- 18 Mart 2008
- 976
- 35
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.301
kızlar valla bu ay bende tık yok,incir kürü de yaptım ama bence yumurta oluşmadı bende,bakalım inşallah adetim çok gecikmez,bide adetimi bekleyip strese giriyorum yaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin kızlar ya kendiliğinden geçse ne güzel olur
sabinacım seninkiler tam dudak kısmındamı oluyo benimki biraz daha içerde sağ tarafta dokununca acımıyo pek ama şuanda biraz yanma var tam orda sanki nane sürmüşüm gibi
seninde oluyomuydu öyle
kızlar valla bu ay bende tık yok,incir kürü de yaptım ama bence yumurta oluşmadı bende,bakalım inşallah adetim çok gecikmez,bide adetimi bekleyip strese giriyorum yaaaaaaaa
sende benim gibi korkaksın sanırım,bende çok korkağım canım yaa,böyle küçücük bişey varsa bile acıma ihtimaline karşıı çok tedirgin olurum,kabus yaşarım ve yaşatırım yani,eşim çok dalga geçer benle,canım biraz tatlı valla benim ne yapayım,bide her dert kadınlarda anacım ne yapalım,mikroplar bi bizi bellemişler, ha bire bize saldırıyolar.
canım sanada günaydın rabbım hakında hayırlısını nasip etsin inş. demekkı bu ay hayırlısı olmayacakmış rabbım nasip etmedı canım senın adet günün perşembeydı dımı canım..........günaydın kızlar evet enrikacım kısmet bir dahaaki sefere inan üzülmedim artık bu tür şeyleri normal karşılayacak kadar büyüdüm ben olgunlaştımlaelaelaelaelae
evet canım ama erken geldi bende şaşırdım aslında tam kanama sayılmaz pembe lekelenme şeklinde geldi ama 2-3 güne kadar sökülürcanım sanada günaydın rabbım hakında hayırlısını nasip etsin inş. demekkı bu ay hayırlısı olmayacakmış rabbım nasip etmedı canım senın adet günün perşembeydı dımı canım..........
canım benim hakkında hayırlısı olsun belenayım...metanetin harika canım tebrik ediyorum seni maşallah böyle düşündüğün sürece 1 adım öndesin bunu unutma canım benim...bir dahaki aya inşallah umutlarımız...hayırlı zamanda gelsin bize meleklerimiz bizi üzmeden...kızlar ben hastalandım belirtiler başladı 2 -3 güne kadar gelir biraz erken geldi ama olsun kısmet bu ay olmadı canlarım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:lepi:hiç üzülmedim bu ay olmadı diye alıştım galiba en azından adet görebiliyorum bunada şükür adet gördüğümüz sürece umudumuzda var demektirzemuszemusbu ay halay çekmek kısmet olmadı bana inşallah sizlerden biri güzel haber verir:Saruboceq:yolumuz uzun ve çetin antramanlara başlamak lazım durmak yok yola devamvereliniortak
canım benim hakkında hayırlısı olsun belenayım...metanetin harika canım tebrik ediyorum seni maşallah böyle düşündüğün sürece 1 adım öndesin bunu unutma canım benim...bir dahaki aya inşallah umutlarımız...hayırlı zamanda gelsin bize meleklerimiz bizi üzmeden...kızlar ben hastalandım belirtiler başladı 2 -3 güne kadar gelir biraz erken geldi ama olsun kısmet bu ay olmadı canlarım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:lepi:hiç üzülmedim bu ay olmadı diye alıştım galiba en azından adet görebiliyorum bunada şükür adet gördüğümüz sürece umudumuzda var demektirzemuszemusbu ay halay çekmek kısmet olmadı bana inşallah sizlerden biri güzel haber verir:Saruboceq:yolumuz uzun ve çetin antramanlara başlamak lazım durmak yok yola devamvereliniortak