Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yaseminim ağla hayatım gerçekten rahatlatıyor kolaymı yaşadıkların ama neyseki bu acıyı zaman iyileştiriyo bitek endişesi kalıyor taki bu durumu atlatıpta yeni ve sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına alana kadar

oda olucak nasılsa güzelim demekki zamanı daha gelmemiş bekliyoruz hepimiz ve beklemeye devam edicez
yeterki bu bizim hayatımızı kontrol altına almasın canım

evet sibelcim benimde tam adet sonrası oldu kesin pedlerden oldu zaten şüphelendim bu ay kaşıntı başlayınca yani ne kadar sık değiştirsen oluyo işte fff
allahtan yanmasıda geçti ama şişlik duruyomu bilmiyorum bakıcam birazdan umarım geçmiştir nerden çıktı şimdi bu sivilceden başka bişey olabilirmi acaba :çok üzgünüm:

enrikam çok haklısın canım sözlrinde.....sanada çok geçmiş olsun canım...inşallah sivilcedir kötü bişey olmasında....

aminnnnnn güzel yasemınım benım ...atlatıcaz tabeeeee güzel günler bizi beklıyor.......

kızlar ben butopiğe geldiğimde çok umutsuz üzgün ne yapacağını bilmez haldeydim ama burda moralim düzeldi sizlerle dertleşmek bana iyi geldi yanlız olmadığımı anladım bebeğimin acısını benden başka kimse anlamadı sizler dışında hep olsun dediler hem daha çok küçüktü hissetmedin bile onu ya hissetseydin ya daha büyükken kaybetseydin dediler ne farkederki ben onu zaten içimde hissediyordum varlığı bana yetiyordu ha büyük ha küçük ne farkeder bir anne için üselik ilk meleğimdi zorlukla bana gelmişti bunu sadece burdaki arkadaşlarım anladılar bana destek oldular hepinize teşekkür ediyorum iyiki varsınız arkadaşlar aman bee duygusala bağladınız beni hee:)) hadi hadi burda hüzüne umutsuzluğa yer yok ne olursa olsun bir gün mutlaka........

kıslarrrr iç çamasırınıza mutlakaaaa ütü sürünnnnnnnnnnnnn.....yasakkelime

pericim ben sabun tozuyla yüksek isida yıkıyorum iççamaşırlarını fakat ütü sürmüyorum artık eskide ütülüyodum bütün lastiklerini gevşetiyo oda kullanılmaz oluyo iki kereden sonra külot ondannnn

yaa kızlar benim moralim çok bozuldu
benimki mikrop değil ben anlıyorum artık
bişey çıkmış benim o bölgemde baktım şimdi içerde biraz öyle üstte değil parmağımı sokuyorum öyle hissediyorum sertliği ne şimdi bu taa orda sivilce çıkarmı ki

harikam beni dinlersen zaman kaybetmeden doktora git derim,ALLAH korusun siğil felan olur,en güzeli hemen doktora gidip neyse tesbit ettir,yoksa kafan takılı kalacak,hadi canım hemen randevunu al banada haber ver.

senağlama :1hug:

kıs lastıgıne degılllll sade ağ kısmınaaaaa .....

pekı harıka dokununca acıyomuuu

enrikam kist falan olmasın o bölgede duymuşsundur belki bartholin kistleri oluşabiliyor netten bi bak canım...

yok kızlar hiç acı yok hatta kaşıntım geçti kremden sonra hafif yanma olmuştu demiştim ya oda geçti şu an çok rahatım o anlamda ama tuvalette parmağımla dokununca sertlık hissediyorum acaba vucudumu iyi tanımıyomuyum yenimi keşfediyorum ama sol tarafta yok ffffffffffff

sibelcim ya benim çalıştığım yer çok uzakta ve öyle hemen gidemem dr a malesef ya bikaç gün bakiyim geçmezse alayım randevumu öyle kan falanda yok kistmi oluştu acaba

evet yasemincim okudum şimdi olabilirmi acaba ağrım falan yok ama ilişki sırasında olurmu bilmiyorum sen bişey biliyomusun tatlım bu kistle ilgili
amaaaaan ya nerden çıktı şimdi belkide parmağımı sokmasaydım görmücektim
allahım nolur geçsin kendi kendine

canım harıkam sıkma canını inş. önemlı bişey yoktur dr gitt için rahatlasın canım benım.......

canım bildiğim çok ağrılı olması ve hızla büyümesi sonra ameliyatla alıyorlar....bekle canım biraz daha inşallah geçer ...geçmez ve büyürse gidersin dr a olur mu takma kafana...

yasemincim peki kendi kendine yok olabilirmiki ya
biliyomusun biraz ağrıda başladı acaba psikolojikmi
bide benim bayadır ateşim var sebebini merak ediyorum okuduğum kadarıyla ateş yaparmış oda

yasemincim peki kendi kendine yok olabilirmiki ya
biliyomusun biraz ağrıda başladı acaba psikolojikmi
bide benim bayadır ateşim var sebebini merak ediyorum okuduğum kadarıyla ateş yaparmış oda

haydaaaa gülüm git hemen bi doktora neyse baksın doktor hemen söler insallah bısey yoktur ya...kendını dınlıyosun ya şimdi ama belkıde ondan da olabılır.... yarın git ama içimiz rahat etsın canım...

ben geldim pericim
kafam takıldı şimdi buna ya ondan keyfim kaçtı
dokuz eylülden bi hoca ayarlamaya çalışıyorum çok sonraya veriyolar randevuları
bakalım kürtaj olduğum hastaneyi araştırcam olmazsa o dr a giderim

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesinizzzzzzz
küstüm hepinizeeee
zaten stres altındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
en kıymetli yerlerimden biri hasta olduuuuuuuuu
allaahhhhh allllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…