Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar bu preeseed kullananların topiğine baktım biraz,bunu kullanıp hamile kalan çok kadın varmış,bizde denesekmi ne dersiniz,spermi içerde canlı tutup hareket özelliğini artırıyormuş,biraz daha araştırayım ben.

merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyiyim rabbıme şükürler olsun dün gece kardeşimin kınası vardı mütiş oldu yaa aynı düğün gibi oldu çook kalabalıktı açık havada yaptık kınayı havayı fişekler atıldı danslar oynamalar halaylar harıka geçti yarında nikahımızı atlattıkmı hayırlısyıla tamam. sizler nasılsınız esteryam hamılelık nasıl gidiyo canım enrikam hadı bakalım pazartesi topige girdigimde inş. senın hamılelık haberini alırım sibelım sen naptın canım pericim sen ve ismi aklıma gelmeyanler iyisiniz inş. hepinize sevgiler canlarım

slm kızlar ben yeni gelgim eve eşimle dışarıdaydık siz naptınız

busemcim hoşgeldin tatlım merak ttik seni çok geçmiş olsun kaynına

tuğbacım oohh güzelim allah içinize sindirsin ne güzell
bende kum döküyorum cnm ya zaten anlamıştım ben ağrıyodu böbreğim ateşim falan ondanmış

tabi yine belli olmaz ama ne bileyim umudumu yitirdim gibi bu aya dair

slm kızlar..dün 15.00 da kürtaja girdim 1 gece hastanede kaldık ve saat 10 da çıktık 1 saat oldu evime geleli...hafif ağrılarım var...onun dışında iyi olmaya çalışıyorum....

kızlar çok üzgünüm...meleklerim beni bıraktılar yine.....iki meleğimde şuan karnımda ama kalpleri atmıyor....

cok üzüldüm canım ya üzüntümü analatacak kelime yok ne yazacagımıda bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben

kızlar bu preeseed kullananların topiğine baktım biraz,bunu kullanıp hamile kalan çok kadın varmış,bizde denesekmi ne dersiniz,spermi içerde canlı tutup hareket özelliğini artırıyormuş,biraz daha araştırayım ben.

sibelam canımm bu pre-seed i bende çok duydum..hatta kullanıpta hamile kalan arkadaşlarım da oldu
ben bu ay incir kürünü uyguluyorum olmassa bidaki ay sipariş vermek istiyorum
geçenlerde benim dr ye sordum hatta o da tavsiye etti
pekte pahalı bişey değil aslında 6 tüp varmış içinde 50 tl+kargo ücreti
bakalım canım olmassa kullanmayı düşünüyorum.. ama inşallah kullnmaya gerek kalmaz

slm kızlar ben yeni gelgim eve eşimle dışarıdaydık siz naptınız

busemcim hoşgeldin tatlım merak ttik seni çok geçmiş olsun kaynına

tuğbacım oohh güzelim allah içinize sindirsin ne güzell
bende kum döküyorum cnm ya zaten anlamıştım ben ağrıyodu böbreğim ateşim falan ondanmış

tabi yine belli olmaz ama ne bileyim umudumu yitirdim gibi bu aya dair

enrikam çok geçmiş olsun canımmmm:teselli::teselli:
şuan seni en iyi ben anlarım herhaldeyerimsenibenyerimseniben
allah böbrek ağrısını düşmanıma dahi yaşatmasın gerçekten çok zor:Saruboceq::Saruboceq:
benim sağda 3 tene en büyüğü 4 mm senağlamasenağlama
solda da 2 mm 2 tane taşım varsenağlamasenağlamasenağlama
ama işte ameliyat falan önerilmiyo bol bol su içip düşüreceksin diyo dr :roflol::roflol::roflol:
tekrar çok geçmiş olsun canım:teselli::teselli::teselli:

kizlar gunaydin,

iyiyim ben bi sikintim yok sadece bazen sanki midem kaynıyor :)
birde cabuk yoruluyorum ve hepppp uykum var...

bugun 23 sene sonra ortaokuldan arkadaslarmızıla bulusacagız. Ankaradan Bursadan gelenler var..
dile kolay nasılda gecmis 23 sene :)
Insallah enrikam bize pztesi gunu guzel haber verir, vermezsede saglık olsun Allah hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin..

Iyi pazarlar arkadaslar..

enrikam çok geçmiş olsun canımmmm:teselli::teselli:
şuan seni en iyi ben anlarım herhaldeyerimsenibenyerimseniben
allah böbrek ağrısını düşmanıma dahi yaşatmasın gerçekten çok zor:Saruboceq::Saruboceq:
benim sağda 3 tene en büyüğü 4 mm senağlamasenağlama
solda da 2 mm 2 tane taşım varsenağlamasenağlamasenağlama
ama işte ameliyat falan önerilmiyo bol bol su içip düşüreceksin diyo dr :roflol::roflol::roflol:
tekrar çok geçmiş olsun canım:teselli::teselli::teselli:

teşekkür ederim sabinacım gerçekten bende ara ara yaşıyorum bunu artık kendi dr um oldum bizzat idrar tahlili yapıyorum kendime kaydirigubbakcemile3
sanada çok geçmiş olsun tatlım aslında kırarak yok etseler o taşları ağrısı çıldırtır insanı ya

kizlar gunaydin,

iyiyim ben bi sikintim yok sadece bazen sanki midem kaynıyor :)
birde cabuk yoruluyorum ve hepppp uykum var...

bugun 23 sene sonra ortaokuldan arkadaslarmızıla bulusacagız. Ankaradan Bursadan gelenler var..
dile kolay nasılda gecmis 23 sene :)
Insallah enrikam bize pztesi gunu guzel haber verir, vermezsede saglık olsun Allah hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin..

Iyi pazarlar arkadaslar..

sanada esteryacım malesef müjde yok bu ay yaptım testi negatifi buldumm :)
hayırlısı olsun ya gerçi daha geçmedi günüm yarın gelmesi lazım ama bakalım artık

dün gece değil önceki gece bi rüya gördüm kızlar yine,
bir erkek bebeğim olmuş ama 6-7 aylık hali ya göğüslerime dokunuyorum nasıl süt akıyor göğüslerimden
besliyorum bebeği flan çok acıkmış bebek ama kendimi çok tuhaf hissediyorum biraz kötü
sabah uyandım kendimi öyle tuhaf hissettimki sanki ne bileyim işte soğudum biran
sonra kendimi alıştırdım bu düşünceye işte bebeğin olduğunda emziriceksin bu güzel bişey ve buna alışıcaksın falan diye telkin ettim kendimi
sonra etkilenmişim iyice heralde bugecede rüyamda arkadaşlarıma o rüyamı anlatıp duygularımdan söz ediyorum ve hazırım artık bebeğe diyorum
sabah uyandığımda testi yapıyorum ve negatif
hayret bişey ya ne demek acaba bu ama görmeniz lazım sanki çeşmeden akar gibi akıyor göğüslerimden sütt :sm_confused:

sabina sen dedikten sonra bende şöyle bir internette gezindim preseedle ilgili. birçok kişi olumlu sonuç aldığını yazmış, olumsuz birşey yazanı görmedim. kimyasal olması beni tereddütte bırakıyor. aslında kardeşime bir sorayım diyorum o da kadın doğum uzmanı, kızar böyle şeylere ama bende artık çok sabırsızlanıyorum neyapayım. birde düşünürsen onun birkaç çeşidi varmış ona dikkat et.

iyi pazarlar kızlar.. :))
enrikam sağlık olsun canım bidaki ay pozitif olur inşallah
çok güzel bi rüya görmüşsün hayır olsun
sibela geldiğinde yorumlar sana :))

merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyiyim rabbıme şükürler olsun dün gece kardeşimin kınası vardı mütiş oldu yaa aynı düğün gibi oldu çook kalabalıktı açık havada yaptık kınayı havayı fişekler atıldı danslar oynamalar halaylar harıka geçti yarında nikahımızı atlattıkmı hayırlısyıla tamam. sizler nasılsınız esteryam hamılelık nasıl gidiyo canım enrikam hadı bakalım pazartesi topige girdigimde inş. senın hamılelık haberini alırım sibelım sen naptın canım pericim sen ve ismi aklıma gelmeyanler iyisiniz inş. hepinize sevgiler canlarım

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah allah mesut etsin bir ömür boyu ....huzur mutluluk yuvalarından eksık olmasın....

enrika geçmiş olsun canım...çok zordur emınım ağrılara dayanmak bol bol su iç gülüm ve ayaklarını sıcak tut sakın..

nest negatif cıktı dıyosun olsun vardır herseyde bir hayır canım benım önümüzdeki aya beklerız bızde guzel haberlerını şu güzelim yaz günlerının tadını cıkarırsın sende biraz daha.... kışa şişer bizim de göbişlerimiz nolcakkı... allah saglık versın yeterkı....

iyi pazarlar kızlar.. :))
enrikam sağlık olsun canım bidaki ay pozitif olur inşallah
çok güzel bi rüya görmüşsün hayır olsun
sibela geldiğinde yorumlar sana :))

teşekkür ederim sabinacım
rüyam güzeldi ama dün bütün gün etkisinde kaldım soğudum bi an bebek fikrinden :1shok:
sonra alıştırdım kendimi iyice olayı heraçıdan düşündüm heveslendim :eek: sonrada negatif çıktı test şansa bak :a015:

enrika geçmiş olsun canım...çok zordur emınım ağrılara dayanmak bol bol su iç gülüm ve ayaklarını sıcak tut sakın..

nest negatif cıktı dıyosun olsun vardır herseyde bir hayır canım benım önümüzdeki aya beklerız bızde guzel haberlerını şu güzelim yaz günlerının tadını cıkarırsın sende biraz daha.... kışa şişer bizim de göbişlerimiz nolcakkı... allah saglık versın yeterkı....

sağol pericim ya ne güzel söylemişsin dediğin gibi bu ay biraz tatil yaparım bende
artık kısmet gelecek aya
çalışmalara devam sil baştan :kedi:

Ben su anda blacberryden baglandigim icin cok yavas ve mesajlari zor okuyabiliyorum

Sana bisi soylemek istedim ruyada erkek bebek gormek hayir haberlere tabir edilir bunu unutma :)

merhaba canım,sanada çok geçmiş olsun,inşallah sende birdaha yaşamazsın,adetin düzenlimidir canım???benim pek düzenli olmadığı için,bende yumurtlama zamanını pek tutturamıyorum,akıntımdan anlamaya çalışıyorum,düzenli olmadığı için ovulasyon testi kullanmak pek cazip gelmiyor,çok fazla sayıda kullanmam lazım sanırım.

Canım ama olsun bir aylık bir deney yapacaksın ve kafandaki soru işaretleri bir nebze kalkacak Allahın izniyle.Bu şekilde kendimizi yoklamakla çok zor tutturacağa benziyoruz ben anlayamadığım için birde bu testlerden destek alayım istedim.Bakalım faydası olacakmı?

Canım bu preesed ne yeni duydum onuda?

Ben su anda blacberryden baglandigim icin cok yavas ve mesajlari zor okuyabiliyorum

Sana bisi soylemek istedim ruyada erkek bebek gormek hayir haberlere tabir edilir bunu unutma :)

inşallah esteryam ya nasıl güzel bir bebekti çok açtı karnı benimde göğsümden nasıl süt geliyor
sözde kaybetmişim bebeğimi buluyorum hemen karnını doyuruyorum
valla hala etkisindeyim hayır olsun inşallah

hayatım ben seni düşünerek uyandım bugün tahlil verdinmi cmt günü

tahlil vermedim canım usendim gidip kan aldırmaya belki bugun veririm ..
ya bide sanırım korkudan yaptıramıyorum

günaydın canım kader arkadaşlarım nasılsınız ben çok iyiyim dün nikahımızı hallettik rabbımın izniyle baya yogun bı gün geçti kuafördü gelın alma nıkah merasimi baya kalabalıktı ve sonra yemege gitme hayırlısıyla atlattık ya çok mutluyum hemde dün benim doğum günümdü onuda kutladık. inş. bu ay doğum günü hediyem bebişimi hayırlısıyla rabbım nasip eder.benden böyle arkadaşlar sizler...............

X