- 18 Mart 2008
- 976
- 35
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.941
sibelcim günaydın canımm
belin nasıl ağrıyomu hala
oohh iyi olmuş sibelcim bizde seni görmüş olduk
benimde sabahları sakin oluyo sonra açılıyo biraz işler
valla benim çok uykum var
11 de bşlayıp 2-3 gibi biten bi iş istiyorum :))
üşütmüşsündür o zaman canım
sıcak tut ayaklarını falan geceleri açılma
amaan valla kadın olmak her dk tetikte olmak demek yanii
yaz gelir üşütürüz kış gelir yine aynıı ee eeeeeee
harikacım inan ben yazın daha çok üşütüyorum,yani soğuk algınlığı grip felan değil,idrar yollarımı üşütürüm,enfeksiyon kaparım akıntım artar,daha çok mantar olurum....hep bu çok fazla suya girmekten bide klimalardan,klima kadınların baş düşmanı,işyerinde arkadaşlarla hep kavga ediyorum,çok soğuk oluyor,elim ayağım donuyor,ama bizim adamlar daha 1 gram serinlememiş oluyorlar, adamlara 'yaaa kapatın şunu sizin yüzünüzden çocuğum olmuyor''diye bağıracam bir gün.
ay şaka gibi ya
bak şimdi çok sinirlendim ama
bizim şuçumuz ne bütün gün buralardayız bi haftasonumuz tatil
hamilede olsak öyle değişmicek
haksızlık valla yaa
gerçekten avrupada çalışma şartları,insan hakları şaka gibi çok haklısın,arkadaşım bazen şöyle böyle anlatır valla çok kızkanırım,helede çocuk sahiplerine o kadar tolerans gösteriyolarkii şaşıp kalırsın,çocuğun annesi belli bir yaşa kadar yanında olmalı diye isteyen anneye uzun süre izin veriyormuş işyeri.
(Yalnız harikacım bizede konu dayanmıyor,farkındamısın 2 konu hakkında ayrı ayrı konuşuyoruz)
ben kendi işimi yapmak istiyorum yaa
eşimle hayalimiz açıcaz bi yer beraber ilerde
allah yardım etsin ve bu planımız gerçek olsun umarım
periciiimmm naber canım nasılsın bakalım
amiiin pericim şimdi gördüm yazdığını
cümlemizin hayalleri gerçek olsun pericim
ya kızlar ben yine film gibi bi rüya gördüm bu sefer konusu polisiye macera hehehe
silahlar patladı bi grup katil ellerinde taramalılarla önlerine geleni vuruyolarmış bende kaçmaya çalışıyorum ama kaçıyorum
sözde onların gözlerinde lazer varmış tarıyomuş mavi ışıkla heryeri ama ben görüyorum o mavi ışığı ve kendimi kurtarıyorum saklanıyorum falan işteeee
nolsun canım aynı herşey sabah oldu kalktık geldık ..uykum var herzamankı gibi...sibelayla bahsettıgınız gıbı bu calısma sartları bize ağır gelıyor sanırım...tatıller yetmıyor.birde benım cumartesılerıde saat 1 e kadar.haftasonu dıye bısey kalmıyo yanı.ama işte mecbur...en güzeli dedıgın gıbı kendı işin..gerçi ozaman sorumluluklar kat ve kat artacak ama olsun kendı işi insanın...
yinede halimize şükür....bi işimiz var....krize rağmen...