Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın harikam,erkenciyim bugün,sabahları biraz yoğun olur benim,ama bugün herkes geç kaldı,o yüzden bende biraz rahat kaldım canım.

oohh iyi olmuş sibelcim bizde seni görmüş olduk

benimde sabahları sakin oluyo sonra açılıyo biraz işler
valla benim çok uykum var
11 de bşlayıp 2-3 gibi biten bi iş istiyorum :))

üşütmüşsündür o zaman canım
sıcak tut ayaklarını falan geceleri açılma
amaan valla kadın olmak her dk tetikte olmak demek yanii
yaz gelir üşütürüz kış gelir yine aynıı ee eeeeeee

oohh iyi olmuş sibelcim bizde seni görmüş olduk

benimde sabahları sakin oluyo sonra açılıyo biraz işler
valla benim çok uykum var
11 de bşlayıp 2-3 gibi biten bi iş istiyorum :))

nerdeeeeee,maalesef ülkemizde böyle seçmeli işler yok,belki çok yıllar sonra olacak ,aynı avrupadaki gibi,benim arkadaşım var hollandada yaşıyor,aynı yaştayız, 2. bebeğine hamile,haftalık çalışma saati belirlemişler ,hafta sonu hariç,
hafta içi 2 gün tatilini de kendi seçmiş,haftada 4 gün 8 saat çalışıp geliyor,ne kadar güzel dimi,böyle işim olsa çocukta yaparım kariyerde.

ay şaka gibi ya
bak şimdi çok sinirlendim ama
bizim şuçumuz ne bütün gün buralardayız bi haftasonumuz tatil
hamilede olsak öyle değişmicek
haksızlık valla yaa

harikacım inan ben yazın daha çok üşütüyorum,yani soğuk algınlığı grip felan değil,idrar yollarımı üşütürüm,enfeksiyon kaparım akıntım artar,daha çok mantar olurum....hep bu çok fazla suya girmekten bide klimalardan,klima kadınların baş düşmanı,işyerinde arkadaşlarla hep kavga ediyorum,çok soğuk oluyor,elim ayağım donuyor,ama bizim adamlar daha 1 gram serinlememiş oluyorlar, adamlara 'yaaa kapatın şunu sizin yüzünüzden çocuğum olmuyor''diye bağıracam bir gün.

ben kendi işimi yapmak istiyorum yaa
eşimle hayalimiz açıcaz bi yer beraber ilerde
allah yardım etsin ve bu planımız gerçek olsun umarım

kıslar günaydın....sibelcim geçmiş olsun canım. enrikanında dediği gibi üşütmüş olabılırsın.çalıstıgın ortamda klima falanda varsa dıkkat et sakın klimada çok çarpıyor insanı benım geçende omuzlarım tutulmus anca kendıme geldım.....sıcaklardan bunalınca mecburen calısıtırıyorz ama hasta edıyo işte insanı...

sabinaaaaaa yahu sen işini bitirip bide nete mi girdin... tövbe tövbeeeeee.......kısım yatsaydın ya ayakları havaya dikip alemsin sen valla :)))))

hadi inşallah bebişin yola girmiştir dün gece...boşa gitmemiştir inşallah emeklerınız.. bide peşinden dua etseydın bol bol...hayırlısıyla gelsın ınsallah....saglıkla sıhhatle .aminnnnn

:)) bağır valla al klimanın kumandasını sakla onlardan aaa
bari derecesini düşürsünler soğuk değilde böyle biraz serin olsun ben öyle yapıyorum burda yoksa durulmuyo

aynen biliyomusun bende yazın daha çok hastanırdım ama artık bu durum değişti ( öyle diyelim öyle olsun :))

ay şaka gibi ya
bak şimdi çok sinirlendim ama
bizim şuçumuz ne bütün gün buralardayız bi haftasonumuz tatil
hamilede olsak öyle değişmicek
haksızlık valla yaa

gerçekten avrupada çalışma şartları,insan hakları şaka gibi çok haklısın,arkadaşım bazen şöyle böyle anlatır valla çok kızkanırım,helede çocuk sahiplerine o kadar tolerans gösteriyolarkii şaşıp kalırsın,çocuğun annesi belli bir yaşa kadar yanında olmalı diye isteyen anneye uzun süre izin veriyormuş işyeri.
(Yalnız harikacım bizede konu dayanmıyor,farkındamısın 2 konu hakkında ayrı ayrı konuşuyoruz)

burda bitek öğretmenlerin çalışma şartları diğer meslek gruplarına göre çok avantajlı
yarım gün ve haftaiçi bigünde tatil, geçmişe dönüp bakınca çok kızıyorum kendime ailemin yanından ayrılamam gidemem uzaklara dedim ama şimdi olsa Van'a bile giderim burdan alttarafı bikaç yıl yanii

periciiimmm naber canım nasılsın bakalım

amiiin pericim şimdi gördüm yazdığını
cümlemizin hayalleri gerçek olsun pericim

ya kızlar ben yine film gibi bi rüya gördüm bu sefer konusu polisiye macera hehehe
silahlar patladı bi grup katil ellerinde taramalılarla önlerine geleni vuruyolarmış bende kaçmaya çalışıyorum ama kaçıyorum
sözde onların gözlerinde lazer varmış tarıyomuş mavi ışıkla heryeri ama ben görüyorum o mavi ışığı ve kendimi kurtarıyorum saklanıyorum falan işteeee

periciiimmm naber canım nasılsın bakalım

amiiin pericim şimdi gördüm yazdığını
cümlemizin hayalleri gerçek olsun pericim

nolsun canım aynı herşey sabah oldu kalktık geldık ..uykum var herzamankı gibi...sibelayla bahsettıgınız gıbı bu calısma sartları bize ağır gelıyor sanırım...tatıller yetmıyor.birde benım cumartesılerıde saat 1 e kadar.haftasonu dıye bısey kalmıyo yanı.ama işte mecbur...en güzeli dedıgın gıbı kendı işin..gerçi ozaman sorumluluklar kat ve kat artacak ama olsun kendı işi insanın...

yinede halimize şükür....bi işimiz var....krize rağmen...

alla allaaaa hakkettende polisiye macera....hayır olsun insallah.

yaw gülüm bide aşklı meşkli romantık bi rüya görsen şöle rahat rahat yorulmadan...

evet canım çok haklısın,şartlar çok ağır,işyerinde çalışıyoruz bide eve gidip çalışıyoruz,helede kocanız benim kocam gibi tembelseee yandınız.Bide benim çalışma saatlerim sabah 8 akşam 8,öhöööö yaniii,cumartesi felan yok tam gün,sadece pazar tatil,1 günde ne istiyorsan yap,benim için pazar günleri tam bir kabus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…