Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

haklısın yasemincim çok haklısın ya

tabi halimize hamdolsun ama kimide şıp diye yapıveriyo bebek

demekki bizim bu deneyimlerden alacaklarımız vardı

(allahım ben o dersi aldığımıza inanıyorum lütfen tekerrür etmesine izin verme yarabbim)

kızlar bu akşam annemlere gidiyorum ankaradaydı annem abimin yanında 10 gündür görmedim çok özledim alkisalkisalkis
o yüzden akşam görüşemeyiz gerçi akşamları buralar pek ıssız oluyo zaten kimsenin benim yokluğumu umursucanı sanmıyorum ama laelaelaelaelae
yarın sabaha görüşürüz artıkk
canım arkadaşlarım benim

esteryam dua edicem arkadaşım özel olarak korusun diye allahım bebeğini :Saruboceq:

sabinacım çalışmaları ihmal etme dün yaptınız diye tamam deme tam gaz devammm kaydirigubbakcemile

pericim üzülme yaaa biliyorum arkadaşlar çok özeldir yokluğu çok koyar ama dışarda görüşürsünüz
ayrıcada umarım arkadaşının sebebi güzel bi sebebtir cnm :teselli:

yasemincim canımsın benim dinlen güzelim sende bol bol takma kafana bişeyi artık rahatla hayatımm :1hug:

tuğbacım bugün görünmedin pek farketmedik sanma :dilcikar:

ııı sibelcim allah patronunun yüreğine merhamet versin tatlım uyuz oldum ona :umursamaz:

belenaycım senin patronun içinde aynı şeyler geçerli bozmasın kafamı gelir basarım orayıı klava:

aaayyyyy kızlar veda gibi oldu bu yaa dua edin benim için sağsalim varayım

[QUOTE=

ııı sibelcim allah patronunun yüreğine merhamet versin tatlım uyuz oldum ona :umursamaz:

ayy duyarlı hassas arkadaşım benim,güzel arkadaşım benim,ALLAH senin o güzel gönlüne göre versin
ayrıca senin yokluğun belli olmazmı,ben akşamları giremiyorum evde netim yok,ama gündüz olmadığın zaman çok farkediyorum,gözlerim senin o tatlı yeşil ışığını arıyor canım arkadaşım,annene çok selam söyle öpüyorum seni.

kızlar iyi akşamlar nasılsınız canlarım evet harıkacım ben yoktum bugun annannem normalde istanbulda yaşıyo yaz tatillerinde memlekete gidiyo kardeşimin düğünü için gelmişti bugun gitti onu yolculamaya gittim ordanda annemın yengesı amelıyat olmuştu gözünden ona ugradım akşama evıme geldım harikam canımsın sen benım nasılda benı farketmiş aramışsın allah razı olsun canım.................

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........korunma süresi beklemede
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEEalkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 7 gün
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE20 gün
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................1 agustos KALAN SÜRE 1 ay
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

kıslar anca fırsat bulabıldım.. ama bu saatlerde burda in cin top oynuyor...
evet arkadası ugurladık ne dedıysek ne yaptıysak konusturamadık özel dıyo baska bısey demıyo...hos artık bu saatten sonra ögrensekte sebebı bısey degısmez.ögrenmesekte olur...çok üzüldük...ama umarım onun ıcın hayırlı bı ayrılıs olur

sibelim .bize gorede daha iyi sartlarda bı iş buldu hem umarım öledır..

enrıkam canım valla sorduk sayısal mı cıktıda bıze vermek ıstemıyosun da sölemıyosun dıye ama ıııh oda degıl.

esterya canım yenı okudum daha...dualarım senınle canım yarabbım ınsallah bebegını sana bagıslar...lütfen allahım yalvarırım bıze bı acı daha yasatma....esteryamın bebegı annesıyla kalsın ona sıkı sıkı tutunsun....
canım stres yapma sakın rahat ol buda önemlı bılıyosun.ilaclarını zamanında al gulüm...bak göreceksın cumaya göreceksın bebişini.....

tugbacım allah kavustursun canım....güle güle gıtsın annecıgın sag salım dönsun insallah....

enrıkaaaaa nedemek senı kımsenın umursayacagı yokkk duymamıs olayım valla...tövbe tövbeee,tobıge gelır gelmez gözlerımın aradıgı arkadaslarımdan bırısın sen.... hııı ona göre bidaha böle sölemeeeeeeeee
alla allaaaaaaa zati kafam bozukkkkk

üff kıslar bazen varya korkuyorum ben tekrar hamıle kalmaya....aynı sıkıntıları yasarsam dıye nolur artık yasamayalım nolur artık böle seyler duymayalım hıcbırımızden hersey allahtan bılıyoruz ama ne bıleyım yaaa bu aksam bunalımdayım heralde ben.

allahım hepimiz cok ıstıyoruz bebeklerımız olsun dıye...gönulden yürekten. gönder bıze bebeklerımızı nolur sag salım...annelık duygusunu tattır bıze....bizi bundan mahrum etme yarabbım....acılarını gösterme hıcbırımıze.......

kıslar kötü oldum ...iyi geceler.....

amin canım:Saruboceq::Saruboceq:
allah büyük:Saruboceq:
hepimiz çok zor günler atlattık..rabbim yeter ki kaldıramıyacağımız yükler vermesin hiç birimize :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah bu yaşadıklarımız son olur hepimiz için :Saruboceq:
inşallah bundan sonrası kakkımızda hayırlı olur:Saruboceq:
rabbim hayırlısıyla annelik dugusunu isteyen herkeze tattırır inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

canım ayşecim saol da annem degil annem hep istanbulda oturuyo bana arabayla 15 dakka yakınlıkta giden annannem canım..............

amannn doğru durust okumamısım. kusura bakma gülüm ya....anneler hep yakın olsunlar zaten ...süper oluyo :))))

amannn doğru durust okumamısım. kusura bakma gülüm ya....anneler hep yakın olsunlar zaten ...süper oluyo :))))

evet canım annem benım herşeyım yakın olması mükemmel annem benımle aglar benımle güler 2 bebegımı kaybettıgımde annemde benle o kadar çook agladıkı kadın hastanelık oldu serumlar igneler ahhh aahhhhh ana gıbı yar olmaz dıye boşuna dememişler rabbım annelerimizi başımızdan eksik etmesin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiin kızlar allah uzun ömür versin annelerimize
benim anneme eşimin annesine herkesin annesine

kızlar ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum ya perşembeleri bitiyor benim pilim

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr nerdesınııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…