- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.241
günaydın canlarım...bendende iyilik şimdilik....saat ilerledikçe iyi halim kalmıyor...karamsarlık çöküyor hiç birşey yapasım gelmiyor...akşam çok kötüydüm ağladım ağladım...kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum...allahım ne olur bir çıkar yol göster...ilkinde bu kadar yıkılmamıştım kızlar...bunda adeta tarumar oldum...çok şükür inançlıyız ama gönül ferman dinlemiyor bazen....
tugbacım günaydın canım bugündaha ıyı olucaz ınsallah..bakalım sıcaktan bunalmazsak sen nasılsın tatlım?
günaydın canlarım...bendende iyilik şimdilik....saat ilerledikçe iyi halim kalmıyor...karamsarlık çöküyor hiç birşey yapasım gelmiyor...akşam çok kötüydüm ağladım ağladım...kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum...allahım ne olur bir çıkar yol göster...ilkinde bu kadar yıkılmamıştım kızlar...bunda adeta tarumar oldum...çok şükür inançlıyız ama gönül ferman dinlemiyor bazen....
ya esteryacım benim bu sabah özel bölgemde biraz kaşıntım oldu bende travocort kremden sürdüm nasılsa adetim yeni bitti bebek falan yoktur diye
sürerken kremi, elime böyle biraz sağ tarafta sertlik geldi ne acaba o ya yani ilk başta yuvarlak gibi geldi sonra tekrar baktım o zaman sanki biraz yayılmıştı ama sertti hala ya
saol canım iyiyim 1 hafta kaldı adet olmama bakalım hayırlısı diyorum.evet çook sıcak askılı şortla geziyorum evde dahada sıcak olacakmış bu hafta sen nasılsınn canım
günaydındın harikacım,
geçmiş olsun canım ama çok dikkat et,mikrop kapmasın,ben özel bölgede kaşıntı oldumu,sivilce çıktımı çok dikkat etmeye çalışıyorum,harikacım bendede çok sık kaşıntı oluyor,helede adet bitiminde,pedler zaten bakteri için çok uygun bir ortam oluşturuyormuş,doktor çok sık değiştir dedi,ne kadar da sık değiştirsem oluyor işte,ben geçen ay resmen deri değiştirdim,hani denize gidersin derin soyulur yaa öyle oldum,kremle yağla geçirdim,hatta sabah kaltım gene hafif bi kaşıntı var,hemen senin kremden sürdüm,yani ne oluyorda böyle oluyor anlamadım.
günaydın canım benim,sana ne söylesek teselli vermez,hekim değil çeken bilir demişler,ama dualarımız seninle,inşallah herşey çok güzel olacak,ALLAH bunu unutturacak dert vermesin,sağlıklı olduğun için,çaresiz derdin olmadığı için,ailen olduğu için ve seni çok seven bir kocan olduğu için şükret ve yalnız bunları düşün,hayatını bebek isteği üzerine kurmaa, bak ben kaç yıldır herşeyi buna endekslemiştim,şimdi şimdi ne kadar yanlış yaptığımı anlıyorum,zaman su gibi akıyor,bugünün tekrarı yok,hayatın tadını çıkar ne zaman ne görecez belli değil.
kıslarrrr iç çamasırınıza mutlakaaaa ütü sürünnnnnnnnnnnnn.....yasakkelime
doğru söylüyosun bak onu pek yapmıyorum,neden yapmıyorum hani yüksek sıcaklıkta yıkanıyor diye yapmıyordum,ama bide onu denicem bakarsın işe yarar.sağol canım benim