- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.321
çok çok geçmiş olsun benimde hevesim kursağımda kalmıştı bebeğimi kaybedince dünya başıma yıkıldı ki hala da öyle bir türlü toparlayamıyorum kendimi en ufak boşlukta yavrum aklıma geliyor... sizin kaç haftalıktı bebeğiniz düşük nedeni bellimi?
Canım benim burada hepimiz seninle aynı acıları paylaştıkbizler şimdi sana ne desek senin için boş biliyorum çünkü benim için de öyle oluyor ama bu inan ki bebeğimiz olamayacak anlamına gelmiyor...ne olur benim yaptığım gibi isyan etme sende Allah büyük...Bak burada bebişini kaybedip tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımız var ve inşallah sağlıkla kucaklarına alacaklar bebişlerini... onlar sana,bana ve bu durumu yaşayan tüm arkadaşlarımıza umut olsun lütfen moralini bozma...herşeyden önemli olan şey su an senin sağlığın ve moralin...bunları iyi olmadığı sürece nasıl bir meleğe sahip olabiliriz ki,bunu düşün hep iyi ol iyi olmaya bak ve Allahın sana vereceği mucizeyi umutla bekle canım...lütfen üzülme bende nisan ayında kaybettim meleğimi kızdım üzüldüm isyan ettim ama artık iyi olamaya bakıyorum şükür diyorum şükür...Kucağına bebeklerini alıpta kokusunu duyupta kaybedenleri görüp duyup okudukça şükürler olsun allahım sana diyorum bana böyle bir acı yaşatmadın...lütfen sende kendini şanslı hissetmeye bak ve bil ki Allah senin meleğinide inşallah en yakın zamanda göbüşüne göndersinnn aminn...
sheflera geçmiş olsun canım... Darısı bana bir de ben rahatlasam bugün 34. günüm...
canım hakkaten hep bi hastalık geçmiş olsuncanlarrr geçmişi okuyamadım ama essela nesle minikkelebek ewpat nasılsınız kızlarrr bebekleriniz nasıll bakem,,, tepeler munişkedi sizler nasılsınız kızlar adetinizi oldunuz mu inşallah hamiş olursunuzz benim bu ay rafa kalktı sanırım şu kürtaj sonrası hastalıklardan kurtulamadım yaa nasıl bir şey anlamadım benim mi bünyem zayıf yoksa herkes öylemi perşembe günü bi anda şiddetli bir ağrı girdi belime bacaklarım tutmadı resmen nasıl bir ağrı anlatamam yerde süründün eşim acile gidelim dedi yok dedim ağrı kesici yapıp gönderirler yarın polikilinige gider muane olurum dedim ve sabah gittim ama sabaha kadar ağrı çektim neyse ultrasyona gönderdi önce doktor nur topu gibi 24 mm bi kistim olmuş ve karaciğerde sağlı sollu lezyonlar varmış önemli olabilir dedi vee tomografiye yolladı hamile kaldığımda ultrasyonla tüm herşeye bakılmıştı hiç bir şey yoktu karaciğerimde doktor üzüntüden oluşabileceğini söylediayy bu kürtaj beni mahvetti ağrılı tavuk gibi oldum hastalıktan kurtulamıyorum kaç aydır her ay bir şey çıkıyor anlamış değilim kızlar,,,, işte ağrılı bi 4 gün sonrası bugün hafif ağrım var sonuç ne olacak ondan sonra ilaç vereceğim dedi ağrı kist kaynaklımı başka birşeymi bilinmiyor doktoruma sordum kisti oda adetle atılmazsa bakarız dedi ben çok istedikçe sürekli birşeyler çıkıyor..tomografi sonucum perşembe günü çıkacakmış bakalım kızlar kafanızı şişirdim valla.. ben yoğunum giremiyorum hastalık ev aman aman sizler kendinize iyi bakın...
uzunca bir zamandır yoktum ama çok güzel haberler varmış burda :) hamiş kızları tebrik ediyorum ŞİMDİ HAMİŞ KIZLAR Bİ TOPLANSINDA ŞU İŞE BİR EL ATSINLAR 5 GÜN OLDU HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENELİ AMA BENİM HİÇ AKINTIM YOK BU NE İŞTİR KIZLAR ANLAMADIM GİTTİ SANKİ REGL OLCAKMIŞIM GİBİYİM DEHŞET VE KORKU İÇİNDE AKINTI GELMESİNİ BEKLİYORUM VE GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞMEDİ BU KEZ ACIMIYOLARDA BEN NASIL HAMİLEYİM YAAAA
uzunca bir zamandır yoktum ama çok güzel haberler varmış burda :) hamiş kızları tebrik ediyorum ŞİMDİ HAMİŞ KIZLAR Bİ TOPLANSINDA ŞU İŞE BİR EL ATSINLAR 5 GÜN OLDU HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENELİ AMA BENİM HİÇ AKINTIM YOK BU NE İŞTİR KIZLAR ANLAMADIM GİTTİ SANKİ REGL OLCAKMIŞIM GİBİYİM DEHŞET VE KORKU İÇİNDE AKINTI GELMESİNİ BEKLİYORUM VE GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞMEDİ BU KEZ ACIMIYOLARDA BEN NASIL HAMİLEYİM YAAAA
saol canım. bu nasıl bişeydir yaa, adet oluyoz bi dert olmuyoz bi dert. bekar kalmak en iyisiymiş yaaa. helede benim gib adet düzensizliği yaşayanlar için. her ay her ay hamilemiyim diye panik yap. sıkıntı yap. offfffffff
canlarrr geçmişi okuyamadım ama essela nesle minikkelebek ewpat nasılsınız kızlarrr bebekleriniz nasıll bakem,,, tepeler munişkedi sizler nasılsınız kızlar adetinizi oldunuz mu inşallah hamiş olursunuzz benim bu ay rafa kalktı sanırım şu kürtaj sonrası hastalıklardan kurtulamadım yaa nasıl bir şey anlamadım benim mi bünyem zayıf yoksa herkes öylemi perşembe günü bi anda şiddetli bir ağrı girdi belime bacaklarım tutmadı resmen nasıl bir ağrı anlatamam yerde süründün eşim acile gidelim dedi yok dedim ağrı kesici yapıp gönderirler yarın polikilinige gider muane olurum dedim ve sabah gittim ama sabaha kadar ağrı çektim neyse ultrasyona gönderdi önce doktor nur topu gibi 24 mm bi kistim olmuş ve karaciğerde sağlı sollu lezyonlar varmış önemli olabilir dedi vee tomografiye yolladı hamile kaldığımda ultrasyonla tüm herşeye bakılmıştı hiç bir şey yoktu karaciğerimde doktor üzüntüden oluşabileceğini söylediayy bu kürtaj beni mahvetti ağrılı tavuk gibi oldum hastalıktan kurtulamıyorum kaç aydır her ay bir şey çıkıyor anlamış değilim kızlar,,,, işte ağrılı bi 4 gün sonrası bugün hafif ağrım var sonuç ne olacak ondan sonra ilaç vereceğim dedi ağrı kist kaynaklımı başka birşeymi bilinmiyor doktoruma sordum kisti oda adetle atılmazsa bakarız dedi ben çok istedikçe sürekli birşeyler çıkıyor..tomografi sonucum perşembe günü çıkacakmış bakalım kızlar kafanızı şişirdim valla.. ben yoğunum giremiyorum hastalık ev aman aman sizler kendinize iyi bakın...
Arkadaşlar ben de 5+ erken düşük yaşadım 14 nisanda...Düşük kanamam yedi gün sürdü...Bugün 32. günüm hala adet olmadım...Normalde 26 gündü adet döngüm.. Doktor erken düşük diye korunma dedi. Konuda uzman olacağım nerdeyse araştırıp duruyorum... Ne zaman adet olurum ilk defa böyle hevesli bekliyorum adetimi...
kuzuuummmm çok sevindim hayırlı olsun gözünaydınçok çok mutlu oldum
allahım sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin
yaaa akıntı olsa bi dert olmasa bi dert boşver olmasın bunun bi sıkıntı olcağını hiç sanmıyorum
benim de hamileliğimi öğrendiğimde göğüslerde hiç belirti yoktu ewpat da öyle söylüyodu yanılmıyosam
bence sakin huzurlu dinlenerek geçir şu ilk günlerini olumsuza yorma herşeyi
çok öpüyorum güzel haberlerini bekliyoruz
canim benimmmmm tebriklerrrr :)) Allah tamamina erdirsin insallah!!!
merak etme bende akinti ve gogus agrisi, tiksinme, mide bulantisi hep 7-8. haftadan itibaren basladi. bunyeye gore de farklilik gosteriyor. sen endiselenme simdi rahat olman gereken bir donem. bol bol dinlen, suyunu ic ihmal etme, yazin daha da dikkat edilmesi lazim. Allah yardimciniz olsun :)
oh cnm ne güzel haber:)))) demek bnden sonra sıra sendeymiş:) cnm bndede hiç akıntı olmadı normaldede olmazdı ztn akıntı felan daha yenisin belirtiler anca olur....inşallah bu sefer olur inşallah sağlıklı geçer cnm kalbimiz seninleuzunca bir zamandır yoktum ama çok güzel haberler varmış burda :) hamiş kızları tebrik ediyorum ŞİMDİ HAMİŞ KIZLAR Bİ TOPLANSINDA ŞU İŞE BİR EL ATSINLAR 5 GÜN OLDU HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENELİ AMA BENİM HİÇ AKINTIM YOK BU NE İŞTİR KIZLAR ANLAMADIM GİTTİ SANKİ REGL OLCAKMIŞIM GİBİYİM DEHŞET VE KORKU İÇİNDE AKINTI GELMESİNİ BEKLİYORUM VE GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞMEDİ BU KEZ ACIMIYOLARDA BEN NASIL HAMİLEYİM YAAAA
kuzuuummmm çok sevindim hayırlı olsun gözünaydınçok çok mutlu oldum
allahım sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin
yaaa akıntı olsa bi dert olmasa bi dert boşver olmasın bunun bi sıkıntı olcağını hiç sanmıyorum
benim de hamileliğimi öğrendiğimde göğüslerde hiç belirti yoktu ewpat da öyle söylüyodu yanılmıyosam
bence sakin huzurlu dinlenerek geçir şu ilk günlerini olumsuza yorma herşeyi
çok öpüyorum güzel haberlerini bekliyoruz
olacak canim merak etme bak olunca beni hatirlarsin neslee boyle demisti diye..ewpat'in yaptigi gibi kafaya minimum takmaya calis, gercekten olacaktir.
oh cnm ne güzel haber:)))) demek bnden sonra sıra sendeymiş:) cnm bndede hiç akıntı olmadı normaldede olmazdı ztn akıntı felan daha yenisin belirtiler anca olur....inşallah bu sefer olur inşallah sağlıklı geçer cnm kalbimiz seninle
aynen aynen cnm bnde akıntı olmadı şu anda yok ilk belirtim her zamanki gibi adet öncesi göğüs belirtisiydi,ama sonradan başlıyo belirtiler bnde 2 haftadır uykudan kendimi alamıyom,midemde ara ara bulanıyo..
olacak canim merak etme bak olunca beni hatirlarsin neslee boyle demisti diye..ewpat'in yaptigi gibi kafaya minimum takmaya calis, gercekten olacaktir.
sagol canımmm ya valla 5. Bebek deyince kendi kendime uhaaa diyorumkendimle dalga geçer oldum ya bu kez olsun ya bu kez alayım kucagıma ya çok yoruldum allah hayırlısını versin canım hepimize ya işte böyle bişey
aynen neslecim sana katılıyom ve benide desteklediğin için ayrıca tşk ederim;D valla cnm ben öyle yaptım hiç ama hiç takmadım.
kızlar bu arada mahtuana,akyaka,sheflera ve diğer kızlar artık hazırlıklı olun ne güzel her ay hamile haberleri sizleri bekliyo kızlar :)))
saol canım, çok motive edicisin. ben bu adeti de geçirdikten sonra bebek çalışmalarına başlayacağım ve dediğin gibi bence erkenden tutar.
siz bize en iyi pozitif örneklersiniz :)))
canım senin 5. bebek derken? 4 düşüğün mü var ?((
inşallah canım bu ay bizze uğurlu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?