Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ilk haber senden inşallah belenaycım en yakın senin hem zaten bi kerede tutçak bu hiiç belli olmaz cnm
ayrıca inan bende aynı ruh hali içindeyim dk sayıyorum resmen iyiki siz varsınız

hayatım artık bu durum benim psikolojimi bozmaya başladı ya
hayır niye böyle oluyo diye sorgulayıp duruyorum kendimi tamam allahtan ama yani bizde biyerlerde yanlışmı yapıyoruz acaba yaa
hepimiz bunu yaşadık en az bi kere sonra yasemin hamile kaldı dedik beklemediğimiz bi sonla sarsıldık şimdide sen yani aynı şeyleri söylemekten sıkıldım ama yarabbim lütfen bu son olsun şimdi bizi üzüyosun haftaya sevindir esteryanın getireceği haberle lütfen ya

sibelcim bekle güzelim hamile kalınca bütün sosyal haklarından faydalan hele sonra düşün çıkmayı güzelim öfkeyle hareket etme sakın

sağol gülüm benım ....bi buldum bırakırmıyım yapıstım yakasına... ya alıcaksın ya alıcaksın dedım.... tuttugum gıbı kolundan dogruuuu nıkah daıresınee kaydirigubbakcemile

ohhh ne güzel rabbım daim etsin canım mutlulugunuzu...........

sibelcim bekle güzelim hamile kalınca bütün sosyal haklarından faydalan hele sonra düşün çıkmayı güzelim öfkeyle hareket etme sakın[/QUOTE]

inşallah canım,şu an en çok istediğim şey bu,hamile kalırsam bi süre uzaklaşırım işten en azından,sonrasında ALLAH büyük,özel sektör benim keyfimi beklemez ama,dediğin gibi sosyal haklarımdan sonuna kadar faydalanıp ondan sonra çıkarım çıkacaksamda inşallah.

enrikacım izmir sıcağımı çartı bizi nedir

belenaycım bencede hava tatil havası burnumuzun dibinde çeşme biz burda yasaklı off offff kaydirigubbakcemile3

bide bakın şimdi anlatayım size
benim iki tane görümcem var ikiside öğretmen eşleride öğretmen
kayınvaldemlerle beraber geçen haftasonu yazlığa gittiler ve cümleten ordalar ve bir biz eksiğiz
ya varmı böyle bişey 2 ay tatil yapıp maaş alıcaklar ve biz sadece bazı haftasonları onlara katılıcaz 2 geceliğine
gıcık oluyorum kendime ya düşündükçe
bütün suç bizde, bizde olabilirdik öyle
hayır ben geçmişe keşke demekten neffret eden biriyim aslında o yüzden bu harika olmaktandan çok mutluyum seçimlerimdende memnunum ama onları görünce biraz uyuzlanıyorum işşşteee kaydirigubbakcemile

aynen güzelim en iyisi o zaten sonuçta sana verilen hakları kullanmaya az kaldı ( ha bu arada allah korusun onlar çıkarırsa yapıcak bişey yok tabi )
inan bende böyle düşünüyorum tatlım hele izinlerimi falan alayım sonra bakıcam duruma

canım moralini bozma çok erken daha genelde keseyi bile 5 haftadan sonra ancak görüyorlar. bekle hemen umutsuzluğa kapılma.

esteryacım araştırdım biraz 5 haftadan sonra görünüyomuş kese 6. haftadada kalbi duyuluyomuş canım yani bozma moralini hayatım pzt günü herşeyin yolunda olduğunu duyucaz allahın izniyle

sibelll sen hangı sehırdesın canımm...

canım ben mersiliyim,sıcak şehir mersin,yazın burası alev alev yanar,benim profilde önceden yazılıydı,sonra burdaki meraklı arkadaşlar foruma üye olup geziniyolar baktım,bende izimi bulmasınlar diye yaşadığım şehri diğer yaptım

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........korunma süresi beklemede
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEEalkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 7 gün
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE20 gün
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................1 agustos KALAN SÜRE 1 ay
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

anladım canım iyi yapmıssın..meraklı çok gercekten üzerlerıne ne vazıfeyse....

iyi geceler kızlar
bu gün dr ye gittim ve aşırı derecede kaşıntım var,gelmişken muane olmak istiyorum dedim
hemen gel bakalım mantar olmuş olabilirsin dedi
neyse dr rahime baktı ama pek mantara benzemiyo hiç enfeksiyonun bile yok dedi
yoksa muane olmadan önce vajinanı yıkadın mı diye sordu (girmeden önce yıkamıştım)..o yüzden göremiyo olabilirim dedi
keşke yıkamasaydın falan dedi işte neyse alerjiyede benziyo dedi sonra batikomla rahimimi temizledi
sonra sıra vajinal usg ye geldi yumoşlarıma baktı ve bu gün adetinin kaçıncı günü diye sordu... 13. günümdeyim dedim yumurtalıklarında tıkkkkkkkk yok dedi aynı zamanda kızlar bende polikistlik over de var ama ileri derecede değil..pokolorun hala duruyo dedi neyse o anda çok üzüldüm tabi
bende benim 11. günümde yumurta akına benzer akıntım olmuştu o gün yumurtalıklarım çatlamış olamaz mı diye sordum olabilir erken yumurtlamış da olabilirsin dedi
sonra tek bir fitil verdi
birtane de krem bunları kulln dedi
morelim sıfır oldu hemen
acaba bu aydamı boşa gitti diye düşüdüm
gerçi tuttuysa bile daha hemen anlaşılırmı ki onu da bilmiyorum
hiç bişey demedi bende sormadım..
şimdide o fitili ve keremi kullnsam mı diye düşünüyorum
ikisinide prospektüslerini okudum gebelikte c katagorisi yazıyo
ama sonuçta korunmadığımı biliyo zararlı olsaydı bunları vermezdi herhalde diye düşünüyorum
bu akşam fitili kullnıcam kızlar başka çarem yok çünki çok kaşıntım var
hakkımızda hayırlısı artık
hepinize iyi geceler
yarın görüşürüz
çok uzun oldu ama kusura bakmayın canlarım..ayrıntılı bi şekilde anlatmak istedim size:))
bizi bizden başka kimse anlamıyo çünki..inanın sizinle konuşup içimi dökünce raharlıyorum biraz
iyiki varsınız canlarım benimmmmmmmmm

Son düzenleme:
sabınacım dr benım için sorarmısın adet bıtımınde hemen yumurtlama olurmu dıye ben adetin son 2 gününde yumurtlama akıntıyı gördüm sorarsan sevınırım canım saol......

tuğbacığım msj daha yeni gördüm tatlım
sorarım tabi ne demek
cumartesi günü gidicem canım o zaman sorarım artık
ama soruyu pek anlamadım
adetin bittikten 2 gün sonra mı oldu
yoksa adetinin son 2. günündemi

kizlar bugun bir tuhafım
gozlerimimin onunde yaldızlar var sanki biseye baktıgımda sanki yarısını goremiyorum kafam bi garip
progestan dan mı acaba?

çok geçmiş olsun sabinacım bence eğer zararlı olsaydı vermezdi ilaçları sana
o yüzden kullanman iyi olmuş bence cnm
sen bizi hiç dinlememişsin ama yıkama demiştik biz sana sen yine yıkamışsın ama ya
küstüm o yüzden ben sana
bide belki erken yumurtlamışsındır yada daha yumurtlamamışsındır cnm sen yine çalışmalara ve kürlere devam et bence

kizlar bugun bir tuhafım
gozlerimimin onunde yaldızlar var sanki biseye baktıgımda sanki yarısını goremiyorum kafam bi garip
progestan dan mı acaba?

esteryam belirtiler başlamıştır belki hamilesin sonuçta senn
inşallah belirtidir ben bu belirtileri çok önemsiyorum çünkü araştırmalara göre belirti veren hamilelikler sağlıklı oluyomuş genelde
e seninde tam zamanları belirtilerin başlaması için

bilmiyorum ki enrikam ise gelirken bisyeyim yoktu
simdi gozlerim bi garip ve basım agrıyıor
tansiyonumu olcturdum 10 a 6 cıktı

tansiyonunda düşük ama normali ne senin
mesela normal tansiyonum benim10 6 dır
ama senin belliki düşmüş tatlım ya allahım inşallah bunlar hemilelikten kaynaklanıyodur
uzanabileciğin biyer varmı orda ayaklarını diksen havaya iyi gelir belki biraz

günaydın arkadaşlarım,
sabinacım valla bende bu ay yumurtlamadım bence,bende pko luyum en son 2 adet kistim vardı,bence onların yüzünden yumurtlamadım,benim 19.gün bugün,hiç akıntım yok,şaşırtıcı bişey,kupkuruyum yaa,gözetliyorum yaa sanki gıcıklığına olmuyor yaa,çok sinir oldum,normalde her zaman az da olsa akıntım olurdu,amann çok takıntılı değilim ama elimde değil durmadan kontrol ediyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…