Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cnm içini hep ferah tut zaten:)ovulasyon testi al bence yumurtlaman için bayağı faydası olucaktır,bnde hamile olmasaydım bnde kullanıcaktım markasını felanda tmmdı neyseki gerek kalmadı cnm,

canım, ovulasyon testinin markası neydi? :)[/QUOTE]

cnm hemen senin için baktım yazıyorum markasını umarım sorun olmaz marka yazıyom diye:)
adı(surelab)cnm 26 ovulasyon testi 2 de gebelik testi var fiyatıda oldukça iii 27 lira..

cnm çok şükür bnde bu sefer akıntı felan olmadı ne kadar sıkıcı bi durum oldunu geçen gebelikten biliyom:/
bizim randevumuz taaa bu ayın sonuna nasıl vakit geçer bilmem,şu 3 ayımız dolmadan rahat yok bana ne zaman dr (no problem)dedi sonra rahatlıcam gibi.....

cnm çok yeni düşük yapman,anca vücudun kendine gelir bnm düşükten sonra adetlerim çok düzenliydi,tabi herkezde aynısı olmaz cnm mutlaka çok normal olmalı gecikmeler..

cnm çok yeni düşük yapman,anca vücudun kendine gelir bnm düşükten sonra adetlerim çok düzenliydi,tabi herkezde aynısı olmaz cnm mutlaka çok normal olmalı gecikmeler..

aynen canım bende pek sorun olduğunu düşünmüyorum sabırla bekliyorum...Ama anlamadığım beyaz renkte akıntım başladı...ve sol kasığım 4 gündür ağrıyor kasıyor ve sol kasığımda tıpkı hamile olduğum dönemdeki gibi çok hafif bir şişkinlik var...

tatlım bende 1 nisan da düşük yaptım bu ikinci adeti görmem gerekiyor ama 41. günüm ve haala adet olmadım. senin daha 32. gün :)

peki bu arada hiç doktor kontrolüne gitmedin mi...canım okudum geçmişini gebelikte yok negatif çıkmış sonucun...ben doktora gitmemek için direniyorum şu an çünkü kasık ağrılarım var sol tarafımda hamile olduğum dönemde de olmuştu bu şekilde birde ayın 6 sında doktora gittiğimde 0.49 yani negatif çıkmıştı kan testim ve ultrason ile baktığında doktorum kist gördüğünü fakat bunun büyük ihtimal ile kist değil çatlamış yumurta falan olabileceğini söyledi hastanınca gel dedi...ve nasıl olsa bir şey olmaz diye korunmadım ve şu an sol tarafımda kasmalar falan var ve beyaz akıntım....

gerçi pek ihtimal vermiyorum hamile olabileceğime :)

Son düzenleme:

canım, seninle aynı gibiyiz. bende de beyaz akıntı var ve benimde hem adet öncesi belirtilere benziyor hem de gebelikten önceki belirtilere. tek fark gebeliğimde göğüslerim birden şişmişti ama şimdi şiş falan yok.
Dr a gitmememin sebebi hem biraz korkuyorum hem de benim bu yaşıma kadar adetlerim hep düzensizdir ve en az 30 günde adet görürüm. yani 35-40 günde de adet olabiliyorum. bu nedenle biraz alışkınım galiba.

benim adetlerimde aksine hep düzenli gelir ama tabi şimdi düşük sonrası bünye değişiyordur muhakkak...ben daha da gelmezse pazartesi gitmeyi düşünüyorum aslında ama bir yerde okumuştum 45 güne kadar gecikmesinin normal olabileceğini...
senin doktor ile olan korkunu çok iyi anlayabiliyorum,bende düşükten sonra doktor görmek istemedim ama ne yazık ki ben görmek istemedikçe inat gibi gitmek zorunda kaldım :):):) bence git doktora en azından ters giden bir durum varsa tedavisini bir an önce olursun ve sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın inşallah canımmm...

Sende bende ikinci adetlerimizi ekliyoruz canım yaa peki sen kürtaj oldun mu yoksa kendiliğinden mi düştü...birde galiba ikinci adet daha yoğun oluyormuş genelde okuduklarım o doğrultuda olalım rahatlayalım bir an önce ben razıyım :)

canım, benim bebiş düştü ve kalanları da kürtaj ile aldılar. ewet ya olalım da rahatlayalım artık.offff. dün test yapyım tek çizgi madem bebek yok artık adet olmak istiyorummmm. benim geçen ayki adetim sadece 2 gün sürdü ama çok yoğundu. bu sefer bakalım ne olacak

canim vitamin aliyor musun?? vucudu toplamasi acisindan cok onemli

cok sukur canim :))

bu kiz benim aklimi basimdan aldi, mesaji okuyorum sonra jeton dusuyor ya da unutuyorum. esim de diyor "zehir gibi kadindin, bebek tum beynini aldi" diye

canim o tedirginlik cok normal, ne kadar yapmamaya calissak da...ben de bazen cok panik oluyorum, hareketleri baslayinca insallah rahatlayacaksin.

Canım ben geçen ay tam adet gördüm yani 4 gün sürdü...Ben kendim düşük yaptığım için gecikmiş olması beni daha çok tedirgin ediyorum...bilmiyorum artık hayırlısı yaaa

canim vitamin aliyor musun?? vucudu toplamasi acisindan cok onemli

aslında almıyorum neslee daha doğrusu ilaç kullanmak istemiyorum nedense...kullansam iyi olacak sanırım off bugün de gelmedi kırmızılar ne oluyor anlamıyorum

ben ilk hamileligimde hamilelik vitamini kullanmaya baslamistim. sonra bebegi kaybedince, doktor sordu gene hamile kalmak istiyor musun diye.. ben de evet diyince vitaminini aynen kullanmaya devam et demisti. hem rahmin hem vucudunun toplanmasina yardim eder.

dusukten sonra doktora gorunmustun degil mi temizlenmis mi icin falan diye?? benim de kurtajdan sonra anormal kanamali olmustu reglim mesela ve gec gelmisti, normal maalesef tum dengesizlikler :/

canim o tedirginlik cok normal, ne kadar yapmamaya calissak da...ben de bazen cok panik oluyorum, hareketleri baslayinca insallah rahatlayacaksin.

neslecim asıl tedirginlik şu:adetim 10 gün geçti ama bnde gebelik belirtisi hiç olmadı test yapmasam demekki hiç olmıcak,neyse dr gittik gebelik kesinleşti,sonrası belirtiler başladı 1 hafta kadar sürdü şimdi belirtiler arasında hafif mide bulantısı,göğüslerde şişlik hiç inmedi,kasık ağrımda azaldı cnm bide mide yanması başladı sence bunlar normalmi?inşallah elham yapıyrumdur

slm arkadaşlar ben 6 haftalık gebeyim ama kese boş grünüyor doktorum 1 hafta sonra herşey belli olur diyo. arnızda böyle bir durumla karşılaşan oldumu olduysa bulantınız kusmanız mide yanmanız oldumu. bende bunların hepsi var. paylaşırsanız sevinirim

Bekle vnm mudahale ettirmr sakin
Ultrasal kalitelimi insAllah bebeginle seninledir

selam akyaka
ben de pazartesi doktora gittim çok az bir leke ve kasık ağrım vardı ultrasonda yumurtamın çatlamış olduğunu ve dışarı atamamış olduğunu bu yüzden kanama alanı (yani kist gibi birşey herhalde)olduğunu ve önemli olmadığını ,adetle atacağımı söyledi seninkiyle aynı şey mi acaba?

bir de sen doktora gittiğinde kaçınçı gündü?benmki daha 10. gün çatlamıştı

Evet düşükten sonra içeride hiç bir parça kalmadı tertemizdi o yüzden kürtaj olmama da gerek kalmadı hatta 2 şer hafta arayla her gittiğimde temizdi...arada kullandığım oldu hamilelik için olan vitamini ama çok nadir kullandım...ilk adetimde sorun yoktu fakat ikincisini hala bekliyorum canım yaa bakalım artık hayırlısı...

canım benim sen 6 haftalıksın ama kese ölçümlerine göre bebek kaç haftalık görünüyor? inşallah herşey normaldir benimde bebişim sonradan görüdndü,belki seninkide geç döllenmedir sabırla bekle canım 8 haftaya kadar bekle hatta mutlaka yolunda giden bir gebelikse görünecektir...inşallah herşey yolundadır canım benim...ben malesef bebeğimi kalp atışlarını duyduktan sonra düşük yapmıştım bende mide yanması oluyordu...benimde geç görünmüştü hatta...ama rabbim inşallah sana güzellikler yaşatır telaş yapma bence olağan şeyler yani ben burada neler okudum neler o dönemimde olacağı varsa bebişin herşey yoluna giriyor yani...sen içini ferah tut yeterki tatlım...

canım ben beklediğim adet tarihime 6 gün kala gitmiştim...sen adetin üzerinde 10 gün geçe mi gittin anlayamadım tam o kısmı...bana kanama alanı falan demedi doktorum hatta ben hala kanama bekliyorum ama yok tertemiz ve beyaz akıntılı bir dönem geçiriyorum yani:) doktorumun söylediği şey gördüğüm kist değildir büyük ihtimal ile adetiniz yakın madem çatlamış yumurtadırr dedi...adet bitimine yakın gel kontrol edelim dedi ama hala adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…