Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

haftaya kontrolüm var bakalım nasıl bir yol çizecek tıp fakültendeki dr um...tek tesellim meleklerim inallah öbür dünyada günahlarıma kefaret olacak tabiki sizlerinde canlarım...allahm hiç birinize ve bana ne olur böyle acı yaşatmasın evlat acısı....anne olmak ne kadar zormuş kızlar...

canım enrikam bana öyle dedi ilkinde dr um ama bilemediki 2. bir yıkımın beni daha çok yoracağını...inan şok oldum kanları verince hepsi bumu diye...ha belkide bişey çıkmayacak ama olsun aklımızdan silinmiş olurdu....

off yasemin ya insan ne düşüneceğini şaşırıyor açıkçası
kürtajdan 1 ay sonra hamile kalıp doğuran kadınlarda var
allahım hayırlısını versin tatlım ya
dr lar bana benim başıma gelenin sadece o geceki iliişkiden kaynaklandığını söylemişlerdi yani ertesi günkü ilişkide belki spermler daha kaliteli yakalanacaktı yada benzeri ve bu olay olmucaktı demişlerdi hepsi aynı şeyi söylemişti
off valla kafam karıştı tatlım ya
gerçekten bi yerden sonrası bizi aşıyo onu anladım

ama enrikam inan benim bir dahakini yaşamaya gücüm yok ...gereirse tüp bebek düşünüyorum hiç olmazsa en sağlıklı germ hücrelerini seçerler tatlım ve daha az riske atış oluruz ...ha kısmet olmayacaksa artık onada karışamayız canım...

genetik hocam çok şeker bir insandı ve kendi hikayesni anlattı eşimle bana...onlar 4 kez yaşamışlar bu kayıpları sizi en iyi ben anlarım dedi ve hepsi 16 haftalık falandı dedi...eşimin annelik duyguları başlamıştı onun için sen çok şanslısın çok küçük bebeğin dedi...sonra tüp bebek yapmışlar ve şuan ikizimiz var dedi...bunları duncada şükrediyosun işte beterin beteri var diye...allahım taşıyamayacağımızdan fazla yük vermesin...

slm kızlar..dün 15.00 da kürtaja girdim 1 gece hastanede kaldık ve saat 10 da çıktık 1 saat oldu evime geleli...hafif ağrılarım var...onun dışında iyi olmaya çalışıyorum....

1 haftalık eğitimdeydim. orada internete girme imkanım olmadı.bu akşam döndüm. esterya ne oldu diye merak ettim işimi btirip hemen nete girdim ki senin haberini aldım çok üzüldüm etkilendim. ne diyeceğimi bilemiyorum. çok geçmiş olsun. hayırlısı olsun Allah'ın mutlaka bir bildiği vardır. sen kendini çok üzmemeye çabuk atlatmaya çalış.sen sağlıklısın eşin sağlıklı bunları düşün.

yaseminciğim

eğer ankarayı düşünüyorsan, ben ankaradayım bu konuda anatolia tüp bebek merkezinin başarı oranına iyi diyorlar. istanbul istiyorsanda alman hastanesini özellikle tavsiye ediyorlar.
gerçi sen araştırırsın zaten.

anladım canım benım..allahım insallah birdaha yasatmasın hiçbirimize.....karar verdım önumuzdekı hafta bır randevu alıp görüneyım bakalım ne diyecekler...inşallah hepimizin 2010 doğumlu güzelmi güzel sağlıklı akıllı uslu bebeklerimiz olsun ....aminnnnnnnnnnnn

yasemincim canım benim böyle durumu yaşayan bizim gibi gercekten çokfazla insan var... dediğin gibi arastırmaları doktorlar dıyorlarkı 3 düşükten sonra yaptırırsınız...ama bilmiyorlarkı biz ne üzüntüler yasıyoruz. ama herzamn dıyoruzkı herseyde bıir hayır var...sağlıklı bebek zaten kalırmıs..ama eğer bir terslıkvarsada vücudumuz onu kabuletmezmiş doktorum öyle söylemısti..onunda benzer hıkayesı vardı kızkardesıde kadın dogumcu oldugu halde 4 kez düşük yasamıs. sonunda onlar da tüp bebek yöntemıyle bebek sahıbı olmuslar tekı tutmus. sonrada 3 yıl sonrada kendılıgınden bır bebek sahıbı daha olmuslar...

yani oluyor istedıkten sonra bebek sahıbı olabılecek insanlarız gülüm ama tedaviyle ama dogal yolla.

inşallah olucak canımbenım tez vakıtlerde test sonuclarında çok guzel gelecek hıc merak etme sen.

seni çok çok öpüyorum

günaydın lkızlar nasılsınız

yasemin canım enrikadan duydum çok üzüldüm inan şimdi ne desek boş kelimeler hep anlamsız kalıyor ama teselli olurmu bilmem acını paylaşıyorum bundada vardır bir hayır canım takdir allahın sabretmek lazım allahım bir daha yaşatmasın böyle acıları bizim hayır zannetiğimizde bir şer şer zannettiğimizdede bir hayır vardır allahım sanada bizede inşallah hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah

esterya canım senide tebrik ederim ya bi tatile gittim neler olmuş neler senin adına inan çok sevindim canım bizlerede dua et artık bol bol:))

bu arada biz temmuzu beklemeden korunmayı bıraktık adetim yeni bitti çalışmaya başladık bakalım bu ay umut etmiyorum ama en azından yasağı bitirdik zaten temmuza ne kaldı 3 ay doldu sayıyorum allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

hekeze iyi haftasonları diliyorum 1 haftadır evde yoktum dün akşam döndüm kaynım ameliyat olmuştu orada kaldım kaynanada dün gece geldim çok şükür evime
yaseminime ne oldu neden herkez geçmiş olsun diyo yoksa bebişinemi bişi olduu Allah korusunn

evet canım maalesef melekleri cennete gitti yaseminin,ALLAH bir gaha göstermesin inşallah,

Bu arada bende bu ay korunmadım.Düşük yapalı 2,5 ay oldu doktor gerek yok demişti korunmana.Korunmadım ama bu ay hamile değilim.Reglimi bekliyorum şimdi temmuzun 5-7 si arası olmam gerek Allahın izniyle.Sonra tekrar çalışmalara başlayacağım.Ama ben yumurtlama zamanımı bilmediğim ve anlayamadığım için bu defalık ovulasyon testi aldım umarım işe yarar.Reglim bir gelsin başlayacağım testede.ınş. doğru sonuçlar verir...

merhaba canım,sanada çok geçmiş olsun,inşallah sende birdaha yaşamazsın,adetin düzenlimidir canım???benim pek düzenli olmadığı için,bende yumurtlama zamanını pek tutturamıyorum,akıntımdan anlamaya çalışıyorum,düzenli olmadığı için ovulasyon testi kullanmak pek cazip gelmiyor,çok fazla sayıda kullanmam lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…