- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.281
cnm içini hep ferah tut zaten:)ovulasyon testi al bence yumurtlaman için bayağı faydası olucaktır,bnde hamile olmasaydım bnde kullanıcaktım markasını felanda tmmdı neyseki gerek kalmadı cnm,
günaydın canım iyiyim çok şükür akıntım sarıya döndü beyaz olmasa da buna şükür
tabi ben de sürekli acabalarla yaşıyorum maalesef buna bi çare bulamıyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı
sürekli baş ucumda ultrason makinesi olması lazım içim biraz daha rahatlasın diye
akışına bırakıcaz dua edicez başka yolu yok.içimizdeki sesi boğazlayıp susturmamız lazım sanırım
bu defa sağlıkla kucaklarız inşallah
bende aynen herşey zamanında olur diye düşünüyorum artık hayırlısı ewpatçım....Ama ben 32.gün deyim ama hala göremedim kırmızı kartı :) ama gecikmenin 45 güne kadar normal olduğunu duymuştum...sonuçta nisan ayında düşük yaptım bu gecikmeler normaldir diye düşünüyorum...
cnm çok yeni düşük yapman,anca vücudun kendine gelir bnm düşükten sonra adetlerim çok düzenliydi,tabi herkezde aynısı olmaz cnm mutlaka çok normal olmalı gecikmeler..
tatlım bende 1 nisan da düşük yaptım bu ikinci adeti görmem gerekiyor ama 41. günüm ve haala adet olmadım. senin daha 32. gün :)
peki bu arada hiç doktor kontrolüne gitmedin mi...canım okudum geçmişini gebelikte yok negatif çıkmış sonucun...ben doktora gitmemek için direniyorum şu an çünkü kasık ağrılarım var sol tarafımda hamile olduğum dönemde de olmuştu bu şekilde birde ayın 6 sında doktora gittiğimde 0.49 yani negatif çıkmıştı kan testim ve ultrason ile baktığında doktorum kist gördüğünü fakat bunun büyük ihtimal ile kist değil çatlamış yumurta falan olabileceğini söyledi hastanınca gel dedi...ve nasıl olsa bir şey olmaz diye korunmadım ve şu an sol tarafımda kasmalar falan var ve beyaz akıntım....
gerçi pek ihtimal vermiyorum hamile olabileceğime :)
canım, seninle aynı gibiyiz. bende de beyaz akıntı var ve benimde hem adet öncesi belirtilere benziyor hem de gebelikten önceki belirtilere. tek fark gebeliğimde göğüslerim birden şişmişti ama şimdi şiş falan yok.
Dr a gitmememin sebebi hem biraz korkuyorum hem de benim bu yaşıma kadar adetlerim hep düzensizdir ve en az 30 günde adet görürüm. yani 35-40 günde de adet olabiliyorum. bu nedenle biraz alışkınım galiba.
Sende bende ikinci adetlerimizi ekliyoruz canım yaapeki sen kürtaj oldun mu yoksa kendiliğinden mi düştü...birde galiba ikinci adet daha yoğun oluyormuş genelde okuduklarım o doğrultuda olalım rahatlayalım bir an önce ben razıyım :)
yani aslında eşimle dünkü konuşmamızdan sonra bu aralar artık eskisi gibi olsun olsun demiyorum bu karara vardım...Çünkü nisan ayından bu yana "ohh çok şükür bu günde hiç ağrım sızım derdim yok" dediğim tek bir gün bile geçirmedim.sanırım benim bünyem pek bir narin:) her şeyin hayırlısı yine de...olacaksa olur ama pek sanmıyorum kırmızı kart görmem yakındır...sonuçta doktor orada çatlamış yumurta olabilir değilse kisttir dediği bir şey gördü...Hamile olabileceğimi sanmıyorum o yüzden:) yani sonuçta gördüğü şey bebişe dönüşecek ir yumurta olsa anlardı herhalde:) bilmiyorum artık...
Gelir gelir benim kırmızı kartımda yakında :) tek isteğim sol bacağımdaki ve kasığımdaki ağrının geçmesi artık eğer bebiş yoksa tabi :)
amin cnm hepimize inşallah:)çok şükür duyduk kalp atışlarını ,sanırım sen biraz geç gördün cnm
cnm içini hep ferah tut zaten:)ovulasyon testi al bence yumurtlaman için bayağı faydası olucaktır,bnde hamile olmasaydım bnde kullanıcaktım markasını felanda tmmdı neyseki gerek kalmadı cnm,
sağol cnm kendi adıma söylemek gerkirse ben şimdilik iyiyim:)peki sen nasılsın?
sanırım azda olsa sıkıntı yapmaya başladım acaba küçük tatlım nasıl diye?korku yapıyom cnm düşük konusunda dr umuz gayet iyi dedi ama içimdeki ses tedirginim diyo..
canım, benim bebiş düştü ve kalanları da kürtaj ile aldılar. ewet ya olalım da rahatlayalım artık.offff. dün test yapyım tek çizgi madem bebek yok artık adet olmak istiyorummmm. benim geçen ayki adetim sadece 2 gün sürdü ama çok yoğundu. bu sefer bakalım ne olacak
canim vitamin aliyor musun?? vucudu toplamasi acisindan cok onemli
Canım ben geçen ay tam adet gördüm yani 4 gün sürdü...Ben kendim düşük yaptığım için gecikmiş olması beni daha çok tedirgin ediyorum...bilmiyorum artık hayırlısı yaaa
aslında almıyorum neslee daha doğrusu ilaç kullanmak istemiyorum nedense...kullansam iyi olacak sanırımoff bugün de gelmedi kırmızılar ne oluyor anlamıyorum
cok sukur canim :))
bu kiz benim aklimi basimdan aldi, mesaji okuyorum sonra jeton dusuyor ya da unutuyorum. esim de diyor "zehir gibi kadindin, bebek tum beynini aldi" diye
canim o tedirginlik cok normal, ne kadar yapmamaya calissak da...ben de bazen cok panik oluyorum, hareketleri baslayinca insallah rahatlayacaksin.
slm arkadaşlar ben 6 haftalık gebeyim ama kese boş grünüyor doktorum 1 hafta sonra herşey belli olur diyo. arnızda böyle bir durumla karşılaşan oldumu olduysa bulantınız kusmanız mide yanmanız oldumu. bende bunların hepsi var. paylaşırsanız sevinirim
peki bu arada hiç doktor kontrolüne gitmedin mi...canım okudum geçmişini gebelikte yok negatif çıkmış sonucun...ben doktora gitmemek için direniyorum şu an çünkü kasık ağrılarım var sol tarafımda hamile olduğum dönemde de olmuştu bu şekilde birde ayın 6 sında doktora gittiğimde 0.49 yani negatif çıkmıştı kan testim ve ultrason ile baktığında doktorum kist gördüğünü fakat bunun büyük ihtimal ile kist değil çatlamış yumurta falan olabileceğini söyledi hastanınca gel dedi...ve nasıl olsa bir şey olmaz diye korunmadım ve şu an sol tarafımda kasmalar falan var ve beyaz akıntım....
gerçi pek ihtimal vermiyorum hamile olabileceğime :)
ben ilk hamileligimde hamilelik vitamini kullanmaya baslamistim. sonra bebegi kaybedince, doktor sordu gene hamile kalmak istiyor musun diye.. ben de evet diyince vitaminini aynen kullanmaya devam et demisti. hem rahmin hem vucudunun toplanmasina yardim eder.
dusukten sonra doktora gorunmustun degil mi temizlenmis mi icin falan diye?? benim de kurtajdan sonra anormal kanamali olmustu reglim mesela ve gec gelmisti, normal maalesef tum dengesizlikler :/
slm arkadaşlar ben 6 haftalık gebeyim ama kese boş grünüyor doktorum 1 hafta sonra herşey belli olur diyo. arnızda böyle bir durumla karşılaşan oldumu olduysa bulantınız kusmanız mide yanmanız oldumu. bende bunların hepsi var. paylaşırsanız sevinirim
selam akyaka
ben de pazartesi doktora gittim çok az bir leke ve kasık ağrım vardı ultrasonda yumurtamın çatlamış olduğunu ve dışarı atamamış olduğunu bu yüzden kanama alanı (yani kist gibi birşey herhalde)olduğunu ve önemli olmadığını ,adetle atacağımı söyledi seninkiyle aynı şey mi acaba?
bir de sen doktora gittiğinde kaçınçı gündü?benmki daha 10. gün çatlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?