- 26 Şubat 2009
- 802
- 0
- 42
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.001
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım internetten baktım bunları buldum
Antioksidanlar, hücrenin yapısında bozulmaya neden olan ve vücut enerji üretirken ortaya çıkan zararlı kimyasalların etkisini azaltarak sağlıklı bir cilt yapısını ve sağlıklı bir yaşlanmayı sağlıyor.
Domates, ceviz, badem, yeşil çay, fındık, ay çekirdeği, kivi, çilek, mürdüm eriği, böğürtlen, yaban mersini, kuşburnu, kekik, biberiye, adaçayı, zencefil, zerdeçal gibi sebze ve meyvelerde antioksidan daha çok bulunuyor.
ayşeciğim nasılsın tatlım?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nereye kayboldunuz?lmaz:
:Saruboceq:hepinize dua edeceğim herşey güzel olsun diye
çok sağol canım benım tesekkur ederım....adama artık yedıreyım bol bol bunları çünkü benımkı masallah sigara içer...
canım hosgeldın aramıza...belli olmaz ama bakarsınhersey yoluna girer...bi mucize olur valla hıc bellı olmuyorlkı bu işler...dua etmekten başka hıcbırsey gelmıyor elımızden gülüm..
hepimizin basından hemen hemen hep aynı seyler gectı....allah ona görede sabrını verıyor .üzülüyoruz. ama ınan hersey elımızde istedıkten sonra yıne olur yıne olur canım benım...
tekrar hosgeldın...:1hug:
ama haksızmıyım ki :))
sebebi özel diyomuş
CANIM BENİM BRİAZ MORALIM BOZUK
dr a gittim beta hcg sonucunu gostermeye had, bi bakalım ultrasonla dedi
keseyi bulamadı
sonra guc bela bi karartı buldu, cuma gunku gibi gelismemis dedi.
benim moral sıfır tabiki, progestan verdi sabah ogle aksam 2 ser adet ic dedi. oglen ictim su anda yatak arıyorum.
daha onceden gelismeyen gebelik gecirdigim icin cok korkuyorum kuzlar ya
selam canlarım ben geldim....eved olduğum için çok katılamıyorum aranıza ama aklım sizlerde...
KANARYAM güle güle git arkadaşım youn açık olsun....
slm kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne çok kaynatmışsınız kızlar yaaaaa :)))ŞenizŞeniz
loveli çok geçmiş olsun canım...ne desek boş şuan allah sabır versin:Saruboceq::Saruboceq:
kanarya yolun açık olsun arkadaşım güle güle git
canlarim cok tsk ederim hepinizi öpüyorum.1.5 ay yokum.sizleri özliyecegim.kendinize cok iyi bakin.opuyorumnanaktanbu nasip değilmiş ama bi dahakinde herşey yolunda olucak inşallah cnm insan inan herşeye alışıyor ve bi süre sonra yaşadıkların unutulmasada hissettiklerin unutuluyor o yüzden seninkide geçicek tatlım merak etme :1hug:
allahım birdahaki seferlerde hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:
kanaryacım yolun açık olsun tatlım :gitme: sağsalim gel sağsalim dön evine Şeniz
ne kadar kalıcaksın burda
nasılsın yaseminim bol bol dinlen güzelim evde sıkıldınmı gelrsin yanımıza bizim canım arkadaşım :1hug:
CANIM BENİM BRİAZ MORALIM BOZUK
dr a gittim beta hcg sonucunu gostermeye had, bi bakalım ultrasonla dedi
keseyi bulamadı
sonra guc bela bi karartı buldu, cuma gunku gibi gelismemis dedi.
benim moral sıfır tabiki, progestan verdi sabah ogle aksam 2 ser adet ic dedi. oglen ictim su anda yatak arıyorum.
daha onceden gelismeyen gebelik gecirdigim icin cok korkuyorum kuzlar ya