Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

busem çok geçmiş olsun ...ah ahhh yakın olsaydık hemen çorbayla kapındaydım canım benim...

ben 35 yasındayım canım benım 1,5 yıllık evlıyım .. biz biraz ağırdan aldık evlılıgı gönlümüzün prensini geç bulduk....zemuszemus

olsun canım nasip kısmet işi bunlar mutlu olacagın prensı buldun ya önemlı olan bu er yada geç farketmez...............

annemle temzlik yapacaktık biraz buğün ama tam işe başlayacakt ki sular gitti...5 te gelecek galiba...bizde mamalar hazırlayalım dedik buğün hazır evdeyken...annenyle olmak çok güzel kızlar...alllah onları başımızdan eksik etmesin....

ohhhh ne guzel şimdi..bide yanına çay demlersınız... ana kız karsılıklı geçip yersınız bi güzel ....şimdide afiyet olsun canımm...

yasemınnn valla sankı kokusunu hıssettımmmmmmm dırından yenı cıkmıs poçalarrr kurabıyeler ayyyyyy cokacimcoook

olsun canım nasip kısmet işi bunlar mutlu olacagın prensı buldun ya önemlı olan bu er yada geç farketmez...............

sağol gülüm benım ....bi buldum bırakırmıyım yapıstım yakasına... ya alıcaksın ya alıcaksın dedım.... tuttugum gıbı kolundan dogruuuu nıkah daıresınee kaydirigubbakcemile

[

öküzmü demek istedin sibelcim yerimseniben
allah herşeyi gönlüne göre versin güzel arkadaşım benim gerçekten bi lafla bütün gününü zehir ederler işte müdür değilmi hepsi aynı lmaz: ben ilerde müdür olursam hiç öyle olmucam :roflol:

evet aynen öyle öküz demek istedim,'uzatma kes'diyen bi adama ne dersin,işte parayı bi şekilde bulmuş ve iş sahibi olmuş,oysaki kişilik,terbiye,kültür bakımından sıfır olan bir insandan ne beklersin,boşver işte anlatırken bile canım sıkılıyor,aslına bi yerden iş teklifi var bana ama ben bu konularda çok korkağımdır,hadi iyi olmazsa,bi süre çalışıp çıkmak zorunda kalırsam diye korkuyorum,ben buraya geldiğimde herşeye sıfırdan başlayıp bir sistem kurduk,çok zor günler yaşadım,şimdi teklif gelen yerde yeni kuruluyor,sil baştan olacak yani,kabul etmeyi düşünmüyorum amaa yinede aklımdan çıkmıyor,bide 1 seneye yakın oldu burdayım,bebek olsa rapordu izindi felan 1 sene daha böyle geçer,ama yeni işyeri nasıl olur,adam kabul edermi, geldin hemen hamile kaldın derse(hemende hamile kaldım yaa sanki)işte herşeyi düşünüyorum.ne yapsam???????????????

harıkacım afiyet bal seker olsun canım yarasın ..

teşekkür ederim ayşecimm opuyorumnanaktan mümkünse can olsun kan olsun ama yağ kilo olmasınnn cokacimcoook

aayyy ne güzel yasemiinn biz bu sabah kızlarla bunun hayalini kurduk tatlım tadını çıkar
ayşeninde dediği gibi yanına çayıda demledinmi tamamm alkisalkisalkis

sağol gülüm benım ....bi buldum bırakırmıyım yapıstım yakasına... ya alıcaksın ya alıcaksın dedım.... tuttugum gıbı kolundan dogruuuu nıkah daıresınee kaydirigubbakcemile

allah ayırmasın cnm beraber yaşlanın çoluk çocuk torun kalabalık bi aile olun inşallah zemuszemus

zor karar sibelcim ve düşündüklerinde çok haklısın yarın hamile kalıcaksın eğer yeni işe geçersen bu problem olabilir tabi ama bi konuşup bu şartı sunarsanda belki kabul ederler madem onlar seni istemişler
evet evet bence bi konuş şartları neymiş bakalım çalışma saatleri maaşı

zor karar sibelcim ve düşündüklerinde çok haklısın yarın hamile kalıcaksın eğer yeni işe geçersen bu problem olabilir tabi ama bi konuşup bu şartı sunarsanda belki kabul ederler madem onlar seni istemişler
evet evet bence bi konuş şartları neymiş bakalım çalışma saatleri maaşı
[/QUOTE]

birazdan aracı olan arkadaşın yanına gidecem,konuşacam artık,hayırlısı artık yaa tam da şu yumurtlama döneminde kendime stres yapacak bişey buldum yani.

canların nasılsınız varmı bir hamiş haberi güzel bi haber verin ya moralim bozuk durduk yere sinirlerim bozuluyor ne oluyor anlamıyorum birilerine çatmadan bu günü bitirirsem ne ala bu arada haftaya perşembe adet olmam lazım inşallah hayırlısı olur ama adet olmasam daha iyi olur:)))yani bebişim gelsin inşallah ama bu ay umutlu değilim çok çalışmadım:))off nedir bu sıkıntı ya bide sıcak bir yandan patlamaya hazır bomba gibiyim güzel haberler duymaya ihtiyacım var kızlar çalışın çalışın ve güzel haberler verin :)))teyze bari olalım yaaaaa

canım hicbisi yazmak istemiyor
konusmakta istemiyor
hic bisi istemiyor
is yerindeyim ve bisi belli etmemem gerekiyor..

dr a gittim kese 3 mm dedi, haftasına ve beta hcg sine gore cok ufak dedi..

ne yapacagımı ne dusunecegimi bilemiyorum .. yorgunum..

Allahın takdiri belkide boyle olması gerekiyor ne diyim ki..

O ne derse o olur..

canım işyerinde kimsenin haberi yokmu hamile olduğundan?????
esteryam güçlü olmaya çalış,üzülme,ne desem boş aslında,bende olsam kafama çok takardım,çok zor bişey ALLAH yardımcın olsun,inşallah herşey yoluna girer,her zaman dediğim gibi dua et canım, dua et

canım benim ya zaten canım sıkkın sende böle söyleme canım ya allaha emanet bebişin hiç merak etme güzel düşün güzel şeyler olsun tamammı o seninle ve seni bırakmıyacak ama görüyorum sen onu bırakmış gibi davranıyorsunlmazozitif düşün öle kolay vazgeçme bu sefer ben inanıyorum o büyüyecek ve annesini sevindirecek bak kendime pay çıkardığımı düşünme hee teyze olmak istediğimden değil sırf sen anne olasın diyedelikafadulden

hayatım ne elemanı ortak oluruz senle vereliniortak

ayy canım benim,bugün amma hayal kurduk yaaa,valla insan hayal kurarken bile mutlu oluyor,
dediğin çok doğru ve mantıklı haklısın madem çocuk düşünüyorum,göz önünde bulundurmam gereken şeyler var,bu adama biraz daha dayanıp,bebişim olana kadar dişimi sıkmam lazım,ama inan bana canım bazen gözüm kararıyor,ne olacaksa olsun diyorum,aç kalayım ama bu adamın yanında çalışmayım diyorum.Bakalım bu filmin sonu ne olacak.

geçmiş olsun busemciim kıyamazlar ya
yedin tabi dondurmaları içtin soğuk suları limonataları oldun hasta

canım benım çok geçmiş olsun sıcak şeyler ye iç canım............

busem geçmiş olsun canım...eğer evde bal varsa 2 kasık bir fincana koy hemen üzerine yarım limon sık. kasıkla rahatlatır bıraz canım ...

busem çok geçmiş olsun ...ah ahhh yakın olsaydık hemen çorbayla kapındaydım canım benim...

sağol can dostlarım Allah razı olsun evet ya yedim dondurmaları üst üste bide geçen akşam cam açık uyumuşuz sabah kalktım belimde tutulmuştu biras onunda etkisi var sanırım hastalanmamda aahhhyesemincim gel kaynat bi çorba birpericim dediğini uygulayacam şimdi tuğbacım sıcak şeyler yiyip içiyom bide bu sıcakta terliyorum akşama doru ılık duş alıcam kendime gelirim inşallah öptm sizleri.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…