Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ah canım ah çok zor çok 4.5haftalıktı bir vardı bir yok oldu sebebi belli diil ayın 22isinde kontrolüm var sadece 3 gün kanamam oldu çok şiddetlide diildi o kanamada gitmiş

çooksağol canım benimm hiç isyan etmedim ama Allah şahit ya çok üzüldük e buda elde değil tabi

sheflera geçmiş olsun canım... Darısı bana bir de ben rahatlasam bugün 34. günüm...

saol canım. bu nasıl bişeydir yaa, adet oluyoz bi dert olmuyoz bi dert. bekar kalmak en iyisiymiş yaaa. helede benim gib adet düzensizliği yaşayanlar için. her ay her ay hamilemiyim diye panik yap. sıkıntı yap. offfffffff

uzunca bir zamandır yoktum ama çok güzel haberler varmış burda :) hamiş kızları tebrik ediyorum ŞİMDİ HAMİŞ KIZLAR Bİ TOPLANSINDA ŞU İŞE BİR EL ATSINLAR 5 GÜN OLDU HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENELİ AMA BENİM HİÇ AKINTIM YOK BU NE İŞTİR KIZLAR ANLAMADIM GİTTİ SANKİ REGL OLCAKMIŞIM GİBİYİM DEHŞET VE KORKU İÇİNDE AKINTI GELMESİNİ BEKLİYORUM VE GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞMEDİ BU KEZ ACIMIYOLARDA BEN NASIL HAMİLEYİM YAAAA

yakamoz, idil ve ismi aklıma gelmeyen yeni arkadaşlar
çok geçmiş olsun, keşke bunlar hiç yaşanmasa ama herşey insanlar için işte
ilk zamanlar ne zor, burdaki tüm arkadaşlar bilir maalesef....
ama inanın ki beterin beteri var... ne hikayeler var bi bilseniz...
insan başına gelmeyince hiç bilmiyor, allahım başka dertler tasalar vermesin, başka acılarla imtihan etmesin

allahım tez zamanda sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah tüm isteyenleri

canım hakkaten hep bi hastalık geçmiş olsun
allahın sevgili kulusun demek, naapalım öyle teselli etces kendimizi

ben çok şükür iyiyim, şimdilik bi yaramazlık yok
ev arıyoruz o yüzden çok sık giremiyorum
önümüzdeki pazartesi kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle döneriz

nesle gurbetgüzeli ewpat deliasena sheflera serhatice minikkelebek muniskedi ve tüm arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum

allahım hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize inşallah, en güzel günlere vesile olsun bu mübarek 3aylar inşallah

kuzuuummmm çok sevindim hayırlı olsun gözünaydın çok çok mutlu oldum
allahım sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin

yaaa akıntı olsa bi dert olmasa bi dert boşver olmasın bunun bi sıkıntı olcağını hiç sanmıyorum
benim de hamileliğimi öğrendiğimde göğüslerde hiç belirti yoktu ewpat da öyle söylüyodu yanılmıyosam

bence sakin huzurlu dinlenerek geçir şu ilk günlerini olumsuza yorma herşeyi
çok öpüyorum güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba kizlar nasilsiniz? benim esimin yarin doktora savunmasi var ondan giremedim cumadan beri, bilgisayari o kapti hep, merak ettim herkesi, simdi doner okurum yazilanlari.

canim benimmmmm tebriklerrrr :)) Allah tamamina erdirsin insallah!!!

merak etme bende akinti ve gogus agrisi, tiksinme, mide bulantisi hep 7-8. haftadan itibaren basladi. bunyeye gore de farklilik gosteriyor. sen endiselenme simdi rahat olman gereken bir donem. bol bol dinlen, suyunu ic ihmal etme, yazin daha da dikkat edilmesi lazim. Allah yardimciniz olsun :)

olacak canim merak etme bak olunca beni hatirlarsin neslee boyle demisti diye..ewpat'in yaptigi gibi kafaya minimum takmaya calis, gercekten olacaktir.

canim senin o kadar temiz ve hassas bir kalbin var ki iste uzuntuden vucudun boyle sinyaller veriyor (( cok gecmis olsun,Allah caresiz hastalik vermesin. ilacla atilir kistin insallah. ne olur kendini bu kadar yipratip uzme bak kendine gunah gene olan sana oluyor

gecmis olsun canim. benim kurtajdan sonra 40. gunde geldi adetim, normalde 32 gunde bir olurdum. genelde herkesin gec geliyor ondan merak etme.

sagol bitanem ya valla anlamadım gıttı bu 5. Bebek ilk defa böyle oluyo sakin olmaya çalışıyorumda işte biliyosunuz yaşadıklarımı bakalım şu hafta bi geçsin hayırlısıyla

sagol canımmm ya valla 5. Bebek deyince kendi kendime uhaaa diyorum kendimle dalga geçer oldum ya bu kez olsun ya bu kez alayım kucagıma ya çok yoruldum allah hayırlısını versin canım hepimize ya işte böyle bişey

oh cnm ne güzel haber:)))) demek bnden sonra sıra sendeymiş:) cnm bndede hiç akıntı olmadı normaldede olmazdı ztn akıntı felan daha yenisin belirtiler anca olur....inşallah bu sefer olur inşallah sağlıklı geçer cnm kalbimiz seninle

aynen aynen cnm bnde akıntı olmadı şu anda yok ilk belirtim her zamanki gibi adet öncesi göğüs belirtisiydi,ama sonradan başlıyo belirtiler bnde 2 haftadır uykudan kendimi alamıyom,midemde ara ara bulanıyo..

olacak canim merak etme bak olunca beni hatirlarsin neslee boyle demisti diye..ewpat'in yaptigi gibi kafaya minimum takmaya calis, gercekten olacaktir.

aynen neslecim sana katılıyom ve benide desteklediğin için ayrıca tşk ederim;D valla cnm ben öyle yaptım hiç ama hiç takmadım.
kızlar bu arada mahtuana,akyaka,sheflera ve diğer kızlar artık hazırlıklı olun ne güzel her ay hamile haberleri sizleri bekliyo kızlar :)))

teşekkür ederim darı isteyenlere ya valla tepeden tırnaga problemim digerinde migdem bulanmadı bebiş öldüya artık taktım herşeye neyse siz beni arada idare edin artık

saol canım, çok motive edicisin. ben bu adeti de geçirdikten sonra bebek çalışmalarına başlayacağım ve dediğin gibi bence erkenden tutar.

siz bize en iyi pozitif örneklersiniz :)))

canım senin 5. bebek derken? 4 düşüğün mü var ? ((

inşallah canım bu ay bizze uğurlu gelir.

evet tatlım dusuk gıbı bısey ıste hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…