Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım harıkam öncelıkle geçmiş olsun böbrek agrısı çok fena olur bılırım canım benım test negatif çıktı diyosun herşeyde vardır bir hayır dimi olsun birdahakı aya hayırlısıyla kalırsın inş. pes etmek yok canım öpüldün canım sana özelden mesaj yolluyorum cevaplarsan sevınırım...............

harıkacım sana özelden mesaj yollayamıyorum canım senın mesaj postan doluymuş silmen gerekıyomuş canım

tuğbacımmm doğum günün kutlu olsun tatlım senin için güzelliklerle, mutluluk verici yeniliklerle dolu bir yıl olsun
cevapladım canm yazını geldimi sildimde hafızadakileri dolmuş taşıyo yanii:))

pericim günaydın nasılsın canım

pericimmm seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın uğurlu olsun güzelim
umarım gelecek yıl doğumgününüzü bebeklerinizle kutlarsınız kızlar amanda en güzel hediye o olur

teşekkür ederım güzelimm.... inşallah hep beraber bebeklerımızle kutlarız doğum günlerimizi canım.

pericim dogum gunun kutlu olsun guzelim
saglıklı mutlu nice yıllar dilerim

tugbacım seninde dogum gunun kutlu olsun.

cok uykum var kızlar

canım benım güzel dıleklerın için allah razı olsun tatlım evet canım geldı

pericim dogum gunun kutlu olsun guzelim
saglıklı mutlu nice yıllar dilerim

tugbacım seninde dogum gunun kutlu olsun.

cok uykum var kızlar

sağol canım....

ah canım benım... evde olsan ne güzel uyurdun.. hamıleliğin güzel cilveleri. çalısan anneler için gercekten zor...ama olsun güzel şeyler bunlar...tadını çıkar canım.inşallah güzel ve rahat bi hamılelık dönemı geçirirsin

pericim dogum gunun kutlu olsun canım hayırlı tüm dileklerin olsun inş. bu yıl bizlere ugur getirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…