- 18 Mart 2008
- 976
- 35
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.061
sibelcim miskinlik hayallerine ortağım şekerim itiraz istemem
kış olcak alcaksın battaniyeyi geççeksin tv nin karşısına uyuklayarak izliceksin
sonra kalkıp güzel bi kahvaltı yapıcaksın sevdiğin arkadaşların yada annenle falan (kocalar işte tabi) sonra üzerine bi kahve sohbet ooohhhh
yazında yine sabah uyanıp yatmıcaksın tvnin karşısına direkt kahvaltı bölümüne geçiceksn balkonda tabiii
ay ben hayal kurayı çok severim zaten gerçi bunların hepsi kolay ulaşılabilir hayaller neyseki
canım benım o koyu renklı akıntı degil biliyorum onu benım dedigım adetım biten son 2 gün o yumurta akı şeklınde olan akıntı geldı baya uzadı onu soruyorum acaba adet bıtımınde yumurtlama olurmu yoksa o akıntı neydı şimdi sibelcim bana sorunca aklıma geldı merakkettim..................
inşallah ALLAH sağlıkla afiyetle hayallerimize kavuşmamıza yardım etsin inşallah,bide uslu uslu oturan bebişlerimiz olacak,onuda yanımıza alıp yatıcaz,yada uslu uslu oyun oynıyacak yanımızda,ohh hayal kurmak güzel
sebelam evet daha önceden hapım var canım
finit ve donaxyl diye vajinal tabletim var şuan elimde
kullanıp kullanmamak ta tereddüt ettim ama kullnıcam galiba
aşırı derecede kaşıntım var canım ya
vajinama dokunamıyorum kaşımaktan kıpkırmızı yapmışım
kullansam mı acaba
birde bu ay tuttuysa bişey olurmu ki kullnırsam hiç bilemedim ya
sanada günaydın sibelcım canım yaa sana rüyamı anlatim ben pek rüya görmem gördümmüde hatırlarım sana geçen anlattıgım rüyadan sonra daha yenı bu gece gördüm ve yıne altınlarla ilgili hayırdır inş. diyorum ve anlatım sana..... bir kuyumcuda oluyorum sag kolum ince bilezikle dolu güya bılezikleri denıyomuşum ama begenmıyorum sol koluma bi bakıyorum kalın bi bilezik bu benım dıyorum bunu begenıyorum dıyorum sol kolumdakı kalın bilezik benım oluyoo böyle gördüm canım............
sabinacım sakın güzelim belki hamilesin yaaa ilaç kullanmak ne demek bugün gittiğinde verirse dr kullanırsın zaten onlar hamileliğe zararsız olanını verirler yani belki evdekide zararsızdır ama ne bilelim dr söyledimi
canım sıcak falan tutma orana iltihab sıcağı sevmez
sakın tazyikli suyla yıkama hatta sabun ve su değirme yani
ben sebametin o bölge için jelini aldım onu kullanıyorum ve suyu direkt oraya tutmuyorum asla
günlük pet kullanma
banyodan sonra kurutmak için gerekirse kurutma mak. tut
ben çok seviyorum ama mafoldumben malesef mümkün mertebe renkli iç çamaşırı kullanma beyaz al
ve çamaşırlarını ayır sadece onları sabun tozuyla yıka yüksek ısıda
bak bu bilgiler değerli ve uzmanından alınmış bilgiler canım valla şaka değil
ben çektim biliyorumm
bide travacort krem çok iyi geliyor ama dr versin önce tedavi sonra koruma çünkü hastalığı iyileştirmeden ondan korunmaya çalışmak bi işe yaramaz tatlım
bu arada eşinede çok iş düşüyo tabi :kedi:
yorumun için teşşekürler canım inş. hayırlısyla olur dilegim hepimizin olur inş. amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım bayan olduğun için bilezik takman,sana yakışan bişey yapman demek,altın murat ve dilektir,çok istediğin bişeye sahip olacaksın bence.
sabina canım geçmiş olsun tatlım ya... ilac falan kullanma sakın doktora görünmeden....enrika çok doğru yazmıs.. aynen uygula.
sabınacım çook geçmiş olsun tatlım .......
belki erken yumurtlamışsındır tatlım
demekki adet biter bitmez asılmak lazım çalışmalara ya ne zaman yumurtlucamız belli değil demek pek :uhm:
sibelimm lütfen tuğbanın rüyasını yorarmısın merak ettim
kızlar ben çıkıyorum
hepinizi kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım aslında bunu araştırmak lazım benım komşuyla konuştuk şimdide diyokı ben adet bıtımınde hemen kaldım hamıle dedım nasıl blıyosun belkı başka gün kaldın yok dıyo sadece temızlendıgın gün ilişki oldu kaçtı ve ondan sonra korunma oldu dedi ondan bılıyorum dedı demekkı adet bıtımınde yumurtlama olabılıyo acaba :uhm:
yorumun için teşşekürler canım inş. hayırlısyla olur dilegim hepimizin olur inş. amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn