- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.101
ben 35 yasındayım canım benım 1,5 yıllık evlıyım .. biz biraz ağırdan aldık evlılıgı gönlümüzün prensini geç bulduk....zemuszemus
ben 35 yasındayım canım benım 1,5 yıllık evlıyım .. biz biraz ağırdan aldık evlılıgı gönlümüzün prensini geç bulduk....zemuszemus
annemle temzlik yapacaktık biraz buğün ama tam işe başlayacakt ki sular gitti...5 te gelecek galiba...bizde mamalar hazırlayalım dedik buğün hazır evdeyken...annenyle olmak çok güzel kızlar...alllah onları başımızdan eksik etmesin....
olsun canım nasip kısmet işi bunlar mutlu olacagın prensı buldun ya önemlı olan bu er yada geç farketmez...............
allah ayırmasın canım....bulmuşsun ya önemli olan oooo...
harıkacım afiyet bal seker olsun canım yarasın ..
annemle temzlik yapacaktık biraz buğün ama tam işe başlayacakt ki sular gitti...5 te gelecek galiba...bizde mamalar hazırlayalım dedik buğün hazır evdeyken...annenyle olmak çok güzel kızlar...alllah onları başımızdan eksik etmesin....
sağol gülüm benım ....bi buldum bırakırmıyım yapıstım yakasına... ya alıcaksın ya alıcaksın dedım.... tuttugum gıbı kolundan dogruuuu nıkah daıresınee kaydirigubbakcemile
[
evet aynen öyle öküz demek istedim,'uzatma kes'diyen bi adama ne dersin,işte parayı bi şekilde bulmuş ve iş sahibi olmuş,oysaki kişilik,terbiye,kültür bakımından sıfır olan bir insandan ne beklersin,boşver işte anlatırken bile canım sıkılıyor,aslına bi yerden iş teklifi var bana ama ben bu konularda çok korkağımdır,hadi iyi olmazsa,bi süre çalışıp çıkmak zorunda kalırsam diye korkuyorum,ben buraya geldiğimde herşeye sıfırdan başlayıp bir sistem kurduk,çok zor günler yaşadım,şimdi teklif gelen yerde yeni kuruluyor,sil baştan olacak yani,kabul etmeyi düşünmüyorum amaa yinede aklımdan çıkmıyor,bide 1 seneye yakın oldu burdayım,bebek olsa rapordu izindi felan 1 sene daha böyle geçer,ama yeni işyeri nasıl olur,adam kabul edermi, geldin hemen hamile kaldın derse(hemende hamile kaldım yaa sanki)işte herşeyi düşünüyorum.ne yapsam???????????????
harikacım keşke sen ilerde müdür olunca bende senin elemanın olsam,sen kimseyi incitmezsin.
canım hicbisi yazmak istemiyor
konusmakta istemiyor
hic bisi istemiyor
is yerindeyim ve bisi belli etmemem gerekiyor..
dr a gittim kese 3 mm dedi, haftasına ve beta hcg sine gore cok ufak dedi..
ne yapacagımı ne dusunecegimi bilemiyorum .. yorgunum..
Allahın takdiri belkide boyle olması gerekiyor ne diyim ki..
O ne derse o olur..
canım benim ya zaten canım sıkkın sende böle söyleme canım ya allaha emanet bebişin hiç merak etme güzel düşün güzel şeyler olsun tamammı o seninle ve seni bırakmıyacak ama görüyorum sen onu bırakmış gibi davranıyorsuncanım hicbisi yazmak istemiyor
konusmakta istemiyor
hic bisi istemiyor
is yerindeyim ve bisi belli etmemem gerekiyor..
dr a gittim kese 3 mm dedi, haftasına ve beta hcg sine gore cok ufak dedi..
ne yapacagımı ne dusunecegimi bilemiyorum .. yorgunum..
Allahın takdiri belkide boyle olması gerekiyor ne diyim ki..
O ne derse o olur..
hayatım ne elemanı ortak oluruz senle vereliniortak
geçmiş olsun busemciim kıyamazlar ya
yedin tabi dondurmaları içtin soğuk suları limonataları oldun hasta
canım benım çok geçmiş olsun sıcak şeyler ye iç canım............
busem geçmiş olsun canım...eğer evde bal varsa 2 kasık bir fincana koy hemen üzerine yarım limon sık. kasıkla rahatlatır bıraz canım ...
busem çok geçmiş olsun ...ah ahhh yakın olsaydık hemen çorbayla kapındaydım canım benim...