Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sabınacım dr benım için sorarmısın adet bıtımınde hemen yumurtlama olurmu dıye ben adetin son 2 gününde yumurtlama akıntıyı gördüm sorarsan sevınırım canım saol......

oluyo galıba tugba ya benımde çünkü öle oldu busefer adet bıttıkten sonra 1 yada 2 gun sonra öle beyaz bı akıntı geldı...

sabinaaa permatıkle yaptım dıyosun bak ondanda mıkrop kaptın yada kıllar cıkarken sert geldıgı ıcın kasıntı yapar canım.....keşke sürmeseydın permatık...çok fena yapar

canım benim gelişmeyen gebeliğin tekrarlama riski çok azmış daha 4 haftalıkmışsın zaten biraz bekle drler böle veham yaptırmaya pek meraklılardır benim dr de öleydi sıkma canını herşey düzelir ben dua edicem senin için meleğin seninle sana sıkı sıkı tutunmuştur canım inşallah.
canım benim geldinmi annenden ohh ne güzel hasret giderdin bende inşallah bu ayın 10unda kavuşacam anama bende ösledimmafoldumbennasıl geçti yolculuk senin yokluğunu neden farketmeyelim uyy canım benim kıyamam sana
yaseminim 4+5 im bugun canım

hoşbuldukayşeciğim....allaha şükür daha iyiyim lekelenmem devam ediyor...yarın konrolüm var dr ye gideceğim...ama çok yorgunum bedenen ruhen....

canım benim bende çok yorgundum hem bedenen hem ruhen seni anlayabiliyorum ama bundada vardır bi hayır sıkma canını senin sağlığın daha önemli.:1hug:

hoşbuldukayşeciğim....allaha şükür daha iyiyim lekelenmem devam ediyor...yarın konrolüm var dr ye gideceğim...ama çok yorgunum bedenen ruhen....

anlıyorum canım benım ama geçicek inşallah bunlarda hepimiz öleydık bak...atlatıyoruz zamanla...insallah kontröllerınde güzel geçicek sonrasında yıne yola devam... ve alıcaksın kucagına bebegını insallah seneye.....çok fazla üzülmek yıpratmak yok kendını sakın....herşey bizim için çünkü ..allahım hep hayırlısını versın bıze... sonradan üzülmek yanmak yerıne .

esterya korkacak bişey yokkı daha cok yenı senın hamılelıgın 4 hafta kesınlıkle göremez zaten keseyı 6 haftadan sonra falan ancak göruyorlar canım benım...öle hemen moral bozmak olurmu gereksız yere.sen hamılesın ve bebegını göreceksın yakında..oyüzden hiç aksi birsey düşünmene gerek yok..kötü düşünüpte yıpratma kendını bosu bosuna...

o zaman ben bu ay adetim bitince başlıyım ertelemiyim hiç :kedi: ( sanki bebek için olmasa hiç yanaşmıcaz eşlerimize allahım yarabbim kaydirigubbakcemile3)

öküzmü demek istedin sibelcim yerimseniben
allah herşeyi gönlüne göre versin güzel arkadaşım benim gerçekten bi lafla bütün gününü zehir ederler işte müdür değilmi hepsi aynı lmaz: ben ilerde müdür olursam hiç öyle olmucam :roflol:

canım benim geldinmi annenden ohh ne güzel hasret giderdin bende inşallah bu ayın 10unda kavuşacam anama bende ösledimmafoldumbennasıl geçti yolculuk senin yokluğunu neden farketmeyelim uyy canım benim kıyamam sana

geldim tatlım zaten yakın sayılırız annemlerle ama çalıştığım yer çok uzak evimede annemede :gitme:
sen nasılsın güzelim özlüyoruz seni ya busem bizi tatlı sohbetinden mahrum bırakma lütfen Şeniz

herkes gitmiş....((((((((((

bende geldim pericim yemekten geldim şimdi ama yediklerim oturdu mideme fffff :çok üzgünüm:

busecım sende hoşgeldın nasılsın tatlım......
hoşbulduk canım iyi değilim hastayım yaa yatıyorum bi kalkıyom pc ye geliyom boğazım şişti yutkanımıyom bilem bi sıcak çorba kaynatanım olsa ahhhh:gitme:

canım benim iyi olmuş anneni görmüşsün bende iyiyim hastayım boğazım şişti halsizim :gitme:

geçmiş olsun busemciim kıyamazlar ya
yedin tabi dondurmaları içtin soğuk suları limonataları oldun hasta

busem geçmiş olsun canım...eğer evde bal varsa 2 kasık bir fincana koy hemen üzerine yarım limon sık. kasıkla rahatlatır bıraz canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…