Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım internetten baktım bunları buldum

Antioksidanlar, hücrenin yapısında bozulmaya neden olan ve vücut enerji üretirken ortaya çıkan zararlı kimyasalların etkisini azaltarak sağlıklı bir cilt yapısını ve sağlıklı bir yaşlanmayı sağlıyor.

Domates, ceviz, badem, yeşil çay, fındık, ay çekirdeği, kivi, çilek, mürdüm eriği, böğürtlen, yaban mersini, kuşburnu, kekik, biberiye, adaçayı, zencefil, zerdeçal gibi sebze ve meyvelerde antioksidan daha çok bulunuyor.

çok sağol canım benım tesekkur ederım....adama artık yedıreyım bol bol bunları çünkü benımkı masallah sigara içer...

ayşeciğim nasılsın tatlım?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nereye kayboldunuz?:eek:lmaz:

sorma gülüm ya sabahtan berı gelemıyorum kafam allak bullak .işyerınden bi arkadsım birden bıre ayrılmaya karar verdı....sebebını de özel dıyor baska bırsey demıyor...3 yıldır burda beraberız.herseyımızı en özel ayrıntısına kadar bılırız ama bunu sölemıyor.şoktayız hala basım nasıl agrıyor anlatamam....

:Saruboceq:hepinize dua edeceğim herşey güzel olsun diye

canım hosgeldın aramıza...belli olmaz ama bakarsınhersey yoluna girer...bi mucize olur valla hıc bellı olmuyorlkı bu işler...dua etmekten başka hıcbırsey gelmıyor elımızden gülüm..

hepimizin basından hemen hemen hep aynı seyler gectı....allah ona görede sabrını verıyor .üzülüyoruz. ama ınan hersey elımızde istedıkten sonra yıne olur yıne olur canım benım...

tekrar hosgeldın...:1hug:

kıslar ben cıkıyorum gelmeye calısırım yıne...gelemezsemde ıyı aksamlar canlarım ....

çok sağol canım benım tesekkur ederım....adama artık yedıreyım bol bol bunları çünkü benımkı masallah sigara içer...

aynen canım benimkide fosur fosur sigara içer,ben bol bol domates yedireyim,domatesi çok sever,domates spermler içinde iyi biliyomusun.

canım hosgeldın aramıza...belli olmaz ama bakarsınhersey yoluna girer...bi mucize olur valla hıc bellı olmuyorlkı bu işler...dua etmekten başka hıcbırsey gelmıyor elımızden gülüm..

hepimizin basından hemen hemen hep aynı seyler gectı....allah ona görede sabrını verıyor .üzülüyoruz. ama ınan hersey elımızde istedıkten sonra yıne olur yıne olur canım benım...

tekrar hosgeldın...:1hug:

canım benim üzülme,oluyor böyle işte,tam alışıyosun,tanıyosun,açılıyosun bişey oluyor kopuyosun,insan gerçek arkadaşını kolayda bulmuyor,bence o arkadaşın daha iyi bir iş bulmuştur söylemek istemediğine göre bence öyledir.

pericim belki arkadaşına lotodan para çıkmıştır hehehe

ondan özel diyodur söylemiyodur sebebini :sinifsinif:

CANIM BENıM BRıAZ MORALIM BOZUK

dr a gittim beta hcg sonucunu gostermeye had, bi bakalım ultrasonla dedi
keseyi bulamadı
sonra guc bela bi karartı buldu, cuma gunku gibi gelismemis dedi.
benim moral sıfır tabiki, progestan verdi sabah ogle aksam 2 ser adet ic dedi. oglen ictim su anda yatak arıyorum.

daha onceden gelismeyen gebelik gecirdigim icin cok korkuyorum kuzlar ya

CANIM BENİM BRİAZ MORALIM BOZUK

keseyi bulamadı
benim moral sıfır tabiki, progestan verdi sabah ogle aksam 2 ser adet ic dedi. oglen ictim su anda yatak arıyorum.

hemen moral çöküntüsü olmasın,moralini yüksek tut,bebeğinle konuş,senle kalması için onunla konuş,sanada bebişinede iyi gelecektir.Dua et canımmm bol bol dua et hem rahatlarsın hemde inşallah duaların kabul olur.

esteryacım ama senin daha erken değilmi kesenin ufak olması normal tatlım ya
bu bir hafta boyunca dr verdiği şeyi ihmal etme cnm
dualarım senle
melekler korusun senide bebğinide amiiinnnn

esteryam sakın morelini bozma canım
morelini yükset tut
bencede daha kesenin ufak olması normaldir canım
doktorun verdiklerini düzenli bi şekilde kullan
meleğin seni bırakmıycak bak göreceksin
dualarımız seninle canım arkadaşım

selam canlarım ben geldim....eved olduğum için çok katılamıyorum aranıza ama aklım sizlerde...
KANARYAM güle güle git arkadaşım youn açık olsun....

slm kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne çok kaynatmışsınız kızlar yaaaaa :)))ŞenizŞeniz
loveli çok geçmiş olsun canım...ne desek boş şuan allah sabır versin:Saruboceq::Saruboceq:
kanarya yolun açık olsun arkadaşım güle güle git:eek::eek:

bu nasip değilmiş ama bi dahakinde herşey yolunda olucak inşallah cnm insan inan herşeye alışıyor ve bi süre sonra yaşadıkların unutulmasada hissettiklerin unutuluyor o yüzden seninkide geçicek tatlım merak etme :1hug:
allahım birdahaki seferlerde hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

kanaryacım yolun açık olsun tatlım :gitme: sağsalim gel sağsalim dön evine Şeniz
ne kadar kalıcaksın burda

nasılsın yaseminim bol bol dinlen güzelim evde sıkıldınmı gelrsin yanımıza bizim canım arkadaşım :1hug:
canlarim cok tsk ederim hepinizi öpüyorum.1.5 ay yokum.sizleri özliyecegim.kendinize cok iyi bakin.opuyorumnanaktan

esteryam moralini bozma canım ....ne yaparsak yapalım olacaın önüne geçemiyoruz...pozitif ol arkadaşım....meleğin bıakmayacak inşallah seni güzel haberlerini alacağız hep.....oooofff ne kadar zormuş kızlar yaa anne olmak....inanın ben çok yoruldum bu uğurda...çok güçsüz hissediyorum kendimi...

CANIM BENİM BRİAZ MORALIM BOZUK

keseyi bulamadı

canım ne kadarlık oldu tam hafta olarak....

X