- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.081
sabınacım dr benım için sorarmısın adet bıtımınde hemen yumurtlama olurmu dıye ben adetin son 2 gününde yumurtlama akıntıyı gördüm sorarsan sevınırım canım saol......
yaseminim 4+5 im bugun canım
yasemın hosgeldın canım nasılsın? daha iyisin dimi artık...
canım benim gelişmeyen gebeliğin tekrarlama riski çok azmış daha 4 haftalıkmışsın zaten biraz bekle drler böle veham yaptırmaya pek meraklılardır benim dr de öleydi sıkma canını herşey düzelir ben dua edicem senin için meleğin seninle sana sıkı sıkı tutunmuştur canım inşallah.CANIM BENİM BRİAZ MORALIM BOZUK
dr a gittim beta hcg sonucunu gostermeye had, bi bakalım ultrasonla dedi
keseyi bulamadı
sonra guc bela bi karartı buldu, cuma gunku gibi gelismemis dedi.
benim moral sıfır tabiki, progestan verdi sabah ogle aksam 2 ser adet ic dedi. oglen ictim su anda yatak arıyorum.
daha onceden gelismeyen gebelik gecirdigim icin cok korkuyorum kuzlar ya
canım benim geldinmi annenden ohh ne güzel hasret giderdin bende inşallah bu ayın 10unda kavuşacam anama bende ösledimmafoldumbennasıl geçti yolculuk senin yokluğunu neden farketmeyelim uyy canım benim kıyamam sanakızlar bu akşam annemlere gidiyorum ankaradaydı annem abimin yanında 10 gündür görmedim çok özledim alkisalkisalkis
o yüzden akşam görüşemeyiz gerçi akşamları buralar pek ıssız oluyo zaten kimsenin benim yokluğumu umursucanı sanmıyorum ama laelaelaelaelae
yarın sabaha görüşürüz artıkk
canım arkadaşlarım benim
esteryam dua edicem arkadaşım özel olarak korusun diye allahım bebeğini :Saruboceq:
sabinacım çalışmaları ihmal etme dün yaptınız diye tamam deme tam gaz devammm kaydirigubbakcemile
pericim üzülme yaaa biliyorum arkadaşlar çok özeldir yokluğu çok koyar ama dışarda görüşürsünüz
ayrıcada umarım arkadaşının sebebi güzel bi sebebtir cnm :teselli:
yasemincim canımsın benim dinlen güzelim sende bol bol takma kafana bişeyi artık rahatla hayatımm :1hug:
tuğbacım bugün görünmedin pek farketmedik sanma :dilcikar:
ııı sibelcim allah patronunun yüreğine merhamet versin tatlım uyuz oldum ona :umursamaz:
belenaycım senin patronun içinde aynı şeyler geçerli bozmasın kafamı gelir basarım orayııklava:
aaayyyyy kızlar veda gibi oldu bu yaa dua edin benim için sağsalim varayım
yaseminim 4+5 im bugun canım
hoşbuldukayşeciğim....allaha şükür daha iyiyim lekelenmem devam ediyor...yarın konrolüm var dr ye gideceğim...ama çok yorgunum bedenen ruhen....
hoşbuldukayşeciğim....allaha şükür daha iyiyim lekelenmem devam ediyor...yarın konrolüm var dr ye gideceğim...ama çok yorgunum bedenen ruhen....
canım aslında bunu araştırmak lazım benım komşuyla konuştuk şimdide diyokı ben adet bıtımınde hemen kaldım hamıle dedım nasıl blıyosun belkı başka gün kaldın yok dıyo sadece temızlendıgın gün ilişki oldu kaçtı ve ondan sonra korunma oldu dedi ondan bılıyorum dedı demekkı adet bıtımınde yumurtlama olabılıyo acaba :uhm:
kusura bakma tuğbacım harikacım hemen yorumlayamadım,canım sıkıldı bide kafamı toparlayamadım,patronum a şimdi bişey dicem ayıp olacak,hani ineğin erkeğine deriz yaaa işte ondan,(boğa değil iğdiş edilmiş olan)
çok canımı sıkıyor yaa,bir insan ancak bu kadar kaba saba olabilir,ALLAH ım inşallah hayırlı bi şekilde burdan kurtulmama yardım eder.
canım benim geldinmi annenden ohh ne güzel hasret giderdin bende inşallah bu ayın 10unda kavuşacam anama bende ösledimmafoldumbennasıl geçti yolculuk senin yokluğunu neden farketmeyelim uyy canım benim kıyamam sana
herkes gitmiş....((((((((((
hoşbulduk canım iyi değilim hastayım yaa yatıyorum bi kalkıyom pc ye geliyom boğazım şişti yutkanımıyom bilem bi sıcak çorba kaynatanım olsa ahhhh:gitme:busecım sende hoşgeldın nasılsın tatlım......
o zaman ben bu ay adetim bitince başlıyım ertelemiyim hiç :kedi: ( sanki bebek için olmasa hiç yanaşmıcaz eşlerimize allahım yarabbim kaydirigubbakcemile3)
öküzmü demek istedin sibelcim yerimseniben
allah herşeyi gönlüne göre versin güzel arkadaşım benim gerçekten bi lafla bütün gününü zehir ederler işte müdür değilmi hepsi aynılmaz: ben ilerde müdür olursam hiç öyle olmucam :roflol:
geldim tatlım zaten yakın sayılırız annemlerle ama çalıştığım yer çok uzak evimede annemede :gitme:
sen nasılsın güzelim özlüyoruz seni ya busem bizi tatlı sohbetinden mahrum bırakma lütfen Şeniz
bende geldim pericim yemekten geldim şimdi ama yediklerim oturdu mideme fffff :çok üzgünüm:
hoşbulduk canım iyi değilim hastayım yaa yatıyorum bi kalkıyom pc ye geliyom boğazım şişti yutkanımıyom bilem bi sıcak çorba kaynatanım olsa ahhhh:gitme::
ayşecım sen kaç yaşındasın ben 26 yaşındayım ve 6 senelık evlıyım...........