- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.221
günaydın canım arkadaşlarım,
hafta başı bugün,sevmiyorum hafta başını,helede bu iş yerinde,yaa hayatımda böyle sinir bir adam görmedim,daha haftaya yeni girdik hemen canımı sıktı yaa,ALLAH beni kurtarsın en yakın zamanda ne deyim,ne bu adam,adam olur,ne de ben bu adama alışırım.Hayırlısıyla başka kapı açsın bana ALLAH ım daa buradan bi kurtulayım ben yaa,işini sevmeden çalışmak ne zormuş,bende ne yapayım derdimi size yazıyorum deşarj olmaya çalışıyorum.
aaa sinir oldum şimdi ya ne üzüyo bizim sibelimizi bu herif nedir bu kardeşim para veriyo ya herşeyi yapabilir yani istediğini diyebilir yok yaaa
valla ezdirme arkadaşım kendini ver biraz cevabını çocukmu var sizin karşınızda de sakince söyleyin anlarım ben de sterse sokuyosunuz böyle yaparak de ne olursa olsun canım allah allah
işte biliyolar tabi piyasanın durgunluğunu ondan hep böyle oluyo nasılsa çalışacak adam çok ona vicdansızlar
canımcım evet benım adette ayın 20 gibisi falan.ama buaydan bişey cıkmaz gülüm...gelgitler yasadıgım için herhangi birsey olmadı...yanı sonradan keşke dememek için gülüm...ayın 25 ınde ıkı ay olacak verılen süre bıtecek...bakalım insallah ondan sonra deneriz...ama nedense bi isteksizlik olustu bende.yanı hem istiyorum hem istemıyorum ilk bir ay deli gibi istemıstım hemen olsun dıye...ama sımdı işte ıkıncı aya girince korkudanmı endısedenmı bılmıyorum yanı yıne aynı sey olursa korkusu bi isteksızlık basladı....hanı toparladım dıyodum ya... sanırm psikolojı tam düzelmedi..önumuzde adet dönemı gectık ten sonra bı doktora göruneyımde bakalım ne dıycekk..
canım aynısı bendede olmuştu hatta hala devam ediyo bazen inan adet olunca bu ay üzülmedim rahatladım sonra bu durumumun geçmiceni düşünerek sürekli hayaller kurmaya başladım işte kucağımda bebek emziriyorum onu (hani rüya görmüştüm ya ondan sonra zaten ben böyle kendimi telkin etmeye başladım çünkü soğudum bian bebekten) sonra işte bi anne ne yaparsa yapıyorum hayalimde hazırlıyorum kendimi yani inan işe yarıyo ayşecim
kimse kalmamıs topıcte...herkes pazartesı sendromu yasıyo....((
esteryaaa bulardamısın ... nasılsın cici anne adayımız...belirtiler falan ne alemde...zorlamıyo dımı senı..?
ama bisey duydum kıslar en iyi ve en saglıklı hamılelık böyle belırtı verenlermıs bulantı bas dönmesı yanı eger rahatsızlık hıssedıyosan hamılelıkte sıkıntı olmazmıs...çokgarıp dımı....
evet ayşecim aynısını bende okudum
o yüzden hiç şikayet etmicem belirtilerimden :)