- 18 Mart 2008
- 976
- 35
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.661
ffffffffffffff kızlar nerdesiniz hepiniz yasemin esterya busem birperi sabina nereye gittiniz
hadi sibelle tuğba bi ara gelmiş belenay zaten tatilde :gitme:
bende gidiyorum o zaman size vericek çok güzel bi haberim vardı ama söylemicem işteeee :dilcikar:
canım benım lütven böyle düşünme bende iş yok diye yaaa sende daha çoook iş var güzel düşün güzel olsun canım karamsar olma ne demek beklentili degılım pes etmek yok allahın izniyle kalcaksın hamıle canım bende duacınım rabbım hayırlısıyla nasip edecek inş. ahanda böyle gezeceksin inş.:CüvCüv:sonrada böyle
üzülme canım bende bu ay çok ümitliydim.çok üzüldüm ağladım. çok istiyorum çok üzüldüm kaybedince hala da çok üzülüyorum yaşımda ileri onun için gittikçe umutsuzluğum artıyor. işte neyapacaksın beklemekten ve çabalamaktan başka yapacak birşey yok. demek ki Allah'ın takdiri bu. inşallah hepimiz tekrardan aynı duyguları yaşarız.
gitme canım biyere lütven.hadı canım meraktan çatlatma bızı söyle güzel haberi sevınelım hepberaber :teytey::teytey::teytey:ffffffffffffff kızlar nerdesiniz hepiniz yasemin esterya busem birperi sabina nereye gittiniz
hadi sibelle tuğba bi ara gelmiş belenay zaten tatilde :gitme:
bende gidiyorum o zaman size vericek çok güzel bi haberim vardı ama söylemicem işteeee :dilcikar:
canım evet herşeyı akışına bırak zaten rabbım nasip edecekse üstüne düşsekte olur düşmesekte ama üstüne düşerek kendımızi harab ediyoruz ama herşeyi akına bırakırsak yanı rahat olursak hem kendımıze bişey yapmamış olucaz hemde zaten olucaksa olur rabbım hepimizin hakında hayırlısını nasip etsin inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnncanım benim yok yok çok karamsar değilim,pes etmek değilde çok üstüne düşmek istemiyorum,gerçekten çok yoruldumm,ve bugün sabah yataktan kalkınca daha bi yorgun kalktım,baktım kendime hakaret ediyorum,kendime kızıyorum,kendimin ne suçu varsa işte,e biraz adetiminde vermiş olduğu psikoloji tabii geçer geçer yakında hiç birşeyim kalmaz
a.s.slm canım aramıza hoşgeldın inş. rabbım böyle acı birdaha yaşatmaz. canım belkıde hamılesındır olamazmı korunmayı bıraktık dedın pekı hamılelıkle ılgılı belirtin varmı inş. hamilesindir.canım bu arada senıde listeye ekleyımmı istermısın ..slm kızlar bende yenı katıldım aranıza keske burayı daha once kesfetseydım benımde basımdan bı gebelık gectı anensefali oldgu için sonlandrdık gebeliği cok kotu gunlerdı 4 ay korunduktan sonra bıraktık bugun adet olmam lazım ama tık yokk daha bana duaaa edınnnn
harikacım ben burdayım ve güzel haber almak istiyorum,buna gerçekten çok ihtiyacım varr
hadii lütfen
gitme canım biyere lütven.hadı canım meraktan çatlatma bızı söyle güzel haberi sevınelım hepberaber :teytey::teytey::teytey:
canım benım buda güzel bi haber bende sevındım canım nekadar arayıpta bulamayan ve isteyen varsa mevlam hepsıne hayırlısıyla gebelık nasip eylesin inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyy kıyamam ben size canım arkadaşlarım benim yok malesef beklediğiniz haberi vermem için çok erken daha opuyorumnanaktan temmuzda inşallah
bizim gibi bebeğini kaybetmiş 35 yaşında bi yakınımın hamilelik hberini aldımda ona çok sevindim hmde ümitsizdi çok sizde mutlu olursunuz diye düşündüm ben çok sevindim içimde bi mutluluk vardı zaten ay hayırdır bu güzel haberlerin devamı var hissediyorum sabretmemiz lazım
canım benim yok yok çok karamsar değilim,pes etmek değilde çok üstüne düşmek istemiyorum,gerçekten çok yoruldumm,ve bugün sabah yataktan kalkınca daha bi yorgun kalktım,baktım kendime hakaret ediyorum,kendime kızıyorum,kendimin ne suçu varsa işte,e biraz adetiminde vermiş olduğu psikoloji tabii geçer geçer yakında hiç birşeyim kalmaz
evet aynı şeyleri yaşıyoruz seninle,maalesef rahat rahat kendiliğinden oluşmasını beklicek yıllarımız yok önümüzde ama olsun herşeyin hayırlısı sende sıkma canını,örümüzü bebek bebek diye çürütmeyelim dimi bizede yazık.canım sen kaç yaşındasın bu arada.
36 yaşındayım canım. senin kaç?
ayyy kıyamam ben size canım arkadaşlarım benim yok malesef beklediğiniz haberi vermem için çok erken daha opuyorumnanaktan temmuzda inşallah
bizim gibi bebeğini kaybetmiş 35 yaşında bi yakınımın hamilelik hberini aldımda ona çok sevindim hmde ümitsizdi çok sizde mutlu olursunuz diye düşündüm ben çok sevindim içimde bi mutluluk vardı zaten ay hayırdır bu güzel haberlerin devamı var hissediyorum sabretmemiz lazım
harikacım ne güzel bir haber,kimbilir ne kadar sevinmiştir kadıncağız,ALLAH ım en yakın zamanda bizide sevindirsin inşallah,işte ben böyle haberleri duyunca içimde tekrar bir ümit filizi yeşeriyor ve adet olana kadar yeşil kalıyor,adet gelince kuruyor.İyiki siz varsınız o filiz her kuruduğunda suluyorsunuz canım arkadaşlarım.
ewt canım isterım eklemmenı hıç bi belirti yok gulum yaa.s.slm canım aramıza hoşgeldın inş. rabbım böyle acı birdaha yaşatmaz. canım belkıde hamılesındır olamazmı korunmayı bıraktık dedın pekı hamılelıkle ılgılı belirtin varmı inş. hamilesindir.canım bu arada senıde listeye ekleyımmı istermısın ..