- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.661
kızlar bu preeseed kullananların topiğine baktım biraz,bunu kullanıp hamile kalan çok kadın varmış,bizde denesekmi ne dersiniz,spermi içerde canlı tutup hareket özelliğini artırıyormuş,biraz daha araştırayım ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar..dün 15.00 da kürtaja girdim 1 gece hastanede kaldık ve saat 10 da çıktık 1 saat oldu evime geleli...hafif ağrılarım var...onun dışında iyi olmaya çalışıyorum....
kızlar çok üzgünüm...meleklerim beni bıraktılar yine.....iki meleğimde şuan karnımda ama kalpleri atmıyor....
kızlar bu preeseed kullananların topiğine baktım biraz,bunu kullanıp hamile kalan çok kadın varmış,bizde denesekmi ne dersiniz,spermi içerde canlı tutup hareket özelliğini artırıyormuş,biraz daha araştırayım ben.
slm kızlar ben yeni gelgim eve eşimle dışarıdaydık siz naptınız
busemcim hoşgeldin tatlım merak ttik seni çok geçmiş olsun kaynına
tuğbacım oohh güzelim allah içinize sindirsin ne güzell
bende kum döküyorum cnm ya zaten anlamıştım ben ağrıyodu böbreğim ateşim falan ondanmış
tabi yine belli olmaz ama ne bileyim umudumu yitirdim gibi bu aya dair
enrikam çok geçmiş olsun canımmmm:teselli::teselli:
şuan seni en iyi ben anlarım herhaldeyerimsenibenyerimseniben
allah böbrek ağrısını düşmanıma dahi yaşatmasın gerçekten çok zor:Saruboceq::Saruboceq:
benim sağda 3 tene en büyüğü 4 mm senağlamasenağlama
solda da 2 mm 2 tane taşım varsenağlamasenağlamasenağlama
ama işte ameliyat falan önerilmiyo bol bol su içip düşüreceksin diyo dr :roflol::roflol::roflol:
tekrar çok geçmiş olsun canım:teselli::teselli::teselli:
kizlar gunaydin,
iyiyim ben bi sikintim yok sadece bazen sanki midem kaynıyor :)
birde cabuk yoruluyorum ve hepppp uykum var...
bugun 23 sene sonra ortaokuldan arkadaslarmızıla bulusacagız. Ankaradan Bursadan gelenler var..
dile kolay nasılda gecmis 23 sene :)
Insallah enrikam bize pztesi gunu guzel haber verir, vermezsede saglık olsun Allah hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin..
Iyi pazarlar arkadaslar..
merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyiyim rabbıme şükürler olsun dün gece kardeşimin kınası vardı mütiş oldu yaa aynı düğün gibi oldu çook kalabalıktı açık havada yaptık kınayı havayı fişekler atıldı danslar oynamalar halaylar harıka geçti yarında nikahımızı atlattıkmı hayırlısyıla tamam. sizler nasılsınız esteryam hamılelık nasıl gidiyo canım enrikam hadı bakalım pazartesi topige girdigimde inş. senın hamılelık haberini alırım sibelım sen naptın canım pericim sen ve ismi aklıma gelmeyanler iyisiniz inş. hepinize sevgiler canlarım
iyi pazarlar kızlar.. :))
enrikam sağlık olsun canım bidaki ay pozitif olur inşallah
çok güzel bi rüya görmüşsün hayır olsun
sibela geldiğinde yorumlar sana :))
enrika geçmiş olsun canım...çok zordur emınım ağrılara dayanmak bol bol su iç gülüm ve ayaklarını sıcak tut sakın..
nest negatif cıktı dıyosun olsun vardır herseyde bir hayır canım benım önümüzdeki aya beklerız bızde guzel haberlerını şu güzelim yaz günlerının tadını cıkarırsın sende biraz daha.... kışa şişer bizim de göbişlerimiz nolcakkı... allah saglık versın yeterkı....
merhaba canım,sanada çok geçmiş olsun,inşallah sende birdaha yaşamazsın,adetin düzenlimidir canım???benim pek düzenli olmadığı için,bende yumurtlama zamanını pek tutturamıyorum,akıntımdan anlamaya çalışıyorum,düzenli olmadığı için ovulasyon testi kullanmak pek cazip gelmiyor,çok fazla sayıda kullanmam lazım sanırım.
Ben su anda blacberryden baglandigim icin cok yavas ve mesajlari zor okuyabiliyorum
Sana bisi soylemek istedim ruyada erkek bebek gormek hayir haberlere tabir edilir bunu unutma :)