Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım erken yapmıssın benımde bugun adet olmam gerekıyo bende beklıyorum senın gıbı inş. hakkımzda hayırlısı olur tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben evleneli tam 1,5 yıl oldu. 29 aralık 2007de evlendim. ilk zamanlar düşünmedik düşünmeye başladıktan sonraki 4.ay hamile kaldım aralık 2008 de yani tam evliliğin 1. senesinin sonunda. çok pişman oldum evlenir evlenmez düşünmediğime işte sorunlar çıkabiliyor böyle zaman kaybı oluyor. 3,5 aylıkken bebekte su toplaması nedeni ile alındı mart ayında. çok üzüldüm.çok etkilendim. çok istiyordum. birde benim çabamla olmuştu eşim de istiyor ama bir çabası yok.zaten yanyana değiliz bizim işimiz tam zor. yurmurtlama gününü denk getireceksin buraya çağıracaksın yani şansa kalmış. birde göğüslerimden süt geliyor büyük ihtimalle prolaktin hormonu yükselmiştir.buda gebeliğe engel.birde onun tedavisi çıkacak başıma bu hafta hormon testi yaptıracağım. kardeşim kadın doğum uzmanı bu aydan sonra yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum ne yapayım neyapacağımı şaşırdım zaman geçiyor çünkü.

bende kürtaj olduktan sonraki ay (kürtaj olduğun ilk günü sonraki ay için adetin 1. günü sayıyorlar) adet olmuştum ama birkaç gün bekle derim sonra test yaptığında çıkıyor zaten hamile olup olmadığın benim önceki hamileliğimde adetimi 2 gün geçmişti testte + çıkmıştı. umarım iyi haberler verirsin...:dance: bak şimdi bende çok merak ettim mutlaka sonucu yaz olur mu??

sabinacım hoşgeldin nerelerdeydin
canım kürtajdan sonraki adetin gelmesi 40 günü bulabiirmiş o yüzden adetin gelmemiş olabilir ama eğer hamileysen idrarda henüz çıkmayabilir sen istersen ya bikaçgün sonra tekrarla testi yada hemen bi kan testi yaptır onda kesin belli olur a.s.

volina hiç sıkma canını umarım herşey istediğin gibi olur ve en kısa sürede hamile kalırsın.. bende 4,5 aylık hamileyken su kesem boşaldı ve bebeğim karnımda öldü .. sonrasında benimde göğüslerimden süt gelmişti ama sonradan geçti kolay değil tam vücut kendini hazırlıyor doğuma sonra olumsuzluklar yaşanıyor tekrardan toparlıyor vücüt kendini şimdi yeniden düşünüyorum ama ne zaman olur bilemiyorum çok kafaya takınca insan beyni etkileniyor ona göre hormon yayıyor vucüda o yüzden herşeyi akışına bırakmak gerek biraz zor olsada...

dilaycığım canım benim kafam pek basmadı ya klava:klava:ben şimdi 15 mayısta kurtaj oldum ya bu ay 15 hazirandamı adet olmam gerekmiyo mu tatlım ya anlayamadım..klava:klava:
bu gün test yaptım ama kocaman bir negatif çıktı...3-4 gün öncesinde adet belirtilerim vardı şuan hiç yok
sadece kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılarım var okadar..birde bu ay çok akıntım olmuştu hala devam ediyo okadar
ama olsaydı silikte olsa çıkardı dimi canım ya?ogg umitlenmek istemiyorum ama elimde değil

hoş bulduk canım nasılsın?bursa dan eşimin kuzeni geldi o yüzden pek giremedim misafirlerim vardı tatlım..
off canım ya testti biraz erken yaptım ama olsaydı silikte olsa 2.çizgi çıkardı gibi geliyo bana..
neyse artık biraz daha bekliyeyim bakım..olmassa testti tekrarlarım olmassa kanda baktırırım ama kanda baktırmakta pek istemiyorum açıkçası.
eğer bişey yoksada bir an önce gelmesini istiyorum kırmızıların..gelsin bitsinde çalışmalara devam ediyim.:)

sabina 15 mayısta kürtaj olduğun için adetin normal olarak 15-16 haziranda gelmesi gerek .Eğer gelmezse adetin 3-4 gün sonra testte çıkar gebelik varsa .

sağol canım. senin ne kadar süre ile gelmişti göğüslerinden süt. bu aralar buna taktım ben.
bende ilk zamanlar kendiliğinden geldi sonra kesildi. zaten doktor gelir demişti. ama geçen 1 haftadır göğüslerimde acayip bir şişlik vardı o zaman kendiliğinden değilde elimle sıktığımda geldi. zaten çarşambaya gideceğim. kardeşim birkaçgün süt ürünleri yeme gel test yapalım dedi.

bana doktorum kürtaj olduğun gün bir sonraki ay adetin başlar demişti gerçektende sonraki ay aynı gün adet olmuştum onu demek istemiştim.

volina benim 20-25 gün sürmüştü sonrasında kesilmişti. kesildikten sonra gelmedi. prolaktin hormonuna baktırırsan iyi olur olur çünkü süt hormonu bu gebeliği engelleyebiliyor fazla olduğunda...

sabina 15 mayısta kürtaj olduğun için adetin normal olarak 15-16 haziranda gelmesi gerek .Eğer gelmezse adetin 3-4 gün sonra testte çıkar gebelik varsa .

canım benim ya sağol.ozaman gerçekten testti erken yapöışım galibaklava:
bu gün umudumu yetirmişttim canım ama bak şimdi sen gene beni ümitlendirdin tatlım yaaaaa sağol valla

kızlar ya iyiki varsınız ya
aranıza yeni katıldım ama sizi gerçekten çok sevdim valla
inşallah en yakın zamanda burada hamiş kalır

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız :teytey::HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİ:CüvCüv::teytey::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv::teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa lütven kaç ayları var ve ne zaman beklemeleri bitiyo bildirirse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq

kıslarr iyi aksamlar herkese...biriki gündür gelemedım işten güçten gezmekten..herkes iii dimi...

bende iyiyim ama çok gergınım böle tın tın. gitarın tellerı gibi . bide bi aglamaklı hal.sanırım adet yaklasıyo.(( ben bebekkk istiyorummm amaaa yaa...

sabah ne oldu anlatayım size
bugün otobusle sabah işe giderken 3 yaslarında tatlı bi kız anannesi annesi tam karsımda oturuyolar. süreklı anneye bende geleyım anne senınle nolur ama ben senı cok özlüyorum sen yokken dıye tatlı tatlı konusuyo. annesi kandırmaya calısıyo ıkı dakıka unutuyo yıne baslıyo.neyse annesi bi kaç durak sonra inecek ufaklık da ananesiyle gezmeye gıdecekmıs ama . durak gelıp annesi inecegı zaman başladı ağlamaya..öpuyum anneciğim bikere dıye süreklı gerı dönüyo yavrum içim parcalandı ama nasıl başladım ağlamaya bende...O ağladı ben ağladım........

işte böle şekerlerım
hepinizi öpüyorum
görüşürük yarın

yasemıncım kür için çok tesekkur ederım tatlım.

bebiş sen iyisiniz dimi.sakın iyi olun.annesı bebişe çok iyi bak emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…