- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.221
günaydın canım arkadaşlarım,
hafta başı bugün,sevmiyorum hafta başını,helede bu iş yerinde,yaa hayatımda böyle sinir bir adam görmedim,daha haftaya yeni girdik hemen canımı sıktı yaa,ALLAH beni kurtarsın en yakın zamanda ne deyim,ne bu adam,adam olur,ne de ben bu adama alışırım.Hayırlısıyla başka kapı açsın bana ALLAH ım daa buradan bi kurtulayım ben yaa,işini sevmeden çalışmak ne zormuş,bende ne yapayım derdimi size yazıyorum deşarj olmaya çalışıyorum.
canımcım evet benım adette ayın 20 gibisi falan.ama buaydan bişey cıkmaz gülüm...gelgitler yasadıgım için herhangi birsey olmadı...yanı sonradan keşke dememek için gülüm...ayın 25 ınde ıkı ay olacak verılen süre bıtecek...bakalım insallah ondan sonra deneriz...ama nedense bi isteksizlik olustu bende.yanı hem istiyorum hem istemıyorum ilk bir ay deli gibi istemıstım hemen olsun dıye...ama sımdı işte ıkıncı aya girince korkudanmı endısedenmı bılmıyorum yanı yıne aynı sey olursa korkusu bi isteksızlık basladı....hanı toparladım dıyodum ya... sanırm psikolojı tam düzelmedi..önumuzde adet dönemı gectık ten sonra bı doktora göruneyımde bakalım ne dıycekk..
kimse kalmamıs topıcte...herkes pazartesı sendromu yasıyo....((
esteryaaa bulardamısın ... nasılsın cici anne adayımız...belirtiler falan ne alemde...zorlamıyo dımı senı..?
ama bisey duydum kıslar en iyi ve en saglıklı hamılelık böyle belırtı verenlermıs bulantı bas dönmesı yanı eger rahatsızlık hıssedıyosan hamılelıkte sıkıntı olmazmıs...çokgarıp dımı....
aaa sinir oldum şimdi ya ne üzüyo bizim sibelimizi bu herif nedir bu kardeşim para veriyo ya herşeyi yapabilir yani istediğini diyebilir yok yaaa
valla ezdirme arkadaşım kendini ver biraz cevabını çocukmu var sizin karşınızda de sakince söyleyin anlarım ben de sterse sokuyosunuz böyle yaparak de ne olursa olsun canım allah allah
işte biliyolar tabi piyasanın durgunluğunu ondan hep böyle oluyo nasılsa çalışacak adam çok ona vicdansızlar
harikam benim,gerçekten inanılmaz strese giriyorum,zaten yok yumurtladımıı yumurtlamadımmı diye diye kendimi bitiriyorum,birde işyerinde böyle canımı sıkıyor patronum,inan anlatıyorum ama yarısı bile değil,yani eninde sonunda kopacaz,ama bu yarında olabilir,1 ay sonrada,zamanını bilmiyorum,ama böyle gitmez onu biliyorum,
cevap veriyorum canım benim,resmen adamla kavga ediyorum yaa,ne kadar ayıp bişey,insan patronuyla kavga edermi,ediyorum işte,ama beni bi görsen elim ayağım boşalıyor sanki,ağlamaklı oluyorum,sizleride sıkmıyorum dimi,ne yapayım anlatmazsam da çatlıcam burda.
[
harikam benim,gerçekten inanılmaz strese giriyorum,zaten yok yumurtladımıı yumurtlamadımmı diye diye kendimi bitiriyorum,birde işyerinde böyle canımı sıkıyor patronum,inan anlatıyorum ama yarısı bile değil,yani eninde sonunda kopacaz,ama bu yarında olabilir,1 ay sonrada,zamanını bilmiyorum,ama böyle gitmez onu biliyorum,
cevap veriyorum canım benim,resmen adamla kavga ediyorum yaa,ne kadar ayıp bişey,insan patronuyla kavga edermi,ediyorum işte,ama beni bi görsen elim ayağım boşalıyor sanki,ağlamaklı oluyorum,sizleride sıkmıyorum dimi,ne yapayım anlatmazsam da çatlıcam burda.[
yaa kızlar bişey soracam,ben yumurtlamamı akıntımdan anlamaya çalışıyorum,akıntım birkaç gündür biraz arttı ama öyle yumurta akı gibi bişeyler göremedim,acaba yumurtlama olmadımı bende bu ay???????????
bence doğru değil canım ilk meleğimde çok bulantım oldu belirtiler şiddetliydi ikincideded hiç bulantım olmadı gayet rahattım ne oldu ikiside hüsran oldu sonucu...kimse kalmamıs topıcte...herkes pazartesı sendromu yasıyo....((
esteryaaa bulardamısın ... nasılsın cici anne adayımız...belirtiler falan ne alemde...zorlamıyo dımı senı..?
ama bisey duydum kıslar en iyi ve en saglıklı hamılelık böyle belırtı verenlermıs bulantı bas dönmesı yanı eger rahatsızlık hıssedıyosan hamılelıkte sıkıntı olmazmıs...çokgarıp dımı....
canım akışına bırak ne zaman koparsa kopsun aaa bellimi olur yarabbim çıkarsın karşına hayırlı güzel bi iş bas istifayı lanet olsun sana de git ne güzel olur
ama hiç olmadı yaşın dolana kadar o 4 yılı ödersin dışardan oda ihtimal yani tatlım sıkma sen canını
ayrıca ben hiç sıkılmıyorum yazdıklarını okurken anlat rahatla hayatım hem inan çok iyi anlıyoruzbiz seni
sibelcim ya eğer akıntın kötü renkli ve kötü kokulu değilse bence o akıntı olması gereken akıntı sen fırsatı kaçırma cnım bugünlerde :)
sibelciğim çok üzüldüm tatlım okuyunca...rabbim tez zamanda sana hayırlı bir iş kapısı açsın ve merhametlide bir patron....
Enrİkacım gerÇekten Çok sıcak burası ya senİn sİnekte erkekmİ acaba:)))gİtmedİĞİne gÖre dİkkatlİ ol bak :)))uyanık bİr sİneĞe benzİyor ÖldÜ numarası yapıp uykuya dalmıŞ bu sİnekten herŞey beklenİr ona gÖre:))))
bencede hıç dogru degıl benım 2 gebelıgımdede bulantım çoktu hele 2.sinde 1 ay yattım ama sonu hüsran bence alakası yok onunla bazı insanda oluyo bazısında olmuyo bünyeden bünyeye farkedıyo artı benım yengemın 2 bebegındede ne migde bulantısı ne başka bişey o kadar rahat bi hamılelıgı vardıkı sankı hamıle degıl gıbı ve 2 çocuguda maşallah çok saglıklı ve çok akıllılar...................bence doğru değil canım ilk meleğimde çok bulantım oldu belirtiler şiddetliydi ikincideded hiç bulantım olmadı gayet rahattım ne oldu ikiside hüsran oldu sonucu...(
çok sıkıldım buğün canlarım...herşey üstüme üstüme geliyor....birazdan çıkacağım kocamla çarşıda buluşacağız....bu günlerde geçecek inşallah ...rabbim sabır versin ve bir yol göstersin tez zamanda...
sıcaktan hayatım hava durumu pazardan sonra sıcaklar dahada artacak dıyodu dogru çıktı bunaltıcı hava var bende uyumuşum 2 saat yenı kalktım sen nasılsın harıkacım sıvrılerle başın dertteydı anladıgım kadarıyla bı tane patlatamadınmı :mymeka:yawwpericim naber canım ya bugün suskunuz hepimiz valla gün bitti böyle
bencede hıç dogru degıl benım 2 gebelıgımdede bulantım çoktu hele 2.sinde 1 ay yattım ama sonu hüsran bence alakası yok onunla bazı insanda oluyo bazısında olmuyo bünyeden bünyeye farkedıyo artı benım yengemın 2 bebegındede ne migde bulantısı ne başka bişey o kadar rahat bi hamılelıgı vardıkı sankı hamıle degıl gıbı ve 2 çocuguda maşallah çok saglıklı ve çok akıllılar...................