- 18 Mart 2008
- 976
- 35
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.621
kızlar yasemin uyuyor heralde
onun yüreği daha yorgundur şimdi bedeninden
kızlar yasemin uyuyor heralde
onun yüreği daha yorgundur şimdi bedeninden
evet canım yaa,sadece yalnız kalmak istiyordur o şimdi,böyle durumlarda hep yalnız kalmak isterim,kimseyi istemem yanımda,sanırım bu sorunları tek başına çözme isteğimden kaynaklanıyor,kimsenin tesellisi yetmez bana biliyomusun,ille ben bir teselli kaynağı bulup onunla avunmam lazım,belkide yaseminde şimdi nasıl atlatırım bunu diye düşünüyordur ALLAH tez zamanda güzel bir teselli versin inşallah.
evet canım yaa,sadece yalnız kalmak istiyordur o şimdi,böyle durumlarda hep yalnız kalmak isterim,kimseyi istemem yanımda,sanırım bu sorunları tek başına çözme isteğimden kaynaklanıyor,kimsenin tesellisi yetmez bana biliyomusun,ille ben bir teselli kaynağı bulup onunla avunmam lazım,belkide yaseminde şimdi nasıl atlatırım bunu diye düşünüyordur ALLAH tez zamanda güzel bir teselli versin inşallah.
kesinlikle canım benım ya... fiziksel yorgunluk halsızlık hepsi geçiyorda şu yüregin yorgunlugu geçmiyor işte...acısı dinmiyo...ama geçecek bugünlerde geçecek..2.bir yıkım daha fazla üzer insanı eminım allah yasatmasın artıkkımseye..umudumuzu hiçbirzaman kaybetmeyelım...
ay gerçekten bak şimdi ya ben hamileysem ve bi zararı olursa
evet ya ben bu akşam öyle söyliyim zaten oda korkar ya bebek varsa dimi ama
evet kızlar herşey bizim için
çok riskli bi yolculuğa çıktık
allah yardımcımız olsun
bende hep yanlız kalmak istemiştim baştan baştan anlatmak çok sinir bişey zaten
herseferinde tutamıyosun kendini ağlıyosun ilk zamanlar
yaa bana daha kanamam bitmeden ''eee varmı bişeyler'' diyen biri vardı,inan infilak edeceğimi sandım,''kanamam daha tam bitmedi nasıl olsun'' dedim' ben düşük yaptığımda hemen diğer ay hamile kaldım dedi(ciyaaaaaaaakkkkkkkkk)
geçen yine gördüm bayanı kesin soracak biliyorum,kadının yüzüne bakmadım,ama yinde o bir fırsatını bulup sen ne yaptın dedi(göz atarak,yani bebek işini ima ediyor) yaaa gülermisin ağlarmısın,benim derdim bana yeter bide böyle şeylerle uğraşıyorum.
aynen pericim aslında bi sorun olacağını sanmıyorum ama bünyeye göre değişiyomuş sanırım e bide bizim acı bi deneyimimiz var daha temkinli davranıyoruz
ben bu hafta sonu yapıcam testi umarım doğru sonuç verir
kızlar ya bende göbek kaldı nası yokedıcem ben bu göbegı yaa...
kızlar ya bende göbek kaldı nası yokedıcem ben bu göbegı yaa...
önünde fazla vaktin yok cnm onu yoketmek için ancak daha fazla büyümesini engelleyebilirsin :1no2:
ben öyle yapıyorum çünkü :icecream:
valla yemek yemek bi zevk ayşecim en iyisi kendimizi mahrum bırakmadan az az yemek heralde :içelim:
evet canım aynen öle...
diyorumkı doktorumun sözünü dinleyıp 1 ay daha beklesemmı tekrar görusmedımde yada telefon acıp sorsammı 1 ay daha beklemesem dıye ne der acaba bana...aklım sürekli gidiyo gelıyo..bi beklıyım dıyorum pişman olmamak ıcın bır olacaksa olur zaten dıyorum....
yok ama ben beklıyım bır ay daha...sonra pişman olmıyım dimi enrikafisfisfis