Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bencede canım folice hemen başla kuru üzüm yada pekmez falan ben yiyodum geçen aylara kadar kansızlık için ama bıraktım şimdi pekmezi cevizle kuru üzümü yiyorum bende ama ben o pozisyonların etkisi var diye düşünüyorum yani rahat ol yine kafana takma bizde öyle yaptık bu ay dün eşim soruyo bana yazık bugün günümü falan diye yaa dedim sen onu unut bende bilmiyorum bu ay günü ne zaman biz normal seyrimizde gidelim işte :))
ama yinede o yastığı koyuyorum belime :))))

a.s.canım günde kaç tane içiyosun folic asiti aç tok farkedıyomu evet canım en iyisini yapıyon ne gün takıbı öyle beynımızde sorun yapıyoz yok şu gün olacak yok bugün olcada varsa olmuyo rahat olmamız lazım ve herşey akışına rabbım hepimizin hakında hayırlsını nasip etsin tez vakıtte hamiş olalım inş. :CüvCüv:

tuğbacım günde 3 tane alıyorum dr aynı andada alabilirsin günün ayrı saatlerindede alabilrsin dedi ama ben aynı anda alıyorum intarnette 3 ünüde aynı zamanda almanın daha iyi olduğunu okumuştum hatta ben eşimede içirmeye başladım yani oda hergün içmiyo ama işte ben hatırladımmı veriyorum :)

tamam canım saol bende başlayım hemen.........

kızlar günaydın hepinize ...bugün izinliyim evdeyim.hafta arası evde olmak süpermiş.gerçi birsürü işgüç varda..sabahın sekızinden berı ütü yapıyorum yenı bitti. evde olsan iş iştede olsan iş yanı.neyse allah saglık versın yeterkı...

sizler nasılsınız.herşey yolunda dır umarım.

enrika canım listen süper olmuş. inşallah sıra sıra inciler gibi diziliriz hepimiz o listeye en kısa zamanda....hayırlısıylada saglıkla alırız bebeklerımızı kucagımıza allahım bize o günleri nasip etsin.

kızlar benim hala kırmızılar gelnedi ya
ama bu gün her an adet olubilirim sanki..çünki genelde olucağım zaman iştahım kesilir hafiften miğdem bulanıyo...bakalım artık hakkımızda hayırlısı kızlar...eğer hamiş değilsemde zaten bir an önce gelmesini istiyorum...

amin birpericim şimdi hamile olanların yazdıklarını okudum biraz ne güzel yaa çok mutlu oldum onların adına bizede yaşatsın allah en yakın zamanda :Saruboceq:

haklısın sabinacım eğer bebek yoksa hiç bekletmesin kırmızılar
bakalım senin nolcak bide hamilemişsin alkisalkisalkis
hayırlısı tabi

kızlar ya size bişey sorucam
az önce bilinmeyen profil ziyaretçi msj aldım
slm ben dr kaan genç nasılsınız yaz mış biri bana o da kim kikafamçokkarıştı

Sizin ne güzel yasağınız yok.Olsa bile 3 ay yada 1 ay falan. Benim bekleme sürem başlamadı bile ki BHCG nin yükselme stresi de cabası.Ondan bişey yazamıyorum buraya.Sadece okuyorum.

kızlar ya size bişey sorucam
az önce bilinmeyen profil ziyaretçi msj aldım
slm ben dr kaan genç nasılsınız yaz mış biri bana o da kim kikafamçokkarıştı

profiline baktım canım. yeni üye olmuş erkek sanırım.hiç bir topice bişey yazmamış. cvp yazma yazmaya devam ederse de yazmamasını söyle. yazarsa da şikayet et :))))))))))))) buraya erkeklerin girmesi yasak. ben olsam şimdi şikayet ederdim. ne demek kaan ???kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…