Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycığım benden iyilik canım toparlanmaya başladım çok şükür...hakkında hayırlısı olsun arkadaşım benim inşallah mutlu haberlerle gelirsin bu ay bize....:Saruboceq:

tuğbam güle güle git canım benim iyi tatiller bol bo gez...bende üniversiteyi bursada okudm harika bir şehirdi....

belenaycığım benden iyilik canım toparlanmaya başladım çok şükür...hakkında hayırlısı olsun arkadaşım benim inşallah mutlu haberlerle gelirsin bu ay bize....:Saruboceq:

sağol canım benim allahıma hep dua ediyorum hepimizin yüzünü güldürsün diye kısmetimizde ne varsa onu yaşarız sabırlı olmak ve inanmak lazımkaydirigubbakcemile5

evet belenaycım 1 buçuk günlük bi kaçamak ama olsun ya değişiklik olur yinede dimi
seninde çok az kalmış tatlımm ayy
arkadaşım hiç belirtilerini dinleme çünkü şaşırtıyo adet gecikmesi en önemlisi bence hadi dualarım senle hayatım

erikam sanada iyi tatiller canım...sende bl bol dinlen tatlım...çok yoruluyorsun hafta içi canım arkadaşım benim...

sağol toprağım benim yok belirti falan dinlemiyorum kendi kendime dedim kilo vermeye çabalıyorum bebek gelirse ne ala gelmezse kilo vermeye devam diyorum kendimi böle avutuyorumkaydirigubbakcemile3
sende güzel bi bir buçuk gün geçirirsin inşallah valla tatil iyi oluyor insan toparlanıyor biraz iyi tailler canım benimzemuszemusopuyorumnanaktan

kıslarrrr ben geldımmm..sabah tan berı cok yoğundum. anca fırsat bulabıldım.... siz benı özlemedınızmı bakayım hıııı ? demek öle özlemedınız demek ... yoklugumu hıcccccc anlamadınız demekk....(((((

şaka şakaaaaaaa

nasılsınız canlarım....

sabınacım geçmiş olsun hayatım ya.. dıkkat et kendıne....ilaclarını kullan bence doktorun verdıyse zararlı bırsey içermez heralde ....

tugbaaaaa enrikaaaa gezin bakalım gezinnnn...ohhh. valla ne ıyı yapmışınız...tadını cıkartın ..

belenaycım ıyıyım tatlım...senden gelecek guzel haberlerı beklıyoruz artık....bıze zaman gecmıyo sana nasıl dır bılmem..inşallah müjdeyı verırsın...olmasada aylar bıtmıyo dımı ama...

esterya canım. sen artık ciddi ciddi hamılelık belırtılerını yasamaya basladın.hayırlısıyla annesıne tutunsun sıkı sıkı bebişin...allahım tamamını erdırsın insallah...

sibelll sen nasılsın gülüm patron bugün sakinmi? valla istanbulda olsaydın gel kız bizim işyerıne derdım sana...çekip kurtarırdım senı o zalım patrondan.ama cooook uzaktasın....fakat gönüllerımız bir ..

yasemincim nasılsın bitanem benım..iisin dimi birazdaha. hergeçen gün dahada iyi olacak hersey...çünkü bizim ümidimiz var bılıyosun dimi...ve herseye çare var.... ve acayip istiyoruz bebeklerımızı....olmaması içinde ayrıca hiçbisebepte yok....yeterki isteyelım gülüm...

ayşeciğim aşk olsun özlemez olurmuyuz..hepinizin yeri ayrı ayrı burda hangimiz olmasak fark ediliyor hemen....zaman zaman zaman....tek ilacımız bu tatlım.....

kızlar konrolüm haftaya kaldı galiba salı giderim pazatesi yoğun olur hoca...buğünde muayene yapmıyormuş...hayırlısı bakalım....

yasemincim canım benim nasılda düşünürmüş arkadaşını
sen ne zaman başlıcaksın cnm işe

pericim hiç özlemezmiyiz seni yokluğun farkedildi tabiiki canım benim

esteryaaaam nasıl oldun tatlım amanda hamilelik başını döndürürmüşşş

düşünmezmiyim canım benim....:)) pazartesi başlıyorum malesef....evde olmak güzeldi ama çalışmakta güzel tabiki....

evet canım gün aşırı denedık allahtan hayırlısı diyorum evet bu gezme bana çook iyi gelecek bu yaz başlangıcı baya yoruldum evımın tadılatı kardeşimin dügün hazırlıkları bakalım canım ben denizi çook severım denizde yüzmeye can atıyorum bızım yalova çınarçıkta yazlıgımız var kayınvaldemler gitti bizide durmadan çagırıyolar eşim diyo yok biz başbaşa beraber gideriz diyo bu hafta onlar gelıyo haftayada biz oraya gideriz heralde 3 günlügüne bizim tatiller hafta sonları 3 gün olacak bu sene sirket izin vermemiş eşime işler yogun ve depo eşime ait senden başkasına güvenemıyoruz anahtarı vermeye çook izne çıkan varmış eşim çıkamıyo ama olsun bizde hafta sonraları hiç durmayacaz degişik degişik yerlere gitcez bakalım allahtan hayırlısı...........

kızlar ankarada iyi bir merkez araştırıyorum hem genetik merkez olmalı hemde tüp bebek merkezi ikisi bir arada ..bu konuda bilgi ve duyumlarınızı paylaşırmısınız benimle....

düşünmezmiyim canım benim....:)) pazartesi başlıyorum malesef....evde olmak güzeldi ama çalışmakta güzel tabiki....

evet tatlım hep istiyoruz evde olsak dinlensek diye ama allah korusun iş gerçekten ciddiye binince tutuşuyoruz
bizim şirketimizinde devletle bi anlaşma yapması söz konusu o zaman biz nolcak belli değil ertelendi bikaç ay sonraya ama çok tedirgin olduk
hep diyosun dedim kendi kendime evde olayım diye bak sana fırsat çıktı ama yok sevinmek ne demek baya korktum açıkçası

bence daha güzel olmuş tuğbacım haftada 3 günizin süper bencee

belenaycım senin işyerin nerde izmirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…