- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.701
kızlar ben bi daha ki aya belirti falan izlemicem çünkü bütün hamilelik belirtilerini heray adet belirtisi olarak yaşıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim sabinacım gerçekten bende ara ara yaşıyorum bunu artık kendi dr um oldum bizzat idrar tahlili yapıyorum kendime kaydirigubbakcemile3
sanada çok geçmiş olsun tatlım aslında kırarak yok etseler o taşları ağrısı çıldırtır insanı ya
sanada esteryacım malesef müjde yok bu ay yaptım testi negatifi buldumm :)
hayırlısı olsun ya gerçi daha geçmedi günüm yarın gelmesi lazım ama bakalım artık
dün gece değil önceki gece bi rüya gördüm kızlar yine,
bir erkek bebeğim olmuş ama 6-7 aylık hali ya göğüslerime dokunuyorum nasıl süt akıyor göğüslerimden
besliyorum bebeği flan çok acıkmış bebek ama kendimi çok tuhaf hissediyorum biraz kötü
sabah uyandım kendimi öyle tuhaf hissettimki sanki ne bileyim işte soğudum biran
sonra kendimi alıştırdım bu düşünceye işte bebeğin olduğunda emziriceksin bu güzel bişey ve buna alışıcaksın falan diye telkin ettim kendimi
sonra etkilenmişim iyice heralde bugecede rüyamda arkadaşlarıma o rüyamı anlatıp duygularımdan söz ediyorum ve hazırım artık bebeğe diyorum
sabah uyandığımda testi yapıyorum ve negatif
hayret bişey ya ne demek acaba bu ama görmeniz lazım sanki çeşmeden akar gibi akıyor göğüslerimden sütt :sm_confused:
tugbacıgım doğum gunun kutlu olsun tatlım senınde....
tuğbacım ve ayşecim doğum gününüz kutlu olsun,herşey gönlünüzce olsun,yeni yaşınızda anne olursunuz inşallah,nice sağlıklı, sıhatli, huzurlu,bol şanslı,bol bereketli,bol bebişli yıllar diliyorum.
saol canım senınle ayı burçtayız yengenç burcuyuz özlellıklerını taşıyomusun ben taşıyorum özellıkle hassas duygusal içe kapanıklılıgıyla.......
sibelacım saol dileklerin için canım benım rüyamıda yorumlarmısın ben rüyamda 3 gün önce gördüm bir kutu var kutuya bir sürü çeyrek altın yerleştirmişim ve bir tanede benim elimde var mavi kurdelalıymış benım olacakmış o altın böyle gördüm şimdiden teşekkürler
gerçekmı diyosun inş. yaa kız erkek farketmez inan 2 melegımde öyle yıkıldımkı benım için önemlı olan saglıklı sorunsuz hamilelık geçirip ve melegımı kucagıma almak rabbım nasıp ederse inş.bi arkadasım yenı evlendıgınde falan görmmüştü böyle bır ruyayı....daha bebek falan düşünmüyorlardı ama o ayda kazara hamıle kaldı veeeeee oğlu oldu.....rüyayı böyle yorumlamıstı ananesi...
evet sibelcim test negatif ama geçmedi adetim bugün bakalım gelicekmi
hayırlısı ya hayatım dediğin gibi aslında üzülmedim pek bende hemen alışıverdim bunada :))
aman insan ne düşüneceğini ne isteyeceğini şaşırıyor
zaten varya ben hamile olduğumu öğrendimmi hamileyim diyede üzülürüm bisüre sonra geçer
öyle olmuştu öncekinde
gerçekmı diyosun inş. yaa kız erkek farketmez inan 2 melegımde öyle yıkıldımkı benım için önemlı olan saglıklı sorunsuz hamilelık geçirip ve melegımı kucagıma almak rabbım nasıp ederse inş.
kızlar galiba geldi beklenen misafir adetoluyorum sanırım
2 damlayla açılışı yaptık bakalım devamı günün ilerleyen saatlerinde gelir heralde :))