Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ne güzel hayal kuruyorsun arkadaşım allahım gönlündeki muradını versin inşallah ama boş oturmakta sıkar bizim gibi çalışanı o yüzden çalışalım boşverŞeniz

aman iyi yapmışınız tabı canım benım ya...hersey olacagına varmıyomu sonucta ...hayırlısını dıleyelım...

oooo iyi o zaman biz tam gaz yola devam edelim

canım işte uzmanlar eski bir ata sözünü dile getirmişler,''ÇALIŞAN DEMİR IŞILDAR'' diyorlar,valla ben bu yazıyı eşime okutsam bayram eder.
dimi ama çalışacağız ki kazanalım bebişimizi :lepi:ayrıca hergün yapma fikrini eşin ilk başlarda bayram havasında karşılasada bi süre sonra canı çıkıyor canım sıkılmaya başlıyorlar yazık ya adamcağızlara şahsen bizimki iştahla başladı ama sonlara doğru yorgun savaşçı edalarına girdikafamçokkarıştışimdi çalışmalar başlıcak gün aşırı dimi aşkım diyor bende yok yola devam durmak ara vermek yok dedim:roflol:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmaya geldim bebeğim gelişmediği için alınacak içim acıyor içinizde kese bozulması olupta düzelen oldumu sanmıyorum kendimi kandırıyorum sadece .gidecek meleğim ama içimde allah belki düzelmesine yardım eder herşey yoluna girer diyorum ama olmaycağını da biliyorum ilk bebeğimdi 1 yıl sonra ilaçla hamile kalmıştım

biz düzenli yapıyorduk ama hamile kalamıyordum en son artık eşim de ben de sıkılmıştık dr söylediği günlerde yapmadık yumurtlama gününden bir gün önce yaptık sonra 3-4 gün sonra yaptk tek fark ayaklarımı duvara yasladım hamile kaldığım ay başka bişey yapmadım

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun inan neler yaşadığını neler hissettiğini çok iyi anlıyorum burdaki bütün arkadaşlar hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık çok zor bir durum bende hep acaba düzelirmi sorusunu sordum kendime ama malum sondan kaçamadım nisan birde kürtaj oldum şimdi çalışmalara tekrar başladık kısmet bakalım allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallaha.s.

lovelicim aramıza hoşgeldin canım çok geçmiş olsun umarım mucize olur ve herşey yoluna girer
allahtan umut kesilmez canım

antioksidan denilen nedır acaba?

canım internetten baktım bunları buldum

Antioksidanlar, hücrenin yapısında bozulmaya neden olan ve vücut enerji üretirken ortaya çıkan zararlı kimyasalların etkisini azaltarak sağlıklı bir cilt yapısını ve sağlıklı bir yaşlanmayı sağlıyor.

Domates, ceviz, badem, yeşil çay, fındık, ay çekirdeği, kivi, çilek, mürdüm eriği, böğürtlen, yaban mersini, kuşburnu, kekik, biberiye, adaçayı, zencefil, zerdeçal gibi sebze ve meyvelerde antioksidan daha çok bulunuyor.

canım benim öncelikle çok geçmiş ıolsun hepimiz buna benzer şeyler yaşadık seni anlayabiliyoruz benimde bebeğim gelişemediği için aldılar 2 ay oldu genelde bu tür olaylar ilk gebeliklerde yaşanıyomuş ve sonrasında sağlıklı gebelikler oluşuyomuş herşeyin hayırlısı olsun kendini kandırdığınıda düşünme benimde ilk gebeliğimdi böle bişi yaşamak zor hele hele ilk gebelikte bize şimdi düşen rabbime dua etmek ki birdaha yaşatmasın sıkma canını.

sağol canım zor bana destek olduğunz için:teselli:

yaşadıkların çok zor canım bende 2 kere düşük yaşadım ilki 8 haftalıktı ikincisi herşey yolunda giderken 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim doktor ihmali yüzünden ama şimdi yeniden düşünüyorum gebeliği herşey olacağına varıyor üzülme demek çok zor bu günlerde geçecek sadece sabretmeyi öğrenmemiz gerekiyor o kadar çok geçmiş olsun...

allah sana sabır versin çok güçlü bir insansın bu acıyı kaldırabilmişsin rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda evet sabır etmek zor elde etmiştim ben tedaviyle oldu nasip değilmiş meğer mafoldumben

günaydin arkadaslar.umarim herkes iyidir.sizlere Allaha ismarladik demek istiyorum.cuma tr ye gidiyorum.bir müddet olmayacagim.insallah döndügümde güzel haberlerinizi alirim.hepiniz Allahima emanet kalin.kendinize cok iyi bakin.sizi özliyecegim.opuyorumnanaktan

selam canlarım ben geldim....eved olduğum için çok katılamıyorum aranıza ama aklım sizlerde...
KANARYAM güle güle git arkadaşım youn açık olsun....

slm kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne çok kaynatmışsınız kızlar yaaaaa :)))ŞenizŞeniz
loveli çok geçmiş olsun canım...ne desek boş şuan allah sabır versin:Saruboceq::Saruboceq:
kanarya yolun açık olsun arkadaşım güle güle git

bu nasip değilmiş ama bi dahakinde herşey yolunda olucak inşallah cnm insan inan herşeye alışıyor ve bi süre sonra yaşadıkların unutulmasada hissettiklerin unutuluyor o yüzden seninkide geçicek tatlım merak etme :1hug:
allahım birdahaki seferlerde hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

kanaryacım yolun açık olsun tatlım :gitme: sağsalim gel sağsalim dön evine Şeniz
ne kadar kalıcaksın burda

selam canlarım ben geldim....eved olduğum için çok katılamıyorum aranıza ama aklım sizlerde...
KANARYAM güle güle git arkadaşım youn açık olsun....

nasılsın yaseminim bol bol dinlen güzelim evde sıkıldınmı gelrsin yanımıza bizim canım arkadaşım :1hug:

enikam bol bol dinleniyorum aynen ve bol bolda geziyorum annemle çarşı pazar...birazdan ineceğiz çarşıya....sen nasılsın canım...bittimi adetin tatlım....

kızlar ya çoklu alıntı yapamadımmafoldumben
akşam valla erken başladım yarım saat bacakları diktim yattım sonra kalktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehe sonra size rapor verdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşalah işe yaramıştır artık

ah canım ahh derdi veren allah sabrınıda veriyor...başına gelmeyince nasıl kaldırıyorlar nasıl sabrediyorlar diyoruz ama sıkıntılarla karşılasınca mecburen baş ediyoruz ve sabrediyoruz...rabim kaldıramıyacağımız dert vermesin.....seninde allah yardımcın olsun...hayırlısı olsun hakkında...moralini bozma lütfen daha ortada kesin bişey yok arkadaşım....

sağolun canlar desteğiniz çok kıymaetli inanın bunu yaşayanların desteği sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…