Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bendende günaydınnn
tuğbacım iyilik benden tatlım sen nasılsın
esteryacım senin belirtiler için bence daha erken çok minik seninki daha :)

ya esteryacım benim bu sabah özel bölgemde biraz kaşıntım oldu bende travocort kremden sürdüm nasılsa adetim yeni bitti bebek falan yoktur diye
sürerken kremi, elime böyle biraz sağ tarafta sertlik geldi ne acaba o ya yani ilk başta yuvarlak gibi geldi sonra tekrar baktım o zaman sanki biraz yayılmıştı ama sertti hala ya

günaydınnn kıslarrrr nasılsınız?

enrıkacım evet dün bi halsızlık bı uyusukluk vardı üzerımde...bugün daha iyi oluruz insallah acayıp bı sıcak var klımalara yüklenıyoruz allahtan hayırlısı bakalım..gerci esıyoda hava ben beylıkduzundeyım burası hep eser ama bugünartık sıcaksıcak esiyo....

güzelim o bölgedeki kaşıntı hanı bazen sivilce falan cıkar ondan kaynaklanmasın en olmayacak yerlerı bulur ya yada kıl dönmesi falan da olabılır canım hemen endıselenme....

tugbacım günaydın canım bugündaha ıyı olucaz ınsallah..bakalım sıcaktan bunalmazsak sen nasılsın tatlım?

evet pericim sivilce geldi benim aklımada hatta muhtemelen kaşıntının nedenide oydu hatta ben kremi sürdüm kaşıntı geçti ama biraz yanma başladı muhtemelen ağır geldi krem ama geçer birazdan
inşallah sivilcedir yaa birazdan kontrol ederim yine

günaydın canlarım...bendende iyilik şimdilik....saat ilerledikçe iyi halim kalmıyor...karamsarlık çöküyor hiç birşey yapasım gelmiyor...akşam çok kötüydüm ağladım ağladım...kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum...allahım ne olur bir çıkar yol göster...ilkinde bu kadar yıkılmamıştım kızlar...bunda adeta tarumar oldum...çok şükür inançlıyız ama gönül ferman dinlemiyor bazen....

yasemincim hepsiii geçicek canım benım hele bi doktoruna git.. hanı dıyoduk ya zaman herseyın ilacı dıye .yaşanılan hafife alınacak bısey degıl katıyyen bunu ancak basına gelen anlayabılıyo guzelım.. ama hayırlısı böleymıs allah böle takdır etmıs.. sevdıgı kullarını sınarmıs. bız ne kadar tevekkul içinde olup hayır dılersek mutlaka mükafatını bıze verecektır.

ağlamaktanda hiçç çekinme ama isyan etmeden..insan ağladıkca açılıyo rahatlıyo çünkü canım

tugbacım günaydın canım bugündaha ıyı olucaz ınsallah..bakalım sıcaktan bunalmazsak sen nasılsın tatlım?

saol canım iyiyim 1 hafta kaldı adet olmama bakalım hayırlısı diyorum.evet çook sıcak askılı şortla geziyorum evde dahada sıcak olacakmış bu hafta sen nasılsınn canım

günaydın canım benim,sana ne söylesek teselli vermez,hekim değil çeken bilir demişler,ama dualarımız seninle,inşallah herşey çok güzel olacak,ALLAH bunu unutturacak dert vermesin,sağlıklı olduğun için,çaresiz derdin olmadığı için,ailen olduğu için ve seni çok seven bir kocan olduğu için şükret ve yalnız bunları düşün,hayatını bebek isteği üzerine kurmaa, bak ben kaç yıldır herşeyi buna endekslemiştim,şimdi şimdi ne kadar yanlış yaptığımı anlıyorum,zaman su gibi akıyor,bugünün tekrarı yok,hayatın tadını çıkar ne zaman ne görecez belli değil.

günaydındın harikacım,
geçmiş olsun canım ama çok dikkat et,mikrop kapmasın,ben özel bölgede kaşıntı oldumu,sivilce çıktımı çok dikkat etmeye çalışıyorum,harikacım bendede çok sık kaşıntı oluyor,helede adet bitiminde,pedler zaten bakteri için çok uygun bir ortam oluşturuyormuş,doktor çok sık değiştir dedi,ne kadar da sık değiştirsem oluyor işte,ben geçen ay resmen deri değiştirdim,hani denize gidersin derin soyulur yaa öyle oldum,kremle yağla geçirdim,hatta sabah kaltım gene hafif bi kaşıntı var,hemen senin kremden sürdüm,yani ne oluyorda böyle oluyor anlamadım.

saol canım iyiyim 1 hafta kaldı adet olmama bakalım hayırlısı diyorum.evet çook sıcak askılı şortla geziyorum evde dahada sıcak olacakmış bu hafta sen nasılsınn canım

bende iyiyim canım benım .klimayı acınca ıyı oluyorum :))):sm_cool:

bişey kalmamıs adet tarıhıne gülüm .hadı inşallah guzel haberler gelsın peşpeşe

belenaydan senden .....ama herseyden önce hayırlısıyla ....
ay negüzel olur ama yaaa.... nesüper olur....buradakı herkes hamıle kalıcak...sonra bı topıc acıcaz...herkes oraya transfer olucak.. adını ne koysak acaba.....

kıslarrrr iç çamasırınıza mutlakaaaa ütü sürünnnnnnnnnnnnn.....yasakkelime

sibelim bundan daha güzel bi acıklama olamazdı...ağzına saglık canım benım....kesınlıkle günümüzün saglıgımızın kıymetını bılmelıyız....birşeylerı kafaya takınca beynı bu şekide yorunca kendımızı yıpratıyoruz....bi bakıyoruz sonra zaman akıp geçmiş...

zalim patron sakinmi bugün gülüm..allah ona akıl fikir vicdan versın ınsallah...

nasılsınız canlarım bugün yine sıcak ama işyerinde açtım klimayı oturdum karşısına başka türlü olmuyor hasta olurum ben böle ama ne yapayım sıcak çok bunalttı bu sıcakta birde boğazlarım şişmiş nasıl başardıysam onuda:))))
sizler nasılsınız bakalım ne oldu bize ya herkesin morali yerle bir olmuş hadi toparlanın artık sıcak etkiledi hepimizi anlaşılan allahım hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin yılmak yok kızlar özellikle yasemin seni biraz toparlamak lazım
bakın dün bir yazı okudum kadın 6 tane tüp bebek denemiş sayısız aşılama tabi öncesinde 7 .de tutmuş ama başından geçenleri o kadar güzel anlatmışki hayran kaldım umudumu yitirmedim diyor doktorlar yeter artık denemeyelim fazlasıda zararlı demişler tüp bebek için yaşında ilerledi demişler ama ben yılmadım diyor onun bana geleceğini biliyordum hep inandım diyor sabırla bekledim diyor valla büyük sabır ve cesaret sabırlı olalım mutlaka rabbim bizlerede gönderecek meleklerimizi hemde sağlıkla ve hayırla kucağımıza alacağız ve burdan artık bebeklerimiziz sohbetlerini edeceğiz inşallah ben inanıyorum sizlerde inanın umudumuzu yitirmek yok yola devam

sibelim ve perim....desteğiniz için çok sağolun allah razı olsun sizden...asla isyan etmiyorum...ama okadar yoruldum ki....nasıl geçecek onuda bilmiyorum...beden yorgunluğu değil ki bu ruh yorgunluğu...onunda çaresi zaman galiba...beraber atlatacağız inşallah allahın sayesinde...rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın ....

doğru söylüyosun bak onu pek yapmıyorum,neden yapmıyorum hani yüksek sıcaklıkta yıkanıyor diye yapmıyordum,ama bide onu denicem bakarsın işe yarar.sağol canım benim

kesınlıkleeeeeee şartttttt eşlerinizinde aynı şekılde tatlişkommmm

çünkü biz hemen herseyden kapıyoruz mikrobu...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…