Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hehehe teklifim hala geçerli şekerim

valla sibelcim burda sohbet ediyoruz böyle resmen arkadaş olduk ama çok uzağız hepimiz birbirimize bitek belenaycım var hemşerim bide istanbullular çok peri esterya tuğba busem ama çok uzağız ya yasemin zonguldakta sabina düzcede görüşmek istesek nasıl olcak valla hayal

kizlar
sabah eve geldim yattım simdi biraz iyiyim mide bulantım gecti kuruyemis falan yiyorum
hamilelikten mi baska bisiydenmi ama baya kotu oldum kafam zonklamaya baslamıstı.

evet yaa haklısın harikacım hepimizde uzağız gerçektende,ben akdenizdeyim,sen egede,diğer arkadaşlar marmara,karadeniz bile var maşallah şu mozaiğe bi baksana ne kadar güzel. İzmire 14-15 yaşındayken gelmiştim ben,çok güzel bir şehir,ama inşallah bişey vesile olur gelirsem belkide görüşme imkanımız olur.

kızlar alasmarladık hepinize ben 1 saat sonra gidiyorum hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun pazartesi görüşmek ümidi ile...............

kızlar ankarada iyi bir merkez araştırıyorum hem genetik merkez olmalı hemde tüp bebek merkezi ikisi bir arada ..bu konuda bilgi ve duyumlarınızı paylaşırmısınız benimle....

yaseminciğim evim ankarada, orada anatolia tüp bebek merkezini bir araştır istersen. benim kuzenim eşiyle adanadan oraya gitti. araştırmışlar o zaman başarı oranı fazlaymış. birde olmayacak gibiyse umutlandırmıyorlarmış,tutma oranı az ise yapmıyorlarmış tekrar tedaviye alıyorlarmış. bir bakarsınınız zaten.

ayyyy inanamıyorum bizim topiğe şöyle bi göz atayım dedim,ne göreyimm küme düşmek üzere,valla sıralamanın en altına düşmüş,kimsecikler gelmemiş buraya vah topiğimiz vahh,neyse ben ara sıra geleyim deee iki kelimede olsa yazıp 1.ligde kalmasına yardımcı olayım.

burası aynı günlük gibi bişey,geçmişe dönüp baktım,ilk topiğe girişimi,yazdıklarıma baktım,ayyyyy kızlar yaaa ne kötüymüşüm ne çaresiz,ne kadar umutsuz yazzıkkk bana yaa valla duygulandım,sizlerin sayesinde çok güçlenmişim,çok yol katetmişim,teşekkürler topiğimizin güzel kızları.

bide baktımdaaa o zamanlar bisürü arkadaşımız buraya girmişler,yaşadıklarından bahsetmişler,ama ben çoğunu tanımıyorum,çoğu devam etmemiş,edenler belli işte; ev sahibimiz TUĞBA,topiğin müdavimi HARİKA,YASEMİN,sonra diğer arkadaşlarım ve ben devam etmişiz,şimdi zaten sürekli katılımda bulunan 8-9 arkadaş anca varız.

çok teşekkür ederim volinacığım ilgin için...araştıracağım canım...

selam canlarım...abah can dostuma kahvaltıya gittik annem ve eşimle..bol bol meleğini sevdik 3 aylık bir kızımız var....mamalarımızı yedik ve döndük...şimdide evdeyiz ama ben çok halsizim kolumu kpırdatasım yok sağolsun annem toparlıyor ortalığı...o gidince ne olacaksa ( kızlar tatildeler sibelciğim sen ve ben kaldık topikte....

slm fıstıklar geldim bn eve çok güzel bi haftasonuydu
özlemişim sizleri hemen baktım neler olmuş diye

sibelcim topiğimize sahip çıkmışsın arkadaşım bravo iyiki varsın canım benimm,biliyomusun bende bazen bakıyorum ilk zamanlar yazdıklarımıza hatta geçen aylarla ilgili aklıma takılan bişey olursa bi tarih bi olay ağrı sancı gibi arıyorum o konuları hemen hatırlıyorum :)

yasemincim arkadaşının doğum yaptığı zamanı hatırlıyorum demek 3 ay geçmiş hıı inan sanki dün söyledin ya nede hızlı geçiyor zaman bkalım tatlım 3 ay sonraya bizlerde ne gibi değişikler olucak allah hayırlısını versin hakkımızda inşallah

nasılsınız dicem ama kimsecikler yok ben iyim pazarın tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama nafile burası çok sıcak bide mide bulantım var uykum var neler oluyor böyle anlamadım tabi bu saydıklarımı hamileliğe yormak gibi bir niyetim de yok yanıltıcı oluyor perşembeyi bekliyorum bakalım adet olmazsam o zaman düşünürüz birşeyler
sibelacım valla topiği birinci ligden düşürmemek için elinden geleni yapmışsın canım sağol eh azcık benimde katkım olsun bari
esterya canım bugün daha iyisindir inşallah
yasemin bende senin gibi hiç birşey yapasım yok ne oluyor bize böyle yaşlanıyormuyuz yoksa

eee diğerleri tatilci oldular ohh sefaları olsun iyice dinlenip gelsinler topiğe

belenaycım noluyor mide bulantısımı dedinnn :)
tatlım biraz şaka yapıyorum ama birazda ciddiyim yaaani o nasıl oluyo toprağım dersen bütün dileğim sebebinin hamilelik olması ki bu çok muhtemel ama sen hayalkırıklığına uğramamak için çok iyi yapıyosun hamileliğe yormamakla zaten 4 günümüz kalmış belenayımm

ayrıca kızlar o hiçbişey yapmama isteği bendede var sıcaklardan heralde ayy izmirde de durulmuyoki haşlandık valla

iyi akşamlar arkadaşlar ben daha hastalığımı atlatamadım yarın dr ye gideceğim beni bekleyin anacımmmm öptm hepinizizemuszemus

bendende herkese günaydın huzurlu ve sakin bi hafta diliyorum hepimize

busemcim geçmiş olsun güzelim ya umarım önemli bişeyin yoktur cnm

belenaycım nasıl oldun senide merak ettim, sıcaklarda yediklerimize ictiklerimize dikkat etmek lazım guzelim. yaglı ve agır yemekler gercekten rahatsız ediyor.

fakat insallah senin rahatsızlıkların hamilelik belirtileridir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…