta oluşmadı bende,bakalım inşallah adetim çok gecikmez,bide adetimi bekleyip strese giriyorum yaaaaaaaa

sibelam hiç belli olmaz canım ya belki sen farkedememişsindir ha olabilir mi:jeyyar:
adetinide stres yapma stres yaptıkça da gecikiropuyorumnanaktan

sende benim gibi korkaksın sanırım,bende çok korkağım canım yaa,böyle küçücük bişey varsa bile acıma ihtimaline karşıı çok tedirgin olurum,kabus yaşarım ve yaşatırım yani,eşim çok dalga geçer benle,canım biraz tatlı valla benim ne yapayım,bide her dert kadınlarda anacım ne yapalım,mikroplar bi bizi bellemişler, ha bire bize saldırıyolar.

aslında ağrı eşiğim yüksektir benim ama şimdi bebek istiyorum ya ona muhalefet edecek herşeyden korkuyorum sibelcim ya ondan paniğim aslında
açıkçası çok ciddi bişey olduğunu bende sanmıyorum ama tahmin ettiğim şeyse ve ilerlerse tehlikeli olabilir işte

bellimi olur be güzelim dur bakalım
en iyisi ne biliyomusun adet gününü çıkar aklından dağıt kafanı hatta sormıcam ben sana ne zaman adet tarihin diye çünkü çok stres yapıyo insan öyle olunca

bellimi olur be güzelim dur bakalım
en iyisi ne biliyomusun adet gününü çıkar aklından dağıt kafanı hatta sormıcam ben sana ne zaman adet tarihin diye çünkü çok stres yapıyo insan öyle olunca
[/QUOTE]

haklısın canım,yok çok şükür eskisi gibi kafama takmıyorum,ama bu ay yumurtlama olmadı gibi geliyor,tabi içimi göremiyorum ama hiç bişey yakalayamadım,geçen ay geçte olsa yumurtlamayı yakalamıştım bu ay hiçbişey olmadı,hep kuruydum,1-2 gündür akıntım var ama çok az,yumurtlama olduğu zaman ıslaklığı hissedecek kadar akıntın oluyor,olsun bu ay da geçsin bakalım,adet olunca incir kürüne tekrar başlıcam.

tamam harikacım bende adet günümü zaten bilmiyorum,bekleyip durmam inşallah,ama incir kürü belki yumurtama faydası olmadıysada,çok gecikmeden adet görmeme faydası olur belki,aslında ben incir kürünü yaparken çatlama sorunum var diye 1 hafta 10 gün havuçlusundan yaptım,az önce araştırma yaptımda forumdaki bir arkadaşımız kürün sonuna doğru havuç koymak lazım diyor,mantıklı tabi,önce gelişecekki sonra çatlaması için takviyede bulunacaksın,ben yanlış yapmışım.

bencede böyle düşünmek en güzeli adetimiz bize süpriz olmasın biz onu beklerken bebek bize süpris olsun dimi
bende bu ay öyle yapıcam unutucam durmucam üstünde adet günümün hoş zaten ben bu ayda umudumu şimdiden kestim ama :KK43:

ya kızlar esterya nerdeeee
iyice ihmal etti bizi ya merak ettiriyo hep böyle
sonuçta o bizim en kıymetlimiz hamilemiz allah allahhhh

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize akşam kız kıza alış verişe gideceğiz iyi gelir inşallah açılırım biraz yemek falanda yeriz....görüşürüz ....

iyi akşamlar yasemincim ne iyi yapıcaksınız çok severim öyle gezmeleri
bizde aynını yapıcaz arkadaşımla akşam
o zaman hepimize iyi eğlenceler tatlımmmmm

kızlar ben hastalandım belirtiler başladı 2 -3 güne kadar gelir biraz erken geldi ama olsun kısmet bu ay olmadı canlarım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:lepi:hiç üzülmedim bu ay olmadı diye alıştım galiba en azından adet görebiliyorum bunada şükür adet gördüğümüz sürece umudumuzda var demektirzemuszemusbu ay halay çekmek kısmet olmadı bana inşallah sizlerden biri güzel haber verir:Saruboceq:yolumuz uzun ve çetin antramanlara başlamak lazım durmak yok yola devamvereliniortak

günaydın canım arkadaşlarımmm nasılsınız bakalımm

belenaycım hayırlısı olsun tatlım kısmet gelecek ayaymış bizde ağustosta çektiririz belki halayy

günaydın kızlar evet enrikacım kısmet bir dahaaki sefere inan üzülmedim artık bu tür şeyleri normal karşılayacak kadar büyüdüm ben olgunlaştımlaelaelaelaelae

günaydın kızlar evet enrikacım kısmet bir dahaaki sefere inan üzülmedim artık bu tür şeyleri normal karşılayacak kadar büyüdüm ben olgunlaştımlaelaelaelaelae
canım sanada günaydın rabbım hakında hayırlısını nasip etsin inş. demekkı bu ay hayırlısı olmayacakmış rabbım nasip etmedı canım senın adet günün perşembeydı dımı canım..........

harıkacım günaydın canım nasılsın bugun o bahsettıgın sertlık gitmiştir inş. canım..........

canım sanada günaydın rabbım hakında hayırlısını nasip etsin inş. demekkı bu ay hayırlısı olmayacakmış rabbım nasip etmedı canım senın adet günün perşembeydı dımı canım..........
evet canım ama erken geldi bende şaşırdım aslında tam kanama sayılmaz pembe lekelenme şeklinde geldi ama 2-3 güne kadar sökülür

kızlar ben hastalandım belirtiler başladı 2 -3 güne kadar gelir biraz erken geldi ama olsun kısmet bu ay olmadı canlarım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:lepi:hiç üzülmedim bu ay olmadı diye alıştım galiba en azından adet görebiliyorum bunada şükür adet gördüğümüz sürece umudumuzda var demektirzemuszemusbu ay halay çekmek kısmet olmadı bana inşallah sizlerden biri güzel haber verir:Saruboceq:yolumuz uzun ve çetin antramanlara başlamak lazım durmak yok yola devamvereliniortak
canım benim hakkında hayırlısı olsun belenayım...metanetin harika canım tebrik ediyorum seni maşallah böyle düşündüğün sürece 1 adım öndesin bunu unutma canım benim...bir dahaki aya inşallah umutlarımız...hayırlı zamanda gelsin bize meleklerimiz bizi üzmeden...

canım benim hakkında hayırlısı olsun belenayım...metanetin harika canım tebrik ediyorum seni maşallah böyle düşündüğün sürece 1 adım öndesin bunu unutma canım benim...bir dahaki aya inşallah umutlarımız...hayırlı zamanda gelsin bize meleklerimiz bizi üzmeden...

X