enrikam çok geçmiş olsun canımmmm:teselli::teselli:
şuan seni en iyi ben anlarım herhaldeyerimsenibenyerimseniben
allah böbrek ağrısını düşmanıma dahi yaşatmasın gerçekten çok zor:Saruboceq::Saruboceq:
benim sağda 3 tene en büyüğü 4 mm senağlamasenağlama
solda da 2 mm 2 tane taşım varsenağlamasenağlamasenağlama
ama işte ameliyat falan önerilmiyo bol bol su içip düşüreceksin diyo dr :roflol::roflol::roflol:
tekrar çok geçmiş olsun canım:teselli::teselli::teselli:
teşekkür ederim sabinacım gerçekten bende ara ara yaşıyorum bunu artık kendi dr um oldum bizzat idrar tahlili yapıyorum kendime kaydirigubbakcemile3
sanada çok geçmiş olsun tatlım aslında kırarak yok etseler o taşları ağrısı çıldırtır insanı ya
kizlar gunaydin,
iyiyim ben bi sikintim yok sadece bazen sanki midem kaynıyor :)
birde cabuk yoruluyorum ve hepppp uykum var...
bugun 23 sene sonra ortaokuldan arkadaslarmızıla bulusacagız. Ankaradan Bursadan gelenler var..
dile kolay nasılda gecmis 23 sene :)
Insallah enrikam bize pztesi gunu guzel haber verir, vermezsede saglık olsun Allah hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin..
Iyi pazarlar arkadaslar..
sanada esteryacım malesef müjde yok bu ay yaptım testi negatifi buldumm :)
hayırlısı olsun ya gerçi daha geçmedi günüm yarın gelmesi lazım ama bakalım artık
dün gece değil önceki gece bi rüya gördüm kızlar yine,
bir erkek bebeğim olmuş ama 6-7 aylık hali ya göğüslerime dokunuyorum nasıl süt akıyor göğüslerimden
besliyorum bebeği flan çok acıkmış bebek ama kendimi çok tuhaf hissediyorum biraz kötü
sabah uyandım kendimi öyle tuhaf hissettimki sanki ne bileyim işte soğudum biran
sonra kendimi alıştırdım bu düşünceye işte bebeğin olduğunda emziriceksin bu güzel bişey ve buna alışıcaksın falan diye telkin ettim kendimi
sonra etkilenmişim iyice heralde bugecede rüyamda arkadaşlarıma o rüyamı anlatıp duygularımdan söz ediyorum ve hazırım artık bebeğe diyorum
sabah uyandığımda testi yapıyorum ve negatif
hayret bişey ya ne demek acaba bu ama görmeniz lazım sanki çeşmeden akar gibi akıyor göğüslerimden sütt :sm_confused: