Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

inşallah ALLAH sağlıkla afiyetle hayallerimize kavuşmamıza yardım etsin inşallah,bide uslu uslu oturan bebişlerimiz olacak,onuda yanımıza alıp yatıcaz,yada uslu uslu oyun oynıyacak yanımızda,ohh hayal kurmak güzel

belki erken yumurtlamışsındır tatlım
demekki adet biter bitmez asılmak lazım çalışmalara ya ne zaman yumurtlucamız belli değil demek pek :uhm:

sibelimm lütfen tuğbanın rüyasını yorarmısın merak ettim

ne güzel olur keşke ykın olsak beraber içsek kahvelerimzi opuyorumnanaktan

yaa işte doktorum banada fitil verdi lazım olursa kullan diye,bende mantar olduğunda belki bebiş vardır diye cesaret edemem bi türlü,ama doktora telefonla sorup kullanabilirsin,

sabina canım geçmiş olsun tatlım ya... ilac falan kullanma sakın doktora görünmeden....enrika çok doğru yazmıs.. aynen uygula.

ya kıslar ne güzel şeylerden bahsedıyosunuz sabah keyfı balkonda hemde şöleeeee püfür püfür keyfe keder ....sevdıgın bı arkadasınla yada annenle ya offffff süperrrrr

bide üzerine kahve falıııı değmeyın keyfe.....sonrada ortalıgı şöle bir toparladıktan sonra ver elını çarsı pazar....

canım bayan olduğun için bilezik takman,sana yakışan bişey yapman demek,altın murat ve dilektir,çok istediğin bişeye sahip olacaksın bence.

enrikam canım arkadaşım çok sağaol bitanem
ben gitmişken bu gün muane olmalıyım canım
olmassa cumartesi dr ye yardıma gidicem ozaman olucam
ben zaten en büyük hatayı orayı çok yıkamakla yapıyorum özellikle ilişkiden sonra çok zararlı dr her seferinde uyarıyo ama işte yıkamadan içim rahat etmiyo
böyle şey ilk defa başıma geliyo canım ya beyaz akıntım ara ara olurdu ama bu şekilte kaşıntım ilk defa oluyo
geçenlerde permatikle temizlemiştim normalde ağda ile yapıyodum acaba permatikten kaynaklanır mı diye de düşündüm
kaşıntısı öle böyle değil ya felaket

canım bayan olduğun için bilezik takman,sana yakışan bişey yapman demek,altın murat ve dilektir,çok istediğin bişeye sahip olacaksın bence.
yorumun için teşşekürler canım inş. hayırlısyla olur dilegim hepimizin olur inş. amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım aslında bunu araştırmak lazım benım komşuyla konuştuk şimdide diyokı ben adet bıtımınde hemen kaldım hamıle dedım nasıl blıyosun belkı başka gün kaldın yok dıyo sadece temızlendıgın gün ilişki oldu kaçtı ve ondan sonra korunma oldu dedi ondan bılıyorum dedı demekkı adet bıtımınde yumurtlama olabılıyo acaba :uhm:

kızlar ben çıkıyorum
hepinizi kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabınacım dr benım için sorarmısın adet bıtımınde hemen yumurtlama olurmu dıye ben adetin son 2 gününde yumurtlama akıntıyı gördüm sorarsan sevınırım canım saol......

kusura bakma tuğbacım harikacım hemen yorumlayamadım,canım sıkıldı bide kafamı toparlayamadım,patronum a şimdi bişey dicem ayıp olacak,hani ineğin erkeğine deriz yaaa işte ondan,(boğa değil iğdiş edilmiş olan)
çok canımı sıkıyor yaa,bir insan ancak bu kadar kaba saba olabilir,ALLAH ım inşallah hayırlı bi şekilde burdan kurtulmama yardım eder.

şimdi şöylede bir durum var,ilişki adet bitiminde olmuş olabilir,ama spermler 4-5 gün yaşayabildiğine göre,bi köşede saklanıp,kadıncağızın yumurtlamasını beklemiş olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…