Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yasemincim bu incir kürü nedir canım...püf noktalarını anlatırsan sevınırım..:sinifsinif:

İNCİR KÜRÜ(Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma)

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet (Ben 10 adetten yaptım)kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre klorsuz suya 6–7 adet keçiboynuzunu (kırık olmayacak keçi boynuzu tek tek seçerek alın kızlar)küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

selam arkadaşlar ne var ne yok bakalım
dün btün gün dışardydım bugünde evde dinleniyorum daha doğrusu dinlenicem temizlik bitince :))
yasemincim nasılsın kuşum varmı bi sıkıntın

yasemin yazdığın bu iki kürü de uygulayacağız eşimle yazdıkların için çok teşekkürler...
umarım işe yarar...

selam arkadaşlar ne var ne yok bakalım
dün btün gün dışardydım bugünde evde dinleniyorum daha doğrusu dinlenicem temizlik bitince :))
yasemincim nasılsın kuşum varmı bi sıkıntın

canım kolay gelsin enrikacığım çok yorma kendini nede olsa geri kirlenecek....ben iyiyim tatlım bi şikayetim ok ama çok açıkıyorum...:)) kaydirigubbakcemile3onun dışında çok iyiyiz teyzesi...akşama misafirim var çaya gelecek arkadaşlarımız...eşimde yürüyüşe çıktı malum ben yürüyemiyoum şimdilik hemen yoruluyorum ....öpüyorum seni canım

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Ben 25 mayısta bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum. Önce bir adet dönemi bekleyeyim dedim. Acısının hafiflediği şu günlerde de , 2 ay dolmadan harekete geçmeyeyim diye düşünmeye başladım. Öyle ya bir ay daha bekenebilirdi. Ama öyle güzelmişki onun varlığı....Her dakika yeniden hamile kalma, beb ek hayalleri kurar oldum. Bir iki gün önce de korunmasız bir ilişki yaşadım eşimle.Bununla kalsa iyi.,sadece kaza denemez çünkü 15 dakika ayaklarımı da diktim havaya. Planlamadım aslında ama.....Off bilmiyorum çok karışığım.Şimdi keşke hamile kalsam diyorum bir yandan da korkuyorum yine anı şeyleri yaşamaktan..Yeni bir gebeliğe hazırım hem de çok.Ama işte...:uhm:

teşekkür ederim yaseminimmm valla bak o kadar temizlik yaptım bu sabah bi baktım yerlerde tozlar var sinir oldum koyu renk bide yerler ne düşse belli oluyo :sinifsinif:
ama sen yapma sakın yorma kendini tadını çıkar bu zamanların nazlan biraz opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun dilemmacım daha çok yeni olmuşsun kürtajı genelde drlar 3 ay bekletiyo ama sen biraz acele etmişsin ama hiçte belli olmaz öyle hemen hamile kalıp bebklerini doğuranlar var örnekler iki durum içinde çoğaltılabilir umarım senin için en hayırlısı olur canım :teselli:

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız :teytey::HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİ:CüvCüv::teytey::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv::teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa lütven kaç ayları var ve ne zaman beklemeleri bitiyo bildirirse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq

Son düzenleme:
günaydın herkese iyi haftalarrrr
sibeeeeeel naptın, canım nolur bi müjdeyle şenlendir günümüzü

günaydın canım,valla adet olmaya başladım,zaten belirtilerdende anlamıştım ama insan yinede bir ümit diyor,tam anlamıyla adetim sökmedi çok başındayım yavaş yavaş karnım ağrımaya başladı,dün gece çok canım sıkıldı,keyfim kaçtı,ama şimdi iyiyim,çok fazla ümitlenmezsen çabuk atlatıyosun,yoksa her adet bir felaket oluyor.

sibelcim nasılsın inş. hamiş haberini sen verecen hayırlısıyla adetını oldunmu canım

yok canım üzgünüm bende iş yok,kaç yıldan sonra kazara bi kere hamile kaldım o da düştü,bi daha ne zaman kalırım,ya da kalırmıyım bilmem açıkçası çok beklentili değilim,dua ediyorum,hayırlsını diliyorum.

canım benım lütven böyle düşünme bende iş yok diye yaaa sende daha çoook iş var güzel düşün güzel olsun canım karamsar olma ne demek beklentili degılım pes etmek yok allahın izniyle kalcaksın hamıle canım bende duacınım rabbım hayırlısıyla nasip edecek inş. ahanda böyle gezeceksin inş.:CüvCüv:sonrada böyle

günaydın arkadaşlar
bu ay hamile kalmayı beklerken cuma günü hastalandım beklediğimden 1 gün çöce hastalandım. kanamam diğer adetlerimden farklıydı rengi daha koyu kıpkırmızıydı, kıvamıda koyuydu.sağ kasığımda hafif zonklama dışında hiçbir ağrım falan olmadı. acaba bu bir düşük falan olabilir mi. benim ilk hamileliğimde 15+3 günlükken normal doğumla alınmıştı. onun için düşükte nasıl belirti oluyor bilmiyorum.

olsun tatlım sende bendensin demek bu ay napalım ben adet oluncada açıkçası çok üzülmemiştim bian evvel bitsede denemelere başlasak dedim :kedi: sanada üzülmek yok dur bakalım yeni başladık daha Çok üzgünüm çoook
bide ben bu ay naptım biliyomusun geçen ay adetim 2 gün geçmişti ya korunduğumuz halde test almıştık tam açtım testi denicem idrar alıyosun ya bi baktım adet olmuşum lmaz: sonra hemen bantladım yine testin kabını falan bu ay şimdi hevesliyim ya ama eminimde hamile olmadığıma çünkü yumurtlama günümü kaçırmıştım hadi dedim bi yapayım şu testi adetime 3 gün var nasılsada açıldı dedim -tatlicadiarzu- ben testi yaptım 1 saat sonra adet oldum yaaa 3 gün önce yanii kendikendime güldüm baya dedim yani bukadar olur sanki reglim benimle yarışıyo kaydirigubbakcemile3

üzülme canım bende bu ay çok ümitliydim.çok üzüldüm ağladım. çok istiyorum çok üzüldüm kaybedince hala da çok üzülüyorum yaşımda ileri onun için gittikçe umutsuzluğum artıyor. işte neyapacaksın beklemekten ve çabalamaktan başka yapacak birşey yok. demek ki Allah'ın takdiri bu. inşallah hepimiz tekrardan aynı duyguları yaşarız.

volinacım innnşşşallah hamilesindir yada değilsende gelecek aya hamile kalırsın canım :Saruboceq:yanlız bu ay benimde adetim biraz farklıydı fazla ve rengi koyuydu ben nedenini mevsim değişikliğine bağladım ama bilemiyorumki :sm_confused:

ffffffffffffff kızlar nerdesiniz hepiniz yasemin esterya busem birperi sabina nereye gittiniz
hadi sibelle tuğba bi ara gelmiş belenay zaten tatilde :gitme:
bende gidiyorum o zaman size vericek çok güzel bi haberim vardı ama söylemicem işteeee :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…