- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.961
alla allaaaa hakkettende polisiye macera....hayır olsun insallah.
yaw gülüm bide aşklı meşkli romantık bi rüya görsen şöle rahat rahat yorulmadan...
evet canım çok haklısın,şartlar çok ağır,işyerinde çalışıyoruz bide eve gidip çalışıyoruz,helede kocanız benim kocam gibi tembelseee yandınız.Bide benim çalışma saatlerim sabah 8 akşam 8,öhöööö yaniii,cumartesi felan yok tam gün,sadece pazar tatil,1 günde ne istiyorsan yap,benim için pazar günleri tam bir kabus.
evet canım çok haklısın,şartlar çok ağır,işyerinde çalışıyoruz bide eve gidip çalışıyoruz,helede kocanız benim kocam gibi tembelseee yandınız.Bide benim çalışma saatlerim sabah 8 akşam 8,öhöööö yaniii,cumartesi felan yok tam gün,sadece pazar tatil,1 günde ne istiyorsan yap,benim için pazar günleri tam bir kabus.
gerçekten sibelcim çok fena ya 1 gün neye yeter ne sığdırabilirsin ki
yani varya mecbur olmasalar o iznide vermezler hıı para veriyolarya kölesi olcaksın
evet aynen bende öyle düşünüyorum,bazen hava kararmıyor diye 8 de çıkmaya bile mırın kırın ediyor patronlar,valla çalışmaktan helede bu özel sektörden bıktım usandım,işte zamanında yanlış seçimlerin cezasını çekiyorum,çok rahat bir öğretmen olabilirdim ben,derslerim çok iyiydi, ama geleceği göremedim,herşey toz pembeydi o zamanlar,sandımki biran evvel çalışmaya başlarsam çok para kazanırım,herşey çok güzel olur sandım.Bazen düşünüyorum daa,hoş ben düşünmesem bile kocam hatırlatıyor,çocuğum olsa nasıl bakacam,ben işten çıkıp,çocuğu alıp eve gelene kadar çocuğun uyku vakti gelecek,bende çocuk büyüttümmü dicem????????????
evet aynen bende öyle düşünüyorum,bazen hava kararmıyor diye 8 de çıkmaya bile mırın kırın ediyor patronlar,valla çalışmaktan helede bu özel sektörden bıktım usandım,işte zamanında yanlış seçimlerin cezasını çekiyorum,çok rahat bir öğretmen olabilirdim ben,derslerim çok iyiydi, ama geleceği göremedim,herşey toz pembeydi o zamanlar,sandımki biran evvel çalışmaya başlarsam çok para kazanırım,herşey çok güzel olur sandım.Bazen düşünüyorum daa,hoş ben düşünmesem bile kocam hatırlatıyor,çocuğum olsa nasıl bakacam,ben işten çıkıp,çocuğu alıp eve gelene kadar çocuğun uyku vakti gelecek,bende çocuk büyüttümmü dicem????????????
canım işin gercekten zor yanı çalısma saatlerın çokuzun....yani hadı şimdi idare edıyosun ama bebek olduktan sonra yenı bi düzenleme yapmaları lazım..hatta hamıle kaldıgından itibaren yoksa çok yıpranır dayanamazsın zaten...sabah 8 aksam 8 nası bi işyerı kı bu böle..işyerinde sorumlulukların fazla bıle olsa bı bayan olarak sana müsade etmelerı gerekır...sen bekar degılsınkı dımı ama...bu işverenler hiç düşünmezlermı biraz çalısanlarını...
aynı dertten bende muzdaribim çalışma saatleri çok uzun bir bayan için bazen çekilmez bir al alıyor ben sabah 9 akşam 9 çalışıyorum eve gidince bazen yemek bile yiyemiyorum o saatten sonra iştah bile kalmıyor zaten yorgun geliyorsun özel sektörde çalışmak gerçekten zor evin eşin bide varsa çocuğun vaktini alıyor kendine zaman kalımıyor pazar günlerini iple çekiyorum ama kısmet herşeyde bir hayır vardır demek lazım iş arayıpta bulamayanlar var bunada şükür
bipericim verdiğin bilgi için teşekkür ederim şimdi biz hangisine inanacağız hangisi doğru yani biz hergün yapmakla iyimi etmiş olduk off kafam çok karışık
bipericim verdiğin bilgi için teşekkür ederim şimdi biz hangisine inanacağız hangisi doğru yani biz hergün yapmakla iyimi etmiş olduk off kafam çok karışık
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım dün akşam aynaya bakıyordum hemen aklıma kirpiklerim geldi bakayım karışıklık varmı diyeCADIARZUyine kaptırıyorum kendimi diye düşündüm dur bakalım dedim daha yeni başladın çalışmaya hemen bebekmi olurkaydirigubbakcemile3geçen akşamda rüyamda bir kız çocuğu gördüm 2-3 yaşlarında ama çok akıllı ve zeki bir kız çocuğuydu benim kızımmış adıda aliye ne alakası varsa artık nerden takıldıysa aklıma çok seviyordum rüuamda ilgileniyordum ben yine her belirtiyi hamişliğe yorarsam yandık:mymeka:
bu arada birşey sormak istiyorum sizlere biz geçen hamileliğimde gün aşırı değilde her gün yaptık adetin 10 günü başlayıp 10 hergün yapmıştık birinden duymuştum 2 ay öle denedik ve hamile kalmıştım yanlız şimdi bişey duydum bebeğin gelişiminin durması kalitesiz spermden veya yumurtadan olabiliyormuş ilişkiye girdiğiniz gün sperm yada yumurta kalitesizse bebekte gelişme olmuyormuş ee bizde hergün yapınca kalitemi kalır spermde ve yumurtada:roflol:bunun doğruluk payı varmıdır sizce ya karışık oldu anlatabildimmi sorumu bilmiyorum ama beni bilgilendirirseniz sevinirim bilen varsa yoksa gün aşırı yapmakmı daha iyi:uhm:
antioksidan denilen nedır acaba?
aynı dertten bende muzdaribim çalışma saatleri çok uzun bir bayan için bazen çekilmez bir al alıyor ben sabah 9 akşam 9 çalışıyorum eve gidince bazen yemek bile yiyemiyorum o saatten sonra iştah bile kalmıyor zaten yorgun geliyorsun özel sektörde çalışmak gerçekten zor evin eşin bide varsa çocuğun vaktini alıyor kendine zaman kalımıyor pazar günlerini iple çekiyorum ama kısmet herşeyde bir hayır vardır demek lazım iş arayıpta bulamayanlar var bunada şükür