Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet canım çok haklısın,şartlar çok ağır,işyerinde çalışıyoruz bide eve gidip çalışıyoruz,helede kocanız benim kocam gibi tembelseee yandınız.Bide benim çalışma saatlerim sabah 8 akşam 8,öhöööö yaniii,cumartesi felan yok tam gün,sadece pazar tatil,1 günde ne istiyorsan yap,benim için pazar günleri tam bir kabus.

gerçekten sibelcim çok fena ya 1 gün neye yeter ne sığdırabilirsin ki
yani varya mecbur olmasalar o iznide vermezler hıı para veriyolarya kölesi olcaksın

evet canım çok haklısın,şartlar çok ağır,işyerinde çalışıyoruz bide eve gidip çalışıyoruz,helede kocanız benim kocam gibi tembelseee yandınız.Bide benim çalışma saatlerim sabah 8 akşam 8,öhöööö yaniii,cumartesi felan yok tam gün,sadece pazar tatil,1 günde ne istiyorsan yap,benim için pazar günleri tam bir kabus.

canım yaaa senın işin hepimizden daha zormuş...gercekten pazar gününe ne sıgdırabılırsınkı ...dınlenıcenmı temızlıkmı yapıcan gezıcenmı çamasırmı ,ütümü yemekmııı

ayyy başım döndu valla yaa....çalısma saatlerınde cok uzunnnnnnn :KK43:(((:-)1no2:

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım dün akşam aynaya bakıyordum hemen aklıma kirpiklerim geldi bakayım karışıklık varmı diyeCADIARZUyine kaptırıyorum kendimi diye düşündüm dur bakalım dedim daha yeni başladın çalışmaya hemen bebekmi olurkaydirigubbakcemile3geçen akşamda rüyamda bir kız çocuğu gördüm 2-3 yaşlarında ama çok akıllı ve zeki bir kız çocuğuydu benim kızımmış adıda aliye ne alakası varsa artık nerden takıldıysa aklıma çok seviyordum rüuamda ilgileniyordum ben yine her belirtiyi hamişliğe yorarsam yandık:mymeka:
bu arada birşey sormak istiyorum sizlere biz geçen hamileliğimde gün aşırı değilde her gün yaptık adetin 10 günü başlayıp 10 hergün yapmıştık birinden duymuştum 2 ay öle denedik ve hamile kalmıştım yanlız şimdi bişey duydum bebeğin gelişiminin durması kalitesiz spermden veya yumurtadan olabiliyormuş ilişkiye girdiğiniz gün sperm yada yumurta kalitesizse bebekte gelişme olmuyormuş ee bizde hergün yapınca kalitemi kalır spermde ve yumurtada:roflol:bunun doğruluk payı varmıdır sizce ya karışık oldu anlatabildimmi sorumu bilmiyorum ama beni bilgilendirirseniz sevinirim bilen varsa yoksa gün aşırı yapmakmı daha iyi:uhm:

belenaycım bugün tamda bu konuyla ılgılı bır yazı okudum gazete.....sık ilişki sperm kalıtesını artırıyormus.bozuk spermler atılıyormus vücuttan ....dnası bozuk olanlar gibi...
ama şimdi biz nerden bılıcezde atıldıgını o gun ılıskıye gırıcez tekrar..ya daha öncekilerde olan olduysa orasında bıraz kafam karıstı...

gerçekten sibelcim çok fena ya 1 gün neye yeter ne sığdırabilirsin ki
yani varya mecbur olmasalar o iznide vermezler hıı para veriyolarya kölesi olcaksın

evet aynen bende öyle düşünüyorum,bazen hava kararmıyor diye 8 de çıkmaya bile mırın kırın ediyor patronlar,valla çalışmaktan helede bu özel sektörden bıktım usandım,işte zamanında yanlış seçimlerin cezasını çekiyorum,çok rahat bir öğretmen olabilirdim ben,derslerim çok iyiydi, ama geleceği göremedim,herşey toz pembeydi o zamanlar,sandımki biran evvel çalışmaya başlarsam çok para kazanırım,herşey çok güzel olur sandım.Bazen düşünüyorum daa,hoş ben düşünmesem bile kocam hatırlatıyor,çocuğum olsa nasıl bakacam,ben işten çıkıp,çocuğu alıp eve gelene kadar çocuğun uyku vakti gelecek,bende çocuk büyüttümmü dicem????????????

hürriyet gazetesinden okudum arkadaslar yazı aşağıda

Sperme ilişki dopingi

1 Temmuz 2009

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Yapılan son araştırma cinsel ilişkiye sık girmenin yeni bir faydasını ortaya çıkardı.

Avustralya'da yapılan bir araştırma, daha fazla cinsel ilişkinin menide hasarın onarılmasına yardımcı olduğunu ortaya koydu.

Söz konusu araştırmanın sonuçları, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen Avrupa Üreme ve Embriyoloji Derneği toplantısında açıklandı.

Araştırma sırasında, hasara uğramış sperme sahip 118 erkeğin bir hafta boyunca her gün cinsel ilişkiye girdiklerinde hasarlı sperm miktarında önemli ölçüde azalma olduğu saptandı.

Avustralya'nın Sdyney kentinde özel bir tüp bebek kliniğinde görevli doktor David Greening ve arkadaşlarının yaptığı araştırmada, söz konusu 118 erkeğin yüzde 81'inin hasarlı sperm miktarında yüzde 12 oranında azalma olduğu gözlendi.

Doktor David Greening, şimdi bebek isteyen tüm hastalarına daha fazla cinsel ilişkiye girme tavsiyesinde bulunduğunu belirterek, "Yaşlı erkeklerden bazıları biraz endişeli yaklaşırken, gençlerin bundan gayet mutlu oldukları görülüyor" dedi.

Uzmanlar, cinsel ilişkinin spermin vücuttan hızlı bir şekilde atılmasını sağlayarak DNA hasarını azalttığını düşünüyor. Sperm vücutta ne kadar uzun süre kalırsa, hasara uğrama olasılığı da o kadar artıyor.

Birçok doğum uzmanının, eşlerine tüp bebek tedavisi uygulanmadan önce sperm sayılarını artırabilmek için erkeklere cinsel ilişkiden uzak durmalarını tavsiye ettiği biliniyor.

Sperm kalitesi, sigara ve alkolden uzak durulması, egzersiz yapılması ve daha fazla antioksidan alımı halinde de artabiliyor.

evet aynen bende öyle düşünüyorum,bazen hava kararmıyor diye 8 de çıkmaya bile mırın kırın ediyor patronlar,valla çalışmaktan helede bu özel sektörden bıktım usandım,işte zamanında yanlış seçimlerin cezasını çekiyorum,çok rahat bir öğretmen olabilirdim ben,derslerim çok iyiydi, ama geleceği göremedim,herşey toz pembeydi o zamanlar,sandımki biran evvel çalışmaya başlarsam çok para kazanırım,herşey çok güzel olur sandım.Bazen düşünüyorum daa,hoş ben düşünmesem bile kocam hatırlatıyor,çocuğum olsa nasıl bakacam,ben işten çıkıp,çocuğu alıp eve gelene kadar çocuğun uyku vakti gelecek,bende çocuk büyüttümmü dicem????????????

canım işin gercekten zor yanı çalısma saatlerın çokuzun....yani hadı şimdi idare edıyosun ama bebek olduktan sonra yenı bi düzenleme yapmaları lazım..hatta hamıle kaldıgından itibaren yoksa çok yıpranır dayanamazsın zaten...sabah 8 aksam 8 nası bi işyerı kı bu böle..işyerinde sorumlulukların fazla bıle olsa bı bayan olarak sana müsade etmelerı gerekır...sen bekar degılsınkı dımı ama...bu işverenler hiç düşünmezlermı biraz çalısanlarını...

bipericim verdiğin bilgi için teşekkür ederim şimdi biz hangisine inanacağız hangisi doğru yani biz hergün yapmakla iyimi etmiş olduk off kafam çok karışık

aynı dertten bende muzdaribim çalışma saatleri çok uzun bir bayan için bazen çekilmez bir al alıyor ben sabah 9 akşam 9 çalışıyorum eve gidince bazen yemek bile yiyemiyorum o saatten sonra iştah bile kalmıyor zaten yorgun geliyorsun özel sektörde çalışmak gerçekten zor evin eşin bide varsa çocuğun vaktini alıyor kendine zaman kalımıyor pazar günlerini iple çekiyorum ama kısmet herşeyde bir hayır vardır demek lazım iş arayıpta bulamayanlar var bunada şükür

canım işin gercekten zor yanı çalısma saatlerın çokuzun....yani hadı şimdi idare edıyosun ama bebek olduktan sonra yenı bi düzenleme yapmaları lazım..hatta hamıle kaldıgından itibaren yoksa çok yıpranır dayanamazsın zaten...sabah 8 aksam 8 nası bi işyerı kı bu böle..işyerinde sorumlulukların fazla bıle olsa bı bayan olarak sana müsade etmelerı gerekır...sen bekar degılsınkı dımı ama...bu işverenler hiç düşünmezlermı biraz çalısanlarını...

canım arkadaşım senin bu yazdıklarını benim patrona mail olarak atsam ne iyi olur değilmi,yaa zaten arada iş ilanlarına bakınıyorum, eşim pek iş değiştirme taraftarı değil,iş ve işyeri konusunda biraz fazla titiz,ben öyle kafama göre iş bakamıyorum,ama inşallah onunda kafasına yatacak bi iş olursa çıkarım valla bıktım usandım bu kadar uzun süre çalışmaktan,sizinde aklınızda olsun iyi bi iş olursa heber verin bana(kıh kıh kıh)

aynı dertten bende muzdaribim çalışma saatleri çok uzun bir bayan için bazen çekilmez bir al alıyor ben sabah 9 akşam 9 çalışıyorum eve gidince bazen yemek bile yiyemiyorum o saatten sonra iştah bile kalmıyor zaten yorgun geliyorsun özel sektörde çalışmak gerçekten zor evin eşin bide varsa çocuğun vaktini alıyor kendine zaman kalımıyor pazar günlerini iple çekiyorum ama kısmet herşeyde bir hayır vardır demek lazım iş arayıpta bulamayanlar var bunada şükür

ayy canım benim,betetin beteri var işte,benim başkasından beter,senin benden beter,ne yapalım herşey kader kısmet,inanırmısın yıllardır şöyle 8 saat çalışacağım,cumartesi pazar tatil olan bir iş hayal ederim,ama kısmetten öteye geçemiyosun,kısmet değilmiş işte,yinede ben hayal kurmaya devem ediyorum,hatta biraz sayısaldan para çıksada ohhhh yan gelip yatsam diyorum(yorgunum dostlarıım yorgunum artık)

bipericim verdiğin bilgi için teşekkür ederim şimdi biz hangisine inanacağız hangisi doğru yani biz hergün yapmakla iyimi etmiş olduk off kafam çok karışık

aman iyi yapmışınız tabı canım benım ya...hersey olacagına varmıyomu sonucta ...hayırlısını dıleyelım...

canım işte uzmanlar eski bir ata sözünü dile getirmişler,''ÇALIŞAN DEMİR IŞILDAR'' diyorlar,valla ben bu yazıyı eşime okutsam bayram eder.

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım dün akşam aynaya bakıyordum hemen aklıma kirpiklerim geldi bakayım karışıklık varmı diyeCADIARZUyine kaptırıyorum kendimi diye düşündüm dur bakalım dedim daha yeni başladın çalışmaya hemen bebekmi olurkaydirigubbakcemile3geçen akşamda rüyamda bir kız çocuğu gördüm 2-3 yaşlarında ama çok akıllı ve zeki bir kız çocuğuydu benim kızımmış adıda aliye ne alakası varsa artık nerden takıldıysa aklıma çok seviyordum rüuamda ilgileniyordum ben yine her belirtiyi hamişliğe yorarsam yandık:mymeka:
bu arada birşey sormak istiyorum sizlere biz geçen hamileliğimde gün aşırı değilde her gün yaptık adetin 10 günü başlayıp 10 hergün yapmıştık birinden duymuştum 2 ay öle denedik ve hamile kalmıştım yanlız şimdi bişey duydum bebeğin gelişiminin durması kalitesiz spermden veya yumurtadan olabiliyormuş ilişkiye girdiğiniz gün sperm yada yumurta kalitesizse bebekte gelişme olmuyormuş ee bizde hergün yapınca kalitemi kalır spermde ve yumurtada:roflol:bunun doğruluk payı varmıdır sizce ya karışık oldu anlatabildimmi sorumu bilmiyorum ama beni bilgilendirirseniz sevinirim bilen varsa yoksa gün aşırı yapmakmı daha iyi:uhm:

belenaycım aynı konu benimde kafamı kurcalıyor nette araştırıyorum bazı dr lar iki günde bir ilişkiyi öneriyo kimide bunun önemi olmadığını yazıyo
arkadaşlarıma soruyorum ve o dönemde hergün ilişkiye girip gayet sağlıklı bebek sahibi olanlar var hatta bi tanesine bizzat sordurdum dr una ve erkek spermi çok çabuk yeniler demiş
hatta bi olay anlaayımmı okumuştum gazetede kadının biri hamile kalıyo ve bikaç saat sonra eşiyle tekrar ilişkiye girip yine hamile kalıyo hehehe yani karnında iki tane bebek var kardeşler ama ikiz değiller adamın 2 saat sonra bile tutmuş spermleri kaydirigubbakcemile3

haklısın arkadaşım insafsız bunlar yaa en iyisi oturup evde bakçan çocoğuna valla ben öyle yapmayı düşünmüyo değilim yani benim saatlerim memur gibi ama olsun yine bütüüün gün burdayım hafta içi hiçbi işimi halledemiyorum ki

antioksidan denilen nedır acaba?

pericim heralde doğal yetişmiş yiyecekler antioksidan görevi görüyo olabilir sebze ve meyveler falan
yanlış hatırlamıyosam yeşil yapraklılar antioksidandı ya galiba

aynen canım halimize hamdolsun ama işte durum o kadar vahimki buna bile şükreder duruma gelip bi süre sonra kendimizi daha iyisine layık göremez hale geliyoruz
yani yazın 2 ay tatil yapan (hatta meclis 3 ay tatil yapıyor) ve bu arada maaşını alan, yarım gün çalışıp haftada 3 gün tatil yapan ve maaşları ülke standartlarına göre gayet iyi olan (aslında düşük tabi ama asgari ücreti düşünürsek ) çalışanlar varken bi kesimin böyle amele gibi çalışıp doğru dürüst karşılığını alamamasına müsaade edenler utansın yaa

X