Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlarrrr
esteryam geçmiş olsun canım...dikkat et kendine
entrikam küsme canım bana ya felaket kaşıntım vardı soğuk su tutunca iyi gelir diye düşündüm:)))

günaydın canım
sibelciğim demek sende bendensin tatlım
adetlerin nasıl senin düzenlimi
eğer düzenli det görüyorsan yumurtlaman gerçekleşiyo demekmiş
ama 40-45 günde bir adet olunursa gerçekleşmiyo anlamındaymış canım
ama şuan bilmiyorum ki tatlım ya belki daha geç yumurtlıycaksın bekle bakalım ama sen yinede çalışmaları aksatma
pko için hap kullnıyormusun canım
ben glukophace kullnıyorum o iyi geliyo bana

merhaba kızlarrrrrrrrr sabınacım tekrar geçmiş olsun canım esteryam sanada geçmiş olsun canım tansıyon düşmesi hamılelıklerımde banada oluyodu hamilelık belirtisi canım tansıyon düşmesi baş dönmesi normal tatlım ama sen kendıne dikkat et uzan yat......

canım adetim düzenli değil,o yüzden yumurtlama zamanımı hiç bilmem ,akıntımdan,anlamaya çalışıyorum,2 aydır akıntıda yüz çevirdei bende,geçen ay 37gün adet oldum,bakalım bu ay ne olacak,ilaç evet banada glukophace vermişti doktor ama çok düzenli kullanamıyorum açıkçası,hergün hap içmek çok zor yaaa..

kızlar ben bu akşam yolculuga çıkıyorum bursaya gidiyorum eşimin üniversiteden arkadaşı orda oturuyo her sene ya onlar karı koca gelirler gezer tozarız ya biz gideriz gezer tozarız ve bursa çok güzel biyer şimdi biz gidiyoruz ordanda arbamızla arkadaşının annesınn iznikte zeytın bahçesi varmış oraya geçicez pazartesine kadar görüşemiyecez canlarım sizleri çook özlıyecem....

sibelcım neden ilaçlarını ihmal ediyosun düzenlı kullankı faydasını göresin evet ilaç kullnmak zor ama saglıgın için kullan arkadaşım............

sibelam ilaç içmek çok zor evet ama mağlesef katlanıyoruz işte
hele hele ki glukophace feci bi hap
yan etkisi çok fazla
ben çok zor alıştım tatlım o hapa şimdi bile hala içtiğim zaman felaket oluyorum çok halsiz bırakıyo beni
ama zorda olsa katlanıyorum işte
sende ihmal etme tatlım ya düzenli bi şekilde kullan o pko ya çok iyi geliyo
ben günde 2 tane alıyorum sabah akşam
inşallah faydasını görürüz

sağol canım
bursaya gidiyosun demek
hangi semtine gidiyorsun
bursa deme canım bana ya ben bursa dan buraya evlendim
ailem hala orda
burayada bir türlü alışamadım daha
bakalım şu yumurtlama günlerimi bende bi atlatayım adete yakın bende gitmeyi düşünüyorum
hayırlı yolculuklar canım sana
bol bol gez bursa nın tadını çıkar canım

canım neden içmiyosun ilaçlarını bisüre katlan be güzelim
benim en yakın arkadaşımda pkoluydu (hatta adı sibel ve ben sibelleri çok severim) dr evlendikten sonra fazla bekleme bebek için demişti oda evlendikten bikaç ay sonra başladı bebek için uğraşmaya 5 ay kadar tutmadı ama sonunda oldu çok tatlı bi oğlu var bide onda pkonun yanında abuk sabuk takıntılar vardı aşırı evham vardı herşeyi stres yapardı ona rağmen oldu bebişi dünya tatlısı hemde

yolun açık olsun güzelim allah içine sindirsin
bizde gidiyoruz bu akşam kayınvaldemlerin yanına pazar dönücez ama ben denize giremicem çünkü hastayım

enrikam sanada iyi tatiller canım
şahsen ben denize gidipte girmede asla duramazdım
adetinin kaçıncı günündesin ki canım sen ya
tanpon tak istersen gitmişken denizin tatını çıkaropuyorumnanaktan

canım bursanın yıldırım semtıne gidiyoruz canım sen kocaelının neresinde oturuyosun kardeşimin eşi kocaeli gebze darıcada oturoyodu pazar günü evlenınce malum istanbullu oldu kuş cennetıne yakın oturuyo orda akrabalarımızda çook var oturan sen nerdesin canım........

enrikam sanada iyi tatiller canım
şahsen ben denize gidipte girmede asla duramazdım
adetinin kaçıncı günündesin ki canım sen ya
tanpon tak istersen gitmişken denizin tatını çıkaropuyorumnanaktan

sabinacım cmt 4. günüm aslında zaten benim 3 gün olur kanamam sonra çok yavaşlar ama yinede girmem cnm tanponda kullanmam çünkü enfeksiyonu tetikliyor cnm yani tam bebek üstü riske girmem normalde olsa kullanabilirdim ama

yolun açık olsun güzelim allah içine sindirsin
bizde gidiyoruz bu akşam kayınvaldemlerin yanına pazar dönücez ama ben denize giremicem çünkü hastayım

canım benım saol ama çalışmara ara vermiş olucaz 3 gün napım artık nasip varsa bu zamana kadar olanlarlada tutmuştur hayırlısı olsun hakkımda sende güle güle git canım senın adetın bıtmedımıki.............

tuğbacım sana iyi yolculuklar diliyorum,güzelce gez toz stres at,inşallah yakında güzel haberler vereceksin bize.güle güle canım.

canım ben de gebzede oturuyorum
şekerpınar da
annemlerde bursa da hürriyette ler

harikacım sanada iyi yolculuklar,sende keyfini çıkar,denize girmesende güneşlen,yat,gez,ohhhhh keyfine bak,pazartesiye bomba gibi dön tamammı canım,kürlerini de ihmal etme bu arada.

anladım canım ozaman kullanma tabi
neyse sende bol bol güneşlenirsin artık:)))

nasılsınız kızlar ne o tatil planlarımı var enrika küçük bir kaçamak yapıcan herhalde hımmm iyi tatiller canım benim
yasemin sen nasıl oldun canım
esterya güzel anniş bugün daha iyisin umarım
sibela canım sen nasılsın
tugbamurat canım senide sorayım nasılsın
kanarya yok galiba bugün inşallah iyidir
bipericim sen nasılsın
sabina canım sende iyisin inşallah
kızlar hepinize selam unuttuklarım kusuruma bakmasın olurmu

bu arada ben haftaya perşembeyi bekliyorum bakalım ne olacak hastalanmazsam bayram edicez hastalanırsam eh artık bir dahaki aya kısmet diyeceğiz:))

yanlız bişey sorcam bu ilaç pkoyu iyileştirirken hamile kalmaya bi yan etki sağlamaz dimi ne bileyim gerçi öyle olsa dr veririmi dimi yani benimkide soru :tomato:

olsun tuğbacım olacağı varsa yine olur o sen merak etme güzelim kaçgündür deniyosunuz zaten hatta hatta sana hamilelik öncesi bi değişiklik olur bu gezme
benimde pazara biter adetim aslında pazar sabahı girebilirim ama girmem yinede koymadım zaten bikinimin altını bavula üstünü aldım bitek kaydirigubbakcemile3

harikacım sanada iyi yolculuklar,sende keyfini çıkar,denize girmesende güneşlen,yat,gez,ohhhhh keyfine bak,pazartesiye bomba gibi dön tamammı canım,kürlerini de ihmal etme bu arada.

teşekkür ederim sibelimm evet valla eşim denize gider ablaları ve eşleriyle bende yatıcam salıncakta kitabımı okucam dinlencem kayınvaldem pek girmez zaten otururuz onla kahve içeriz ayy valla öyle çok özlüyorumki böyle kendime vakit ayırdığım zamanları oofffff

anladım canım ozaman kullanma tabi
neyse sende bol bol güneşlenirsin artık:)))

evet tatlm
keşke daha uzun kalabilsek orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…