Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

aaa sinir oldum şimdi ya ne üzüyo bizim sibelimizi bu herif nedir bu kardeşim para veriyo ya herşeyi yapabilir yani istediğini diyebilir yok yaaa
valla ezdirme arkadaşım kendini ver biraz cevabını çocukmu var sizin karşınızda de sakince söyleyin anlarım ben de sterse sokuyosunuz böyle yaparak de ne olursa olsun canım allah allah
işte biliyolar tabi piyasanın durgunluğunu ondan hep böyle oluyo nasılsa çalışacak adam çok ona vicdansızlar

canım aynısı bendede olmuştu hatta hala devam ediyo bazen inan adet olunca bu ay üzülmedim rahatladım sonra bu durumumun geçmiceni düşünerek sürekli hayaller kurmaya başladım işte kucağımda bebek emziriyorum onu (hani rüya görmüştüm ya ondan sonra zaten ben böyle kendimi telkin etmeye başladım çünkü soğudum bian bebekten) sonra işte bi anne ne yaparsa yapıyorum hayalimde hazırlıyorum kendimi yani inan işe yarıyo ayşecim

evet ayşecim aynısını bende okudum
o yüzden hiç şikayet etmicem belirtilerimden :)

günaydın sibelcim.hepimizin üzerinde bir gergınlık bi yorgunluk var bu pazartesı...hayır dıledık ama sabahtan .....senın bu patronu ne yapmak lazım acaba ya....sen kac yıldır oradasın..senın canını sıkıp duruyo bu adam ya...tövbeee tövbeee hiç sevmem öle aklına estıgı gıbı konusan davranan adamları ...sen orada emek verıyosun para verıyosa bedevadanmı verıyo ...para verıyorum dıyede herseyı yapma söleme özgürlüğüm var sanıyo galıba...inşallah hayırlısıyla tezvakıtlerde guzel bı iş bulursun canım...[/QUOTE]

canım benim çok sağol,8 ay oldu ben buraya başlayalı,inan sadece SSK için dayanıyorum,4 yıl kadar prim eksiğim var,girdiğim işte sigortalı çalışmam lazım,sonrada yaşımı beklicem emeklilik için,ama en azından prim eksiğim biterse SSK diye bir derdim kalmaz,inşallah senin dediğin gibi en yazıkda güzel bir iş bulurum.

yaa kızlar bişey soracam,ben yumurtlamamı akıntımdan anlamaya çalışıyorum,akıntım birkaç gündür biraz arttı ama öyle yumurta akı gibi bişeyler göremedim,acaba yumurtlama olmadımı bende bu ay???????????

canım akışına bırak ne zaman koparsa kopsun aaa bellimi olur yarabbim çıkarsın karşına hayırlı güzel bi iş bas istifayı lanet olsun sana de git ne güzel olur
ama hiç olmadı yaşın dolana kadar o 4 yılı ödersin dışardan oda ihtimal yani tatlım sıkma sen canını
ayrıca ben hiç sıkılmıyorum yazdıklarını okurken anlat rahatla hayatım hem inan çok iyi anlıyoruzbiz seni

sibelcim ya eğer akıntın kötü renkli ve kötü kokulu değilse bence o akıntı olması gereken akıntı sen fırsatı kaçırma cnım bugünlerde :)

bence doğru değil canım ilk meleğimde çok bulantım oldu belirtiler şiddetliydi ikincideded hiç bulantım olmadı gayet rahattım ne oldu ikiside hüsran oldu sonucu...(

sibelciğim çok üzüldüm tatlım okuyunca...rabbim tez zamanda sana hayırlı bir iş kapısı açsın ve merhametlide bir patron....

desteğin ve verdiğin moral için çok teşekkür ederim harikacım,evet bakalım zaman ne gösterecek,sabrediyorum şimdilik,bunda da vardır bi hayır Yaa sabır yaaa sabır.

yok kötü kokulu değil zaten çok ta yoğun bir akıntı değil,az biraz akıntım var işte,evet değerlendirmeye çalışıyorum,geçen ay çok geç yumurtlamıştım,belki bu ay da öyle olur,belkide hiç olmaz,biliyosun bende 2 adet kist vardı,o yüzden yumurtlama konusunda arıza olabilir.

sibelciğim çok üzüldüm tatlım okuyunca...rabbim tez zamanda sana hayırlı bir iş kapısı açsın ve merhametlide bir patron....

canım arkadaşım çok sağol,sen üzülme canım benim,ben bi şekilde başedecem inşallah,
kahrolsun patronlar,yaşasın elemanlar,
ama inşallah duaların en yakın zamanda kabul olur yaseminim.
sen beni boşver sen nasılsın,nasıl oldun,????

sibelacım ah şu patronlar ne yapmalı bilmem üç kuruş para veriyorlar ya sanki işçi değil esir satın alıyorlar hepsi aynı canım bazen benimde boğasım geliyor patronu canım haline şükret o anlattığın patron tipinden bende iki tane var birinin ak dediğine öbürü kara der arada kalan ben olurum ahhh ahhh canım benim rahat ol ben artık takmıyorum eskiden oturur ağlardım bide şimdi aman ne olursa olsun diyorum allahım inşallah ya patronuna merhamet versin yada sana daha iyi bir iş
KAHROLSUN PATRONLAR YAŞASIN İŞÇİLER:lepi:

iyi haftalar canlarım...nasılsınız bakalım...umarım herkez iyidir Şeniz
kızlar daha eve yeni geldim benim dr nin muannanesindeydim, sekreteri yoktu biraz yardım ettim ona
hastanın birine aşılama yaptık...inşallah rabbim emeğinin karşılığını verir:Saruboceq:
benim kaşıntım allaha çok şükür geçti.hihoyyyt.umarım birdaha tekrarlamaz.:Saruboceq:.çok kötü bişiydimafoldumben
canlarım allah kısmet nasip ederse çarşamba günü bende bursa ya gidiyorum ailemin yanına.1 hafta 10 gün kadar kalıcam...biraz stres atıyım..evde bunaldım resmen .
inşallah döndüğümde hamiş haberlerinizi alırım:asigim:
şimdi duşumu alp biraz uzanıcam kızlar çok sıcaksositososito
hepinizi ayrı ayrı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Enrıkacım gerÇekten Çok sıcak burası ya senın sınekte erkekmı acaba:)))gıtmedıĞıne gÖre dıkkatlı ol bak :)))uyanık bır sıneĞe benzıyor ÖldÜ numarası yapıp uykuya dalmıŞ bu sınekten herŞey beklenır ona gÖre:))))

hehehe olabilir valla belenaycım çok ısrarcı bir erkek sinekk :roflol:

çok sıkıldım buğün canlarım...herşey üstüme üstüme geliyor....birazdan çıkacağım kocamla çarşıda buluşacağız....bu günlerde geçecek inşallah ...rabbim sabır versin ve bir yol göstersin tez zamanda...

geçicek tabi güzelim merak etme bak neler geçti iyi yapıyosun öyle kafanı dağıtırsın gez tabi biraz çarşı pazar dolaş
bende akşam ablamla buluşucam göztepede gezicez biraz canım acayip alışveriş yapmak istiyo ama hem çok parada harcamak istemiyorum hemde şimdi hemile kalınca giyemem bi süre aldıklarımı en iyisi ihtiyaç dışına çıkmamak dimi

bence doğru değil canım ilk meleğimde çok bulantım oldu belirtiler şiddetliydi ikincideded hiç bulantım olmadı gayet rahattım ne oldu ikiside hüsran oldu sonucu...(
bencede hıç dogru degıl benım 2 gebelıgımdede bulantım çoktu hele 2.sinde 1 ay yattım ama sonu hüsran bence alakası yok onunla bazı insanda oluyo bazısında olmuyo bünyeden bünyeye farkedıyo artı benım yengemın 2 bebegındede ne migde bulantısı ne başka bişey o kadar rahat bi hamılelıgı vardıkı sankı hamıle degıl gıbı ve 2 çocuguda maşallah çok saglıklı ve çok akıllılar...................

canım benım sıkma o güzel canını inş. zaman herşeyin ilacı biraz sabır bıtanem gez toz bunaltma kendını aklını başka şeylere ver allahın izniyle herşey güzel olacak buna inan...............

pericim naber canım ya bugün suskunuz hepimiz valla gün bitti böyle
sıcaktan hayatım hava durumu pazardan sonra sıcaklar dahada artacak dıyodu dogru çıktı bunaltıcı hava var bende uyumuşum 2 saat yenı kalktım sen nasılsın harıkacım sıvrılerle başın dertteydı anladıgım kadarıyla bı tane patlatamadınmı :mymeka:yaww

tabiki tuğbacım belirtisiz hamilelik sağlıksızdır demek değil hatta dr lar bununla bi alakasının olmadığını düşünüyolarmış ama yapılan araştırmalara görede genelde belirti gösteren hamileliklerin daha sağlıklı olduğu sonucuna varmışlar
yani bi araştırma sonucu sadece herkeste böyle olur demek değil
mesela ben bunu okumuştum ve hamileliğimin bariz belirtilerinin olmamasından huzursuz olmuştum dr ada söylemiştim oda şanslı insanların olmaz baş dönmeleri bulantıları falan diye rahatlatmıştı beni ama sonuç ortada malesef yani iki durumada örnekler çoğaltılabilir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…