Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar yasemin uyuyor heralde
onun yüreği daha yorgundur şimdi bedeninden

evet canım yaa,sadece yalnız kalmak istiyordur o şimdi,böyle durumlarda hep yalnız kalmak isterim,kimseyi istemem yanımda,sanırım bu sorunları tek başına çözme isteğimden kaynaklanıyor,kimsenin tesellisi yetmez bana biliyomusun,ille ben bir teselli kaynağı bulup onunla avunmam lazım,belkide yaseminde şimdi nasıl atlatırım bunu diye düşünüyordur ALLAH tez zamanda güzel bir teselli versin inşallah.

kızlar yasemin uyuyor heralde
onun yüreği daha yorgundur şimdi bedeninden

kesinlikle canım benım ya... fiziksel yorgunluk halsızlık hepsi geçiyorda şu yüregin yorgunlugu geçmiyor işte...acısı dinmiyo...ama geçecek bugünlerde geçecek..2.bir yıkım daha fazla üzer insanı eminım allah yasatmasın artıkkımseye..umudumuzu hiçbirzaman kaybetmeyelım...

ay gerçekten bak şimdi ya ben hamileysem ve bi zararı olursa
evet ya ben bu akşam öyle söyliyim zaten oda korkar ya bebek varsa dimi ama

evet canım yaa,sadece yalnız kalmak istiyordur o şimdi,böyle durumlarda hep yalnız kalmak isterim,kimseyi istemem yanımda,sanırım bu sorunları tek başına çözme isteğimden kaynaklanıyor,kimsenin tesellisi yetmez bana biliyomusun,ille ben bir teselli kaynağı bulup onunla avunmam lazım,belkide yaseminde şimdi nasıl atlatırım bunu diye düşünüyordur ALLAH tez zamanda güzel bir teselli versin inşallah.

evet üzülme demeler kolay gelıyo karsı tarafa ancak yaşayan anlıyo bu haldenn...yanlızkalıp kendını dınlemek istiyo insan ...bana üzülme artık dedıkçe çevremdekiler sinir oluyodum. nasıl üzülmem nasıl ağlamam diye...geçti ama o gunlerdekı buhran..ama şimdi mesela başka bırseye üzüleyım veya eşime kızayım bi durumdan dolayı daha çok ağlıyor daha cabuk kırılıyorum sankı....diyorumkı hep ozaman keşke bebegım kalsaydı benımle..ondan tesellı bulur dunyayı umursamazdım....

çok yıpratıcı bir durum aslında .. hanı gülüyor konusuyoruz ya unutmus gibi ıııh degıl aslında o yürekte kaldı bi kenarında....en ufak şey hatırlatmaya yetıyor.üzülürken sevinirken bile......

kesinlikle canım benım ya... fiziksel yorgunluk halsızlık hepsi geçiyorda şu yüregin yorgunlugu geçmiyor işte...acısı dinmiyo...ama geçecek bugünlerde geçecek..2.bir yıkım daha fazla üzer insanı eminım allah yasatmasın artıkkımseye..umudumuzu hiçbirzaman kaybetmeyelım...

evet kızlar herşey bizim için
çok riskli bi yolculuğa çıktık
allah yardımcımız olsun
bende hep yanlız kalmak istemiştim baştan baştan anlatmak çok sinir bişey zaten
herseferinde tutamıyosun kendini ağlıyosun ilk zamanlar

ay gerçekten bak şimdi ya ben hamileysem ve bi zararı olursa
evet ya ben bu akşam öyle söyliyim zaten oda korkar ya bebek varsa dimi ama

ben ne kötü olmustum ozaman ya...korkudan kac hafta yanaşamamıstım valla...tedırgınlıkten.o duyguda çok kötü hani..ya birsey olursa diye...

evet kızlar herşey bizim için
çok riskli bi yolculuğa çıktık
allah yardımcımız olsun
bende hep yanlız kalmak istemiştim baştan baştan anlatmak çok sinir bişey zaten
herseferinde tutamıyosun kendini ağlıyosun ilk zamanlar

yaa bana daha kanamam bitmeden ''eee varmı bişeyler'' diyen biri vardı,inan infilak edeceğimi sandım,''kanamam daha tam bitmedi nasıl olsun'' dedim' ben düşük yaptığımda hemen diğer ay hamile kaldım dedi(ciyaaaaaaaakkkkkkkkk)
geçen yine gördüm bayanı kesin soracak biliyorum,kadının yüzüne bakmadım,ama yinde o bir fırsatını bulup sen ne yaptın dedi(göz atarak,yani bebek işini ima ediyor) yaaa gülermisin ağlarmısın,benim derdim bana yeter bide böyle şeylerle uğraşıyorum.

aynen pericim aslında bi sorun olacağını sanmıyorum ama bünyeye göre değişiyomuş sanırım e bide bizim acı bi deneyimimiz var daha temkinli davranıyoruz
ben bu hafta sonu yapıcam testi umarım doğru sonuç verir

yaa bana daha kanamam bitmeden ''eee varmı bişeyler'' diyen biri vardı,inan infilak edeceğimi sandım,''kanamam daha tam bitmedi nasıl olsun'' dedim' ben düşük yaptığımda hemen diğer ay hamile kaldım dedi(ciyaaaaaaaakkkkkkkkk)
geçen yine gördüm bayanı kesin soracak biliyorum,kadının yüzüne bakmadım,ama yinde o bir fırsatını bulup sen ne yaptın dedi(göz atarak,yani bebek işini ima ediyor) yaaa gülermisin ağlarmısın,benim derdim bana yeter bide böyle şeylerle uğraşıyorum.

hehehe düşünmüyorum henüz deseydin
ama olursa ilk sana söylücem diyede söz verseydin
ne meraklı millet ya

aynen pericim aslında bi sorun olacağını sanmıyorum ama bünyeye göre değişiyomuş sanırım e bide bizim acı bi deneyimimiz var daha temkinli davranıyoruz
ben bu hafta sonu yapıcam testi umarım doğru sonuç verir

tabıkıde olmaz gülümde işte annelık içgudusuyle yaklastıgımız için zarar görsun istemiyoruz.

birde şimde hamıle kaldıgımızda daha da temkınlı oluruz mutlaka...hayırlısı ınsallah...

canım inşallah test pozitif sonuçlanırda....hepimiz burda bi seviniriz.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

belenay merhaba hoşgeldın..senınle tanısma fırsatımız olmadı canım ..
ben ayşe..27 mayıstan berı buralardayım.hikaye aynı burdakı dıger arkadaslarım gibi..

kızlar ya bende göbek kaldı nası yokedıcem ben bu göbegı yaa...

önünde fazla vaktin yok cnm onu yoketmek için ancak daha fazla büyümesini engelleyebilirsin :1no2:
ben öyle yapıyorum çünkü :icecream:
valla yemek yemek bi zevk ayşecim en iyisi kendimizi mahrum bırakmadan az az yemek heralde
:içelim:

önünde fazla vaktin yok cnm onu yoketmek için ancak daha fazla büyümesini engelleyebilirsin :1no2:
ben öyle yapıyorum çünkü :icecream:
valla yemek yemek bi zevk ayşecim en iyisi kendimizi mahrum bırakmadan az az yemek heralde
:içelim:

evet canım aynen öle...
diyorumkı doktorumun sözünü dinleyıp 1 ay daha beklesemmı tekrar görusmedımde yada telefon acıp sorsammı 1 ay daha beklemesem dıye ne der acaba bana...aklım sürekli gidiyo gelıyo..bi beklıyım dıyorum pişman olmamak ıcın bır olacaksa olur zaten dıyorum....
yok ama ben beklıyım bır ay daha...sonra pişman olmıyım dimi enrikafisfisfis

evet canım aynen öle...
diyorumkı doktorumun sözünü dinleyıp 1 ay daha beklesemmı tekrar görusmedımde yada telefon acıp sorsammı 1 ay daha beklemesem dıye ne der acaba bana...aklım sürekli gidiyo gelıyo..bi beklıyım dıyorum pişman olmamak ıcın bır olacaksa olur zaten dıyorum....
yok ama ben beklıyım bır ay daha...sonra pişman olmıyım dimi enrikafisfisfis

ayşecim açıkçası benim bu konuda gerçekten kafam karışık

mesela ben hamile olduğumu öğrendiğimdeçok iyi bi prof.a gittim bana kürtajdan sonra 1 ay korun bu sürede sakın folic asiti bırakma dedi
ben onun kürtaj ücreti çok fazla olduğu için kürtajımı başka özel bi hastanede operatör dr a yaptırdım ama araştırmıştım ve herkesten iyi olduğunu duymuştum oda bana mutlaka 3 ay bekle dedi
sonra ben kendime yeni bi dr arayışına girdim çünkü ilk prof üniversite hocası ama muaynanesi dışarıda budurumda beni tahliller konusunda falan biraz zorladı çalıştığım için,

üniversitede bi doç. buldum 1 ay sonra kontrolümü ona yaptırdım oda herşey yolunda şuan sende ama yinede biz 3 ay korunmayı öneriyoruz dedi

ve benim kafam allak bullak oldu aslında benim bozulmuş gebelikti yani bebeğim hiç gelişmedi o yüzden fazla beklemeyebilirdim ben 2010 doğumlu olsun istedim bebek yoksa belkide beklemezdim

yaaaaniii sana kürtaj hikayemi anlattım tatlım ama diceğim oki allah tekrar asla yaşatmasın o acıyı ama bence çok bekleme

eğer dr sanada rahmin toplanmış iyisin dediyse başla gitsin
nasılsa bir ay bekledin hem bakalım ilk ay tutucakmı

hepinize ayrıyrı teşekkür ediyorum desteğiniz için kızlar...evet doğru tahin etmişsiniz uyuyorduk...eşim hala uyuyor hattaa...akşam o kaldı yanımda refakatçimdi aşkım...bi kabus gördüm ve uyandım be bir dahada uyku tutmadı kalkıp size geldim...biliyorum geçecek arkadaşlar...ama zaman ...zaman...tek çaresi bu...şimdi tek korkum bu yaşadıklarımın tekrar etmesi...dr umun biri eninde sonunda sağlıklı bebeği yakalayacağız rahat olun diyor ama demiyor ki bu süreçte bakalım siz sağlıklı kalabilecekisiniz bi daha bi daha nasıl atlatacaksınız bunu....canlarım size tek tavsiyem dr lar 3. den sonra araştırmaya gidiyorlar...ama bir üniverte hastanesine gidip 3 tüp kan verin ne olur genetik bölümüne...bunun için mi beklettiler bei dedim ve çok kızdım hpsine....benim yüregimi bi daha yakmak için mi . olsun dediler...çok basit bir işlem eşiniz ve sizden 1 tüp kromozom incelemesi için 1 tüpde benden pıhtılaş faktörü için alındı....imkanı olan yaptırsın lütfen...en azından onlarda bir sorun varsa tedavisine gidersiniz eger yoksa tuğbam gibi kafanız rahat olur o kouda...onun incelemesi normal çıkmış şükür...ne olur kendinizin dr u siz olun...

ve kızlar genetikteki dr um bu sefer daha uzun korunun lütfen dedi...6 ay 1 yıl gerekirse...bebekler ne kadar küçük olsalarda kısa bir sürede ol anneden çok şey götürür onlarda kolayına yerine konmaz dedi...onun için acele etmeyin canlarım 1 ay 3 ay hiç sorun değil yeteri sonu hüsran olmasın ...inanın acele etmenin ve bir ton tedbir almanın bir faydası yok....dr um hiç birşeyi ihmal etmedi biliyosunuz ama başa gelecek varsa önüne geçilmiyor...

canım yaseminim evet çok haklısın bende ilk duyduğumda dr a yaptıralım ne gerekiyosa dedim ama o bana bunun beni psikolojik olarak daha çok etkileyeceğini söyledi endişe etme falan dedi bu herkesin başına gelebilir dedi bende çok güvenmiştim dr tamam dedim
allahım umarım tekrar yaşamam bunu yasemin
umarım arkadaşım senin sonuçlarında tertemiz çıkar

X