- 26 Şubat 2009
- 802
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.141
günaydın arkadaşlarım,
sabinacım valla bende bu ay yumurtlamadım bence,bende pko luyum en son 2 adet kistim vardı,bence onların yüzünden yumurtlamadım,benim 19.gün bugün,hiç akıntım yok,şaşırtıcı bişey,kupkuruyum yaa,gözetliyorum yaa sanki gıcıklığına olmuyor yaa,çok sinir oldum,normalde her zaman az da olsa akıntım olurdu,amann çok takıntılı değilim ama elimde değil durmadan kontrol ediyorum işte.
günaydın canım
sibelciğim demek sende bendensin tatlım
adetlerin nasıl senin düzenlimi
eğer düzenli det görüyorsan yumurtlaman gerçekleşiyo demekmiş
ama 40-45 günde bir adet olunursa gerçekleşmiyo anlamındaymış canım
ama şuan bilmiyorum ki tatlım ya belki daha geç yumurtlıycaksın bekle bakalım ama sen yinede çalışmaları aksatma
pko için hap kullnıyormusun canım
ben glukophace kullnıyorum o iyi geliyo bana
sibelcım neden ilaçlarını ihmal ediyosun düzenlı kullankı faydasını göresin evet ilaç kullnmak zor ama saglıgın için kullan arkadaşım............canım adetim düzenli değil,o yüzden yumurtlama zamanımı hiç bilmem ,akıntımdan,anlamaya çalışıyorum,2 aydır akıntıda yüz çevirdei bende,geçen ay 37gün adet oldum,bakalım bu ay ne olacak,ilaç evet banada glukophace vermişti doktor ama çok düzenli kullanamıyorum açıkçası,hergün hap içmek çok zor yaaa..
canım adetim düzenli değil,o yüzden yumurtlama zamanımı hiç bilmem ,akıntımdan,anlamaya çalışıyorum,2 aydır akıntıda yüz çevirdei bende,geçen ay 37gün adet oldum,bakalım bu ay ne olacak,ilaç evet banada glukophace vermişti doktor ama çok düzenli kullanamıyorum açıkçası,hergün hap içmek çok zor yaaa..
kızlar ben bu akşam yolculuga çıkıyorum bursaya gidiyorum eşimin üniversiteden arkadaşı orda oturuyo her sene ya onlar karı koca gelirler gezer tozarız ya biz gideriz gezer tozarız ve bursa çok güzel biyer şimdi biz gidiyoruz ordanda arbamızla arkadaşının annesınn iznikte zeytın bahçesi varmış oraya geçicez pazartesine kadar görüşemiyecez canlarım sizleri çook özlıyecem....
canım adetim düzenli değil,o yüzden yumurtlama zamanımı hiç bilmem ,akıntımdan,anlamaya çalışıyorum,2 aydır akıntıda yüz çevirdei bende,geçen ay 37gün adet oldum,bakalım bu ay ne olacak,ilaç evet banada glukophace vermişti doktor ama çok düzenli kullanamıyorum açıkçası,hergün hap içmek çok zor yaaa..
kızlar ben bu akşam yolculuga çıkıyorum bursaya gidiyorum eşimin üniversiteden arkadaşı orda oturuyo her sene ya onlar karı koca gelirler gezer tozarız ya biz gideriz gezer tozarız ve bursa çok güzel biyer şimdi biz gidiyoruz ordanda arbamızla arkadaşının annesınn iznikte zeytın bahçesi varmış oraya geçicez pazartesine kadar görüşemiyecez canlarım sizleri çook özlıyecem....
canım bursanın yıldırım semtıne gidiyoruz canım sen kocaelının neresinde oturuyosun kardeşimin eşi kocaeli gebze darıcada oturoyodu pazar günü evlenınce malum istanbullu oldu kuş cennetıne yakın oturuyo orda akrabalarımızda çook var oturan sen nerdesin canım........sağol canım
bursaya gidiyosun demek
hangi semtine gidiyorsun
bursa deme canım bana ya ben bursa dan buraya evlendim
ailem hala orda
burayada bir türlü alışamadım daha
bakalım şu yumurtlama günlerimi bende bi atlatayım adete yakın bende gitmeyi düşünüyorum
hayırlı yolculuklar canım sana
bol bol gez bursa nın tadını çıkar canım
enrikam sanada iyi tatiller canım
şahsen ben denize gidipte girmede asla duramazdım
adetinin kaçıncı günündesin ki canım sen ya
tanpon tak istersen gitmişken denizin tatını çıkaropuyorumnanaktan
canım neden içmiyosun ilaçlarını bisüre katlan be güzelim
benim en yakın arkadaşımda pkoluydu (hatta adı sibel ve ben sibelleri çok severim) dr evlendikten sonra fazla bekleme bebek için demişti oda evlendikten bikaç ay sonra başladı bebek için uğraşmaya 5 ay kadar tutmadı ama sonunda oldu çok tatlı bi oğlu var bide onda pkonun yanında abuk sabuk takıntılar vardı aşırı evham vardı herşeyi stres yapardı ona rağmen oldu bebişi dünya tatlısı hemde
harikacım şimdi bu ilacın sonu yok biliyomusun,yani çocuk olana kadar içmen lazım,bene doktor 2 yıl önce vermişti,iç iç bıktım valla,haklısın katlanmak lazım,tamam bugünden itibaren tekrar başlıcam düzenli içmeye,evde daha 1 kutu vardı zaten,haklısınız düzenli kullanmazsak faydasıda olmaz,
ayrıca sibelleri sevmene sevindim ,canım harikam.
yolun açık olsun güzelim allah içine sindirsin
bizde gidiyoruz bu akşam kayınvaldemlerin yanına pazar dönücez ama ben denize giremicemçünkü hastayım
canım bursanın yıldırım semtıne gidiyoruz canım sen kocaelının neresinde oturuyosun kardeşimin eşi kocaeli gebze darıcada oturoyodu pazar günü evlenınce malum istanbullu oldu kuş cennetıne yakın oturuyo orda akrabalarımızda çook var oturan sen nerdesin canım........
sabinacım cmt 4. günüm aslında zaten benim 3 gün olur kanamam sonra çok yavaşlar ama yinede girmem cnm tanponda kullanmam çünkü enfeksiyonu tetikliyor cnm yani tam bebek üstü riske girmem normalde olsa kullanabilirdim ama
harikacım şimdi bu ilacın sonu yok biliyomusun,yani çocuk olana kadar içmen lazım,bene doktor 2 yıl önce vermişti,iç iç bıktım valla,haklısın katlanmak lazım,tamam bugünden itibaren tekrar başlıcam düzenli içmeye,evde daha 1 kutu vardı zaten,haklısınız düzenli kullanmazsak faydasıda olmaz,
ayrıca sibelleri sevmene sevindim ,canım harikam.
canım benım saol ama çalışmara ara vermiş olucaz 3 gün napım artık nasip varsa bu zamana kadar olanlarlada tutmuştur hayırlısı olsun hakkımda sende güle güle git canım senın adetın bıtmedımıki.............
harikacım sanada iyi yolculuklar,sende keyfini çıkar,denize girmesende güneşlen,yat,gez,ohhhhh keyfine bak,pazartesiye bomba gibi dön tamammı canım,kürlerini de ihmal etme bu arada.
anladım canım ozaman kullanma tabi
neyse sende bol bol güneşlenirsin artık:)))