- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.641
canım yaseminim evet çok haklısın bende ilk duyduğumda dr a yaptıralım ne gerekiyosa dedim ama o bana bunun beni psikolojik olarak daha çok etkileyeceğini söyledi endişe etme falan dedi bu herkesin başına gelebilir dedi bende çok güvenmiştim dr tamam dedim
allahım umarım tekrar yaşamam bunu yasemin
umarım arkadaşım senin sonuçlarında tertemiz çıkar
slm kızlar..dün 15.00 da kürtaja girdim 1 gece hastanede kaldık ve saat 10 da çıktık 1 saat oldu evime geleli...hafif ağrılarım var...onun dışında iyi olmaya çalışıyorum....
ayşecim açıkçası benim bu konuda gerçekten kafam karışık
mesela ben hamile olduğumu öğrendiğimdeçok iyi bi prof.a gittim bana kürtajdan sonra 1 ay korun bu sürede sakın folic asiti bırakma dedi
ben onun kürtaj ücreti çok fazla olduğu için kürtajımı başka özel bi hastanede operatör dr a yaptırdım ama araştırmıştım ve herkesten iyi olduğunu duymuştum oda bana mutlaka 3 ay bekle dedi
sonra ben kendime yeni bi dr arayışına girdim çünkü ilk prof üniversite hocası ama muaynanesi dışarıda budurumda beni tahliller konusunda falan biraz zorladı çalıştığım için,
üniversitede bi doç. buldum 1 ay sonra kontrolümü ona yaptırdım oda herşey yolunda şuan sende ama yinede biz 3 ay korunmayı öneriyoruz dedi
ve benim kafam allak bullak oldu aslında benim bozulmuş gebelikti yani bebeğim hiç gelişmedi o yüzden fazla beklemeyebilirdim ben 2010 doğumlu olsun istedim bebek yoksa belkide beklemezdim
yaaaaniii sana kürtaj hikayemi anlattım tatlım ama diceğim oki allah tekrar asla yaşatmasın o acıyı ama bence çok bekleme
eğer dr sanada rahmin toplanmış iyisin dediyse başla gitsin
nasılsa bir ay bekledin hem bakalım ilk ay tutucakmı
hekeze iyi haftasonları diliyorum 1 haftadır evde yoktum dün akşam döndüm kaynım ameliyat olmuştu orada kaldım kaynanada dün gece geldim çok şükür evime
yaseminime ne oldu neden herkez geçmiş olsun diyo yoksa bebişinemi bişi olduu Allah korusunn
evet canım maalesef melekleri cennete gitti yaseminin,ALLAH bir gaha göstermesin inşallah,
yaa inanmıyorum canım benim yaa çok üzüldümm
bizde çok üzüldük canım yaa hepimiz şok olduk,ama kader kısmet işte, ama inşallah bundan sonraki gebeliği çok sağlıklı geçecek,çünkü hiç sorun kalmaması için ne gerekiyosa yapıyor yasemin.
evet canım maalesef melekleri cennete gitti yaseminin,ALLAH bir gaha göstermesin inşallah,
Bu arada bende bu ay korunmadım.Düşük yapalı 2,5 ay oldu doktor gerek yok demişti korunmana.Korunmadım ama bu ay hamile değilim.Reglimi bekliyorum şimdi temmuzun 5-7 si arası olmam gerek Allahın izniyle.Sonra tekrar çalışmalara başlayacağım.Ama ben yumurtlama zamanımı bilmediğim ve anlayamadığım için bu defalık ovulasyon testi aldım umarım işe yarar.Reglim bir gelsin başlayacağım testede.İnş. doğru sonuçlar verir...