Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ffffffffffffff kızlar nerdesiniz hepiniz yasemin esterya busem birperi sabina nereye gittiniz :KK43:
hadi sibelle tuğba bi ara gelmiş belenay zaten tatilde :gitme:
bende gidiyorum o zaman size vericek çok güzel bi haberim vardı ama söylemicem işteeee :dilcikar:

harikacım ben burdayım ve güzel haber almak istiyorum,buna gerçekten çok ihtiyacım varr
hadii lütfen

canım benım lütven böyle düşünme bende iş yok diye yaaa sende daha çoook iş var güzel düşün güzel olsun canım karamsar olma ne demek beklentili degılım pes etmek yok allahın izniyle kalcaksın hamıle canım bende duacınım rabbım hayırlısıyla nasip edecek inş. ahanda böyle gezeceksin inş.:CüvCüv:sonrada böyle :emir_bebek:

canım benim yok yok çok karamsar değilim,pes etmek değilde çok üstüne düşmek istemiyorum,gerçekten çok yoruldumm,ve bugün sabah yataktan kalkınca daha bi yorgun kalktım,baktım kendime hakaret ediyorum,kendime kızıyorum,kendimin ne suçu varsa işte,e biraz adetiminde vermiş olduğu psikoloji tabii geçer geçer yakında hiç birşeyim kalmaz

üzülme canım bende bu ay çok ümitliydim.çok üzüldüm ağladım. çok istiyorum çok üzüldüm kaybedince hala da çok üzülüyorum yaşımda ileri onun için gittikçe umutsuzluğum artıyor. işte neyapacaksın beklemekten ve çabalamaktan başka yapacak birşey yok. demek ki Allah'ın takdiri bu. inşallah hepimiz tekrardan aynı duyguları yaşarız.

evet aynı şeyleri yaşıyoruz seninle,maalesef rahat rahat kendiliğinden oluşmasını beklicek yıllarımız yok önümüzde ama olsun herşeyin hayırlısı sende sıkma canını,örümüzü bebek bebek diye çürütmeyelim dimi bizede yazık.canım sen kaç yaşındasın bu arada.

ffffffffffffff kızlar nerdesiniz hepiniz yasemin esterya busem birperi sabina nereye gittiniz :KK43:
hadi sibelle tuğba bi ara gelmiş belenay zaten tatilde :gitme:
bende gidiyorum o zaman size vericek çok güzel bi haberim vardı ama söylemicem işteeee :dilcikar:
gitme canım biyere lütven.hadı canım meraktan çatlatma bızı söyle güzel haberi sevınelım hepberaber :teytey::teytey::teytey:

canım benim yok yok çok karamsar değilim,pes etmek değilde çok üstüne düşmek istemiyorum,gerçekten çok yoruldumm,ve bugün sabah yataktan kalkınca daha bi yorgun kalktım,baktım kendime hakaret ediyorum,kendime kızıyorum,kendimin ne suçu varsa işte,e biraz adetiminde vermiş olduğu psikoloji tabii geçer geçer yakında hiç birşeyim kalmaz
canım evet herşeyı akışına bırak zaten rabbım nasip edecekse üstüne düşsekte olur düşmesekte ama üstüne düşerek kendımızi harab ediyoruz ama herşeyi akına bırakırsak yanı rahat olursak hem kendımıze bişey yapmamış olucaz hemde zaten olucaksa olur rabbım hepimizin hakında hayırlısını nasip etsin inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar bende yenı katıldım aranıza keske burayı daha once kesfetseydım benımde basımdan bı gebelık gectı anensefali oldgu için sonlandrdık gebeliği cok kotu gunlerdı 4 ay korunduktan sonra bıraktık bugun adet olmam lazım ama tık yokk daha bana duaaa edınnnn

slm kızlar bende yenı katıldım aranıza keske burayı daha once kesfetseydım benımde basımdan bı gebelık gectı anensefali oldgu için sonlandrdık gebeliği cok kotu gunlerdı 4 ay korunduktan sonra bıraktık bugun adet olmam lazım ama tık yokk daha bana duaaa edınnnn
a.s.slm canım aramıza hoşgeldın inş. rabbım böyle acı birdaha yaşatmaz. canım belkıde hamılesındır olamazmı korunmayı bıraktık dedın pekı hamılelıkle ılgılı belirtin varmı inş. hamilesindir.canım bu arada senıde listeye ekleyımmı istermısın ..

harikacım ben burdayım ve güzel haber almak istiyorum,buna gerçekten çok ihtiyacım varr
hadii lütfen

gitme canım biyere lütven.hadı canım meraktan çatlatma bızı söyle güzel haberi sevınelım hepberaber :teytey::teytey::teytey:

ayyy kıyamam ben size canım arkadaşlarım benim yok malesef beklediğiniz haberi vermem için çok erken daha opuyorumnanaktan temmuzda inşallah
bizim gibi bebeğini kaybetmiş 35 yaşında bi yakınımın hamilelik hberini aldımda ona çok sevindim hmde ümitsizdi çok sizde mutlu olursunuz diye düşündüm ben çok sevindim içimde bi mutluluk vardı zaten ay hayırdır bu güzel haberlerin devamı var hissediyorum sabretmemiz lazım

ayyy kıyamam ben size canım arkadaşlarım benim yok malesef beklediğiniz haberi vermem için çok erken daha opuyorumnanaktan temmuzda inşallah
bizim gibi bebeğini kaybetmiş 35 yaşında bi yakınımın hamilelik hberini aldımda ona çok sevindim hmde ümitsizdi çok sizde mutlu olursunuz diye düşündüm ben çok sevindim içimde bi mutluluk vardı zaten ay hayırdır bu güzel haberlerin devamı var hissediyorum sabretmemiz lazım
canım benım buda güzel bi haber bende sevındım canım nekadar arayıpta bulamayan ve isteyen varsa mevlam hepsıne hayırlısıyla gebelık nasip eylesin inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet sibelcim ben tutup tutmayacağı konusunda daha rahatım nedense tam yumurtlama dönemindeyim bu ay kaçırmadık :kedi: hani aklımda hep o var ama umutsuz mutsuz değilim sende dediğin gibi adetin bitince benim gibi hissediceksin emin ol tatlım
bide inan benim kafamı hangi ay tutacağından çok sağlıklımı olacağı kurcalıyo yaa sanki hamile kaldımda stres yapıyorum ay bişey olurmu acaba diye bu çıktı şimdi bide başıma
durup durup bişey icat ediyorum hele bi hamile kalda sonra düşünürsün onu dimi

evet aynı şeyleri yaşıyoruz seninle,maalesef rahat rahat kendiliğinden oluşmasını beklicek yıllarımız yok önümüzde ama olsun herşeyin hayırlısı sende sıkma canını,örümüzü bebek bebek diye çürütmeyelim dimi bizede yazık.canım sen kaç yaşındasın bu arada.

36 yaşındayım canım. senin kaç?

36 yaşındayım canım. senin kaç?

seninle aynı yaştayız bende 36 yaşındayım,senin çocuk varmı peki malum bizim yaşımızdakiler artık çoluk çocuk sahibi,benim yok, zaten ben çok geç evlendim 4,5 yıl oldu,ilk yıl istemedim ondan sonrada korunmayı bıraktım olmadı 3 yıldır uğraşıyorum işte.

harikacım ne güzel bir haber,kimbilir ne kadar sevinmiştir kadıncağız,ALLAH ım en yakın zamanda bizide sevindirsin inşallah,işte ben böyle haberleri duyunca içimde tekrar bir ümit filizi yeşeriyor ve adet olana kadar yeşil kalıyor,adet gelince kuruyor.İyiki siz varsınız o filiz her kuruduğunda suluyorsunuz canım arkadaşlarım.

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız :teytey::HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay :eek:
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİ:CüvCüv::teytey::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün :eek:
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv::teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün :eek:
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün :eek:
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün :eek:
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay :eek:
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün :eek:
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay :eek:
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay :eek:
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay :eek:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa lütven kaç ayları var ve ne zaman beklemeleri bitiyo bildirirse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq

harikacım ne güzel bir haber,kimbilir ne kadar sevinmiştir kadıncağız,ALLAH ım en yakın zamanda bizide sevindirsin inşallah,işte ben böyle haberleri duyunca içimde tekrar bir ümit filizi yeşeriyor ve adet olana kadar yeşil kalıyor,adet gelince kuruyor.İyiki siz varsınız o filiz her kuruduğunda suluyorsunuz canım arkadaşlarım.

:1hug:
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
zemuszemus

1-yasemin66...........HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
2-enrika.................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
3-tugbamurat...........HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
4-kanarya............... HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
5-easy.....................:nazar:TOPıGıMıZıN ıLK HAMıLESıııııııı alkisalkisalkis
6-fatima38................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
7-plum12..................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
8-xxxxxangel............HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
9-dilay8....................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
10-esterya................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
11-nurhayatk.............HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
12-busem68..............HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
13-empty002.............HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
14-belenay................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
15-sibela...................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
16-sabına..................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
17-biperi....................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis
18-volina....................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkis

KIZLAR yeni liste yaptım nasıl olmuşş kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?umarım herkez iyidir
kızlar ya size bişey sormak istiyorum
ben 15 mayısta kurtaj ılmuştum ya (belki unutmuşsunuzdur diye söylüyorum)hiç korunmadım ama benim kırmızılar hala gelmedi..dün adet olmam gerekiyodu veya bugün hala olmadım..bu gün bende test alıp yaptım ama kocaman bi negatif çıktı
sizce testi erkenmi yaptım acaba ya..yok sa olsaydı çıkarmıydı ki anlayamadım..eğer gebellik varsa testte kaç gün sonra çıkar?ben bundan önceki hamişliğimde adetim 1 hafta geçtikten sonra yapmıştım pozitifti ama bu sefer arken mi yaptım acaba ya oooofff kafam çok karışık..bu ay çok umutluydum çünki çok çalışmıştım..negatif sonucu görünce morelim bozuldu..ama neyse her işte bir hayır vardır diyorum...kızlar kusura bakmayın biraz uzun ve karışık oldu ama öpüyorum sizi

a.s.slm canım aramıza hoşgeldın inş. rabbım böyle acı birdaha yaşatmaz. canım belkıde hamılesındır olamazmı korunmayı bıraktık dedın pekı hamılelıkle ılgılı belirtin varmı inş. hamilesindir.canım bu arada senıde listeye ekleyımmı istermısın ..
ewt canım isterım eklemmenı hıç bi belirti yok gulum ya

X