Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yasemıncım kür için çok tesekkur ederım tatlım.

bebiş sen iyisiniz dimi.sakın iyi olun.annesı bebişe çok iyi bak emi...

birperciğim ica ederim...ben iyiyim bebişte iyidir inşallah teyzesi...izindeyim 5 günlük...evdeyim ve kısacası harika...bol bol dinleniyorum ve kafamıza göre takılıyoruz...öpüyoruz seni teyzemiz....

:a015:
1-yasemin66...........HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
2-enrika.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
3-tugbamurat...........HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
4-kanarya............... HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
5-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİİİİİİİİ alkisalkisalkis
6-fatima38................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
7-plum12..................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
8-xxxxxangel............HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
9-dilay8....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
10-esterya................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
11-nurhayatk.............HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
12-busem68..............HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
13-empty002.............HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
14-belenay................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
15-sibela...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
16-sabına..................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
17-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
18-volina....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis

KIZLAR yeni liste yaptım nasıl olmuşş kaydirigubbakcemile3

:a015: ay çok duygulandım..rabbim ne kadar güzel bir liste...:Saruboceq:

enrika listen süper olmuş canım ya eline sağlık alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bi tuhaf oldum valla :gitme::gitme::gitme:
keşke yaptığın liste doğru olsa burada ki herhez hamiş olsa ayyyyyyyy negüzel olurdu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar düsük yainca bebek nasil aliniyor... ilac yoluylami kürtajla mi? ya kürtaj cok acitiyormu?
kaç haftalık gebelik olduğuna bağlı sanırım
benim hapla düşürdü canım
kalan parçayıda kürtajla aldı
benim çok iyi geçti ...genel anestezi altında oldum..işlem 3 dk sürmüş.. benim daktır kürtajdan sonra ağrım olmasın diye birde kürtaj öncesi ağrı kesici yapmıştı o yüzden kürtajdan sonrada hiç ağrım olmamıştı.
seni korkutmak gibi olmasın tatlım ama benden önce kadının birine kürtaj sırasında 7 haftalık tı oda lokal anestezi uygulandı kadının bağrışlarını hala unutamıyorum...
bu arada hayırdır sen hamiş misin canım..düşük yapma ihtimalin mi var yoksa

5-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİİİİİİİİ alkisalkisalkis

Görünce gözlerime inanamadım harika bir liste bu. Ne güzel olurdu gerçek olsa... Enrikacım çok şekersin opuyorumnanaktan

kaç haftalık gebelik olduğuna bağlı sanırım
benim hapla düşürdü canım
kalan parçayıda kürtajla aldı
benim çok iyi geçti ...genel anestezi altında oldum..işlem 3 dk sürmüş.. benim daktır kürtajdan sonra ağrım olmasın diye birde kürtaj öncesi ağrı kesici yapmıştı o yüzden kürtajdan sonrada hiç ağrım olmamıştı.
seni korkutmak gibi olmasın tatlım ama benden önce kadının birine kürtaj sırasında 7 haftalık tı oda lokal anestezi uygulandı kadının bağrışlarını hala unutamıyorum...
bu arada hayırdır sen hamiş misin canım..düşük yapma ihtimalin mi var yoksa
ya aslinda tam bilmiyorum canim yaa.ben korunuyorum hapla hapim bitti ara verdim ama adet olmadan 2 gün önce esimle birlikte oldum ama suan 6.günüm ve 8.günümde diger kutuma gececem fakat hala adet olmadim. normalde kutum bittikten sonra 4-5 gün icerisinde oluyordum ama hala olmadim. ya korkuyorum duydumki hap kullanip hemen hamile kalirsan ya düsük oluyor yada sakat oluyor cocugun dediler. acikcasi korkuyorum...

Gunaydın kızlar Nasılsınız,

bir kac gundur cok yogundum ugrayamadım :)

Bugun benim 8. gunum. ama hicbir belirtim yok sadece sol gogsume dokununca biraz acıyor.
bununda bir belirti oldugunu sanmıyorum gerci. Pazar gunu test yapmayı dusunuyorıum, ama bu aralar asılaması tutmayan arkadasları okudukca pek umudum kalmadı nedense..

Bugun benim 8. gunum. ama hicbir belirtim yok sadece sol gogsume dokununca biraz acıyor.
bununda bir belirti oldugunu sanmıyorum gerci. Pazar gunu test yapmayı dusunuyorıum, ama bu aralar asılaması tutmayan arkadasları okudukca pek umudum kalmadı nedense..
a.s.canım benım senı görmek ne kadar güzel canım yaa böyle yapma allahtan umut kesilmez ne bılıyosun melegın senın içinde olmadıgını ve sana süpriz yapacagını inş. pazar günü test yaptıgında ben burdayım diyecek annesi inş. demesede pes etmek yok tam gaz yola :eek:devam canım..............

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız :teytey::HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay :eek:
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİ:CüvCüv::teytey::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün :eek:
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv::teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün :eek:
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün :eek:
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün :eek:
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay :eek:
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün :eek:
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay :eek:
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay :eek:
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay :eek:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

günaydın arkadaşlarr dün gece adetim başladı ve 2 gün erken geldı 17 sinde olmam gerekırken yanı hamıle degılım zaten dıyodum hıç hamıle kaldıgımı zannetmıyorum diye rabbım nasip ederse adetım bıttsın daha korunmayacaz ve çalışmalar başlacak tam 7 ay bekledım rahmım ve bedenım ve beynım iyice dınlensın istedım bundan sonra inş. rabbım hayırlısıyla nasip eder içimi bi heyecan :1rolleyes:sardı inanırmısınız

enrika listen süper olmuş canım ya eline sağlık alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bi tuhaf oldum valla :gitme::gitme::gitme:
keşke yaptığın liste doğru olsa burada ki herhez hamiş olsa ayyyyyyyy negüzel olurdu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Görünce gözlerime inanamadım harika bir liste bu. Ne güzel olurdu gerçek olsa... Enrikacım çok şekersin opuyorumnanaktan

evet kızlar inşallah gerçek olucak bigün bu liste önünde sonunda olucak yani kaçarı yooookkkk hatta bu yaz sonuna kadar çoğu gerçekleşir diye düşünüyorum bennn :lepi:

esteryam merak ettik dün seni :1hug:
yaa senin ihtimalin hepimizden yüksek şuanda eğer sen ümitsizsen biz napalım canım daha dur belirti gözlemliyoruz sürekli kendimizde ama bak yaseminimiz bize örnek belirtileri yok denecek kadar azdı ama allaha şükürki hamile işteee

günaydınnnnnnn kızlarrr
tuğbacım günaydın güzelim iyi bak ne güzel erken gelmiş bu demektirki iki gün erken başlıcaksın çalışmalara delikafadulden

a.s.canım listede harıka inan ilk gördügümde gözlerime inanamadım ve çook mutlu oldum ben inanıyorum er yada geç böyle listemiz olacak inş. rabbımın izniyle

günaydınnnnnnn kızlarrr
tuğbacım günaydın güzelim iyi bak ne güzel erken gelmiş bu demektirki iki gün erken başlıcaksın çalışmalara delikafadulden

evet canım kendıme iyi bakmam lazımda ne yapsam kür degılde yenecek olarak ne yesem bi fikrin varmı :uhm:

evet canım kendıme iyi bakmam lazımda ne yapsam kür degılde yenecek olarak ne yesem bi fikrin varmı :uhm:

ya tuğbacım biliyomusun ben o konuda çook tembelim zaten biliyorum kendimi yarım bırakırım diye hiç küre başlamadım hayret ki şu folic asiti bırakmadan içiyorum şaştım kendime :kedi: onun dışında hiçbişeye dikkat etmiyorum hani zaten sigara içmem alkollede aram yok çay kahvede sevmezdeim ama tersine her sabah bi bardak çay içmeye başladım :mymeka:
bence çalışmalara özen göstermek lazım tuğbacım iki günde bir belinin altına yastıkla bide üstüne diktinmi bacaklarını havaya tamam inşallah kaydirigubbakcemile3

ya tuğbacım biliyomusun ben o konuda çook tembelim zaten biliyorum kendimi yarım bırakırım diye hiç küre başlamadım hayret ki şu folic asiti bırakmadan içiyorum şaştım kendime :kedi: onun dışında hiçbişeye dikkat etmiyorum hani zaten sigara içmem alkollede aram yok çay kahvede sevmezdeim ama tersine her sabah bi bardak çay içmeye başladım :mymeka:
bence çalışmalara özen göstermek lazım tuğbacım iki günde bir belinin altına yastıkla bide üstüne diktinmi bacaklarını havaya tamam inşallah kaydirigubbakcemile3

a.s.canım harıkam bılıyomusun ben öyle şartlamayacam kendımı yastık koyma bel kaldırma yapmayacam normal bi şekılde olacak herşey rabbım ne zaman nasip ederse çünkü ben ilk hamileliğimde hep böyle şeyler yaptım hamıle kalcagımı zannetıp çook umutlandım ve hayel kırıklıgına ugradım ve ertesi ay hiç bişey yapmadım kafayada takmadım ve hamıleydım onun için bunları yapmıcamda yeme olarak ne yesem dıye düşünüyorum siyah üzüm kurusu bırı anneme demiş hamile kalcagı ay kaldıgında bol bol yesın diye ondan alım yıyım diyorum bide folık asit ilacım var 2. melegımden kalma onu başlayım diyorum

X