Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşım benimde boş gebelikti.7.haftada iken kendiliğinden düşük oldu.beta hcg kaç boş gebeliği birazda ondan takip ediyorlar.eğer artış istenilen ölçüde olmuyorsa mecburi istikamet düşükle sonuçlanır

ama sende dikkatimi çeken benim en çıkmış hali 1950 idi oda7.haftada. bu değer kana nekeder yoğun geçerse hamilelik belirtileri okadar çok yaşanır demişti doktor.ve benim haliyle aşırı bi mide bulantım vs.olmamıştı ama sende ciddi belirtiler varmış demekki değerin daha yüksek onun için belkide geç döllenmedir ve çıkar inşallah.
rabbim hakkında hayırlı olanı versin

akyaka kız sen hala doktora gitmedinmi.ben bile merak içindeyim belkide bişeyler vardır

canım benim ayın 6 sında gitmiştim doktora kanda negatif çıkmıştı doktor ultrason ile baktığında bir kist gördü ama bunun büyük ihtimal ile kist olmadığını adetim yaklaştığı için çatlamış yumurta olabileceğini söyledi.bende hazır çatlamış yumurta dedim ve bu zamanı değerlendirdim ve bu gün test yaptım evde anca 2 saat sonra silik çizgiyi göördüm şaşkınım emin olamıyorum hayırlısı inşallah vardır bebişimmm inşallah rabbim yüzümü güldürür...

dua edin kızlar inşallah hayırlısıyla rabbim hepimizin kucağını doldursun...

Arkadaşlar ben de 5+ erken düşük yaşadım 14 nisanda...Düşük kanamam yedi gün sürdü...Bugün 32. günüm hala adet olmadım...Normalde 26 gündü adet döngüm.. Doktor erken düşük diye korunma dedi. Konuda uzman olacağım nerdeyse araştırıp duruyorum... Ne zaman adet olurum ilk defa böyle hevesli bekliyorum adetimi...

merhaba kızlar, gubetgüzeli, minikkelebek, nesle, ewpat,
essela, ve diğer arkadaşlar, yeni düşük yapanlar çookk geçmiş olsun ((

geçen ay olduğu gibi yine bu ayda adetime 11-12 gün kala göğüs acısı başladı,
2 aydır böyle, hamile değilim.
korkmaya başladım acaba bir problemmi var diye, ilk defa 2 aydır böyle oluyor,
sorun yoktur değil mi kızlar, stres yapmışımdır herhalde. ploraktin yüksek olunca göğüsler acırmı bilgisi olan varmı.
gerçi ploraktine en son 3 ay önce bakıldı ve normal. bir yıldır 4 kez ölçüldü ploraktin ve hepsi normaldi, acaba 3 ayda yükselir miki bu değer?

cnm benim ilk kez bu ay adetime 14 gün varken göğüs ağrısı başladı. ama bende prolaktin derdi de var çok yğksek olmasa da. ama ben prolaktin için ilaç kullanıyorum ondan olmaması lazım benim en azından.

arkadaşlar yaaa ben çok üzgünüm 4 gün önce bebişim vardı ama şimdi yok kanamam vardı düşmüş ilk gebeliğimdi şu 4 gün içinde yaşadığım üzüntüyü anlatamam başıma bunlardamı gelecekti halbuki nasıl sevinmiştim herşey yarım kaldı

Günaydın kızlar

merhaba asenam nasılsın?
acaba yüz üstü mü yatıyosun ya ben öyle yatınca ağrırdı benim
korkma canım kötü bişey yoktur istersen yine ölçtür prolaktini
yüksek olunca acır mı bilmiyorum ama..

çok geçmiş olsun yakamoz seni çok iyi anlıyorum inşallah en yakın zamanda kendini yeniden toparlayıp hamile kalacaksın
ben de 2 defa kaybettim.çok zor ama başa gelen çekiliyor hayırlısı böyleymiş
Allah beterinden saklasın diyoruz önemli olan senin sağlığın kendine iyi bak toparlanmaya çalış canım.

çok çok geçmiş olsun benimde hevesim kursağımda kalmıştı bebeğimi kaybedince dünya başıma yıkıldı ki hala da öyle bir türlü toparlayamıyorum kendimi en ufak boşlukta yavrum aklıma geliyor... sizin kaç haftalıktı bebeğiniz düşük nedeni bellimi?

canım, geçmiş olsun. Allah sabır versin. emin ol yaşadığın üzüntüleri anlıyoruz çünkü bizde yaşadık aynı şeyleri.
çok üzücü yıpratıcı bir durum. en büyük temennimiz Allah bir daha yaşatmasın. bak burada şuan hamile arkadaşlarımız var inşallah bize de nasip olacak.

çokkk geçmiş olsun yakamoz, hepimiz bu yollardan geçtik ve çok üzüldük, ama beterin beteri vardır,
inş. tekrar hamile kalmak istediğinde, benim ve bazı arkadaşlar gibi fazla beklemek zorunda kalmazsın
ve hemen istediğin ay oluverir bebeğin.

minikkelebek sağol canım. yüzüstü hiç yatmam,
zaten bu acı hamile kaldığım ayda olan acının aynısı ama
işte 2 aydır olupta hamile olmayınca, herşeye takıyorum kafamı.
şimdi daha sakinim. psikolojik ağrı benimki sanırım, yani inş. öyledir.
canım, maşaallah sorunsuz gidiyor seninde gebeliğin,
akıntılarında sarıya dönmüştü galiba ki çok normal bence, maşaallah canım, nazar değmesin.

Canım benim burada hepimiz seninle aynı acıları paylaştık bizler şimdi sana ne desek senin için boş biliyorum çünkü benim için de öyle oluyor ama bu inan ki bebeğimiz olamayacak anlamına gelmiyor...ne olur benim yaptığım gibi isyan etme sende Allah büyük...Bak burada bebişini kaybedip tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımız var ve inşallah sağlıkla kucaklarına alacaklar bebişlerini... onlar sana,bana ve bu durumu yaşayan tüm arkadaşlarımıza umut olsun lütfen moralini bozma...herşeyden önemli olan şey su an senin sağlığın ve moralin...bunları iyi olmadığı sürece nasıl bir meleğe sahip olabiliriz ki,bunu düşün hep iyi ol iyi olmaya bak ve Allahın sana vereceği mucizeyi umutla bekle canım...lütfen üzülme bende nisan ayında kaybettim meleğimi kızdım üzüldüm isyan ettim ama artık iyi olamaya bakıyorum şükür diyorum şükür...Kucağına bebeklerini alıpta kokusunu duyupta kaybedenleri görüp duyup okudukça şükürler olsun allahım sana diyorum bana böyle bir acı yaşatmadın...lütfen sende kendini şanslı hissetmeye bak ve bil ki Allah senin meleğinide inşallah en yakın zamanda göbüşüne göndersinnn aminn...

"akyaka" canım gittin mi DR a veya geldimi kırmızılar?

canım benim merhaba:) gelmedi daha kırmızılar...ama şu an doktorada gitmek istemiyorum:) sabırla bekleme taraftarıyım...çünkü eğer varsa bir minişim ki inşallah vardır...daha doktorun görebileceği kadar büyümediğini düşünüyorum çünkü olsa olsa daha 8 yada 9 günlük olabilir:) görünmesi imkansız yani...Çünkü 6 ve 7 sinde dr um yumurtan çatlamış olabilir bu gördüğüm büyük ihtimal kist değildir dedi ve bende fırsatı değerlendirdim:) Allahım inşallah bana bu mutluluğu yaşatır demekten ve sabretmekten başka çarem yok canım...

Bakalım hayırlısı gelirse de kırmızılar üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakarız artık :)

canlarrr geçmişi okuyamadım ama essela nesle minikkelebek ewpat nasılsınız kızlarrr bebekleriniz nasıll bakem,,, tepeler munişkedi sizler nasılsınız kızlar adetinizi oldunuz mu inşallah hamiş olursunuzz benim bu ay rafa kalktı sanırım şu kürtaj sonrası hastalıklardan kurtulamadım yaa nasıl bir şey anlamadım benim mi bünyem zayıf yoksa herkes öylemi perşembe günü bi anda şiddetli bir ağrı girdi belime bacaklarım tutmadı resmen nasıl bir ağrı anlatamam yerde süründün eşim acile gidelim dedi yok dedim ağrı kesici yapıp gönderirler yarın polikilinige gider muane olurum dedim ve sabah gittim ama sabaha kadar ağrı çektim neyse ultrasyona gönderdi önce doktor nur topu gibi 24 mm bi kistim olmuş ve karaciğerde sağlı sollu lezyonlar varmış önemli olabilir dedi vee tomografiye yolladı hamile kaldığımda ultrasyonla tüm herşeye bakılmıştı hiç bir şey yoktu karaciğerimde doktor üzüntüden oluşabileceğini söyledi ayy bu kürtaj beni mahvetti ağrılı tavuk gibi oldum hastalıktan kurtulamıyorum kaç aydır her ay bir şey çıkıyor anlamış değilim kızlar,,,, işte ağrılı bi 4 gün sonrası bugün hafif ağrım var sonuç ne olacak ondan sonra ilaç vereceğim dedi ağrı kist kaynaklımı başka birşeymi bilinmiyor doktoruma sordum kisti oda adetle atılmazsa bakarız dedi ben çok istedikçe sürekli birşeyler çıkıyor..tomografi sonucum perşembe günü çıkacakmış bakalım kızlar kafanızı şişirdim valla.. ben yoğunum giremiyorum hastalık ev aman aman sizler kendinize iyi bakın...

"akyaka" canım az önce Dr umu aradım. ve dediki yarın çık gel, bakalım. çalışıyorum cumartesi gelim falan dedim ama dediki : zaten bir düşüğün var sağlığın mı önemli işin mi. ben yarın Dr a gitcem galiba. bu arada benim 45 gün oldu.

Anladım canım benim inşallah kötü bir durum yoktur...Peki senin gecikmesi dışında bir sıkıntın var mı ağrı gibi falan...Ben umutlu değilim hamile olduğumdan ama olabilir diye de düşünmeden geçemiyorum çünkü belirtiler var bakalım artık hakkımızda hayırlısı...

benim hafif karın ağrısı ve bel ağrısı oluyor. ve bazan beyaz bazan hafif yeşilimsi / sarımsı bir akıntı oluyor kokusuz biraz katı kıvamlı.

benim hafif karın ağrısı ve bel ağrısı oluyor. ve bazan beyaz bazan hafif yeşilimsi / sarımsı bir akıntı oluyor kokusuz biraz katı kıvamlı.

Anladım canım benim bakalım hayırlısı haberdar et durumdan ama beni olurmu canım...benimde kasık ağrım var sol kasık ve bende de beyaz akıntı var ama hamile olduğum dönemde de bu ikisi vardı...o yüzden ben doktora gitme tarihimi biraz daha ertelemeyi uygun gördüm...sana da hep diyordum ya 45 kadar yolu var gecikmenin o güne kadar bekleyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…