- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.121
canların nasılsınız varmı bir hamiş haberi güzel bi haber verin ya moralim bozuk durduk yere sinirlerim bozuluyor ne oluyor anlamıyorum birilerine çatmadan bu günü bitirirsem ne ala bu arada haftaya perşembe adet olmam lazım inşallah hayırlısı olur ama adet olmasam daha iyi olur:)))yani bebişim gelsin inşallah ama bu ay umutlu değilim çok çalışmadım:))off nedir bu sıkıntı ya bide sıcak bir yandan patlamaya hazır bomba gibiyim güzel haberler duymaya ihtiyacım var kızlar çalışın çalışın ve güzel haberler verin :)))teyze bari olalım yaaaaa
ilk haber senden inşallah belenaycım en yakın senin hem zaten bi kerede tutçak bu hiiç belli olmaz cnm
ayrıca inan bende aynı ruh hali içindeyim dk sayıyorum resmen iyiki siz varsınız
canım hicbisi yazmak istemiyor
konusmakta istemiyor
hic bisi istemiyor
is yerindeyim ve bisi belli etmemem gerekiyor..
dr a gittim kese 3 mm dedi, haftasına ve beta hcg sine gore cok ufak dedi..
ne yapacagımı ne dusunecegimi bilemiyorum .. yorgunum..
Allahın takdiri belkide boyle olması gerekiyor ne diyim ki..
O ne derse o olur..
hayatım artık bu durum benim psikolojimi bozmaya başladı ya
hayır niye böyle oluyo diye sorgulayıp duruyorum kendimi tamam allahtan ama yani bizde biyerlerde yanlışmı yapıyoruz acaba yaa
hepimiz bunu yaşadık en az bi kere sonra yasemin hamile kaldı dedik beklemediğimiz bi sonla sarsıldık şimdide sen yani aynı şeyleri söylemekten sıkıldım ama yarabbim lütfen bu son olsun şimdi bizi üzüyosun haftaya sevindir esteryanın getireceği haberle lütfen ya
ayy canım benim,bugün amma hayal kurduk yaaa,valla insan hayal kurarken bile mutlu oluyor,
dediğin çok doğru ve mantıklı haklısın madem çocuk düşünüyorum,göz önünde bulundurmam gereken şeyler var,bu adama biraz daha dayanıp,bebişim olana kadar dişimi sıkmam lazım,ama inan bana canım bazen gözüm kararıyor,ne olacaksa olsun diyorum,aç kalayım ama bu adamın yanında çalışmayım diyorum.Bakalım bu filmin sonu ne olacak.
sibelcim bekle güzelim hamile kalınca bütün sosyal haklarından faydalan hele sonra düşün çıkmayı güzelim öfkeyle hareket etme sakın