- 18 Kasım 2007
- 1.524
- 5
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.721
canım benım teşşekür ederim:1hug:....slm kızlar..herkeze ii haftalar
ayşeciğim ve tuğbacığım doğumgünleriniz kutlu olsun canlarıma.s.a.s.inşallah birdaha ki yaşınıza bebişlerinizle girersiniz:dance::dance::dance:
e kızlar şimdi ben bu ay neler yapsam acaba
incir yiyim bol bol bide tarçın duymuştum ben yanlış hatırlamıyosam
eşime tarçın yedireyim bide keçiboynuzu pekmezi vereyim
başka napiiimmm
canım benım napacan hakkında hayırlısı demek buymuş inş. bidahaki aya bebiş misafirin gelir canım..........kızlar galiba geldi beklenen misafir adetoluyorum sanırım
2 damlayla açılışı yaptık bakalım devamı günün ilerleyen saatlerinde gelir heralde :))
e kızlar şimdi ben bu ay neler yapsam acaba
incir yiyim bol bol bide tarçın duymuştum ben yanlış hatırlamıyosam
eşime tarçın yedireyim bide keçiboynuzu pekmezi vereyim
başka napiiimmm
slm kızlar..herkeze ii haftalar
ayşeciğim ve tuğbacığım doğumgünleriniz kutlu olsun canlarıma.s.a.s.inşallah birdaha ki yaşınıza bebişlerinizle girersiniz:dance::dance::dance:
inşallah canım benım sağol.
pazargünü izmitteydık daha dogrusu cumartesıden gelmıstık canım arkadaslara. bigece kaldık pazar gunude gölbaşı dıye bıyere kahvaltıya gittik çok güzel...
dedım kı acaba sabina neresınde izmitin...
enrikam ballı çörek otu ve tarçın karışımı yapabilirsin tatlım bu karışımı hem eşin hem sen kullanabilirsin...bu karışımında çok faydalı olduğunu söylüyolar aynı klomen gibi etkili oluyormuş...istersen incirde deneye bilirsin ama ikisinide aynı anda uygulama canım
canım benım napacan hakkında hayırlısı demek buymuş inş. bidahaki aya bebiş misafirin gelir canım..........
kızlarr yasemın daha gelmıyomu :uhm:buraya hıç daha görmedım nerde haberınız varmı:uhm:
ben incir yiyorum canım hergün 1 yada 2 tane..keciboynuzu pekmezı alamadım daha eşime.önümüzdekı ay alıcam sürem bitmedi ya onun için acele etmıyorum.
sen incir ve keçiboynuzu olayına başla bugünden tezi yok gülüm.
canım benim yaa ben izmitte değilim bitanem gebze deyim
canım akıntın varmı senin ya benim biraz akıntım var
düşünüyorum acaba incir küründen mi kaynaklanıyo yoksa,enfeksiyon mu kaptım diye
yumurtlama günümede daha var bu kadar erken olamaz
bu gün adetimin 9, günümdeyim daha[/QUOT
anladım gülüm
akinti bendede var ama çok değil arada... ama sanırım incir küründen kaynaklanan bir durum var. kasıklarımda falan zaman zaman agrı oluyor canım.
birde sanki daha nemli gibi ortam
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
enrika,yasemin,esterya,sibela,tugbamurat(bu arada doğum günün kutlu olsun canım)birperi daha kimler vardı aklıma geledi hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek giremiyorum malum ay sonu geldi hesaplar faturalar oldum kazan gibi ama sizleride merak ediyorum varmı bir hamiş kimler ne yaptı diyekaydirigubbakcemile2
bu arada biz yasağı bitirdiksositososito çalışmalara başladıktemmuz memmuz hak getire başladık işte beklemedenalkisalkisalkisbakalım ne zaman kısmet olacak bizede bebiş allahım hepimiz için hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
kizlar betahcg yaptırdım 1931 cıktı degerim :)
kizlar betahcg yaptırdım 1931 cıktı degerim :)
sağol canım benimhoşgeldın canım.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerını alırız ..bu ay bütün kızlar yoğun çalısacak anlasılan. hadı hayırlısı bakalım...en gec agustosta hamıle patlaması yasıycaz gibi....kaydirigubbakcemile2
doktor ne kadar süre vermıstı canım sana...ne durumdaydın?
sabinam akıntının rengi kötü degılse bırde sıkıntı yapmana gerek yok.enfeksıyon kapsan idrarını yaparken yanma veya batma olur gülüm.
bizimki bana göre incir küründen kaynaklanıyo..