Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

minik_kelebek

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
6.258
171
363
Düzce
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi

Bende geçen yıl 7 haftalık düşük yapmıştım. 1,5 yıl hamile kalamadım. Bir ara bunalıma giriyordum. Çünkü benim adetlerim düzensizdi, bu yüzden hep gecikirdi ve ben her ay umutlanırdım... sonra hamileliği düşünmemek ve stres yapmamak gerektiğini söylediler. Bende Rabbim verirse olur... artık ümitlenmek yok dedim. Kendime çekidüzen vermiştim...

Şimdi ilk bebeğime canım kızıma 19+6 günlük hamileyim...

Sizlerde sakın sıkıntı ve stres yapmayın... Umudumuzu kaybedince çok zor oluyor... O yüzden oluruna bırakmak gerek... Onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar..

öncelıkle büyük gecmiş olsun canım, bence sakın stres yapma Allah ım inşallah birer saglıklı bebek verıcek bızlere.biz hıc umudumuzu kaybetmıyelım ve hersyı oluruna bırakalım.ben inanıyorum bizde hamıle kalıcaz ve bebklerımızı büyütürken birbirimize bugunlerı hatırlatıcaz.pozitif düşünelim iyi olsun :1hug: a.s.

öncelıkle tekrar hamıle kalmıssın cok güzel hayırlı olsun :1hug:.cok sevındım ve sana kesınlıkle katılıyorum stresten uzak durmak ve bazı seylerı oluruna bırakmak cogu zaman cok daha olumlu sonuclar verebılıyor.ve en önemli olan yüce Allah ımın bizim için en hayırlısını bılmesı ve zamanında vermesı.saglıklı hamılelıkler ve kolay dogum diliyorum a.s.

bende istiyorum bu talihsiz olaydan sonra hamile kalmaaakk..
inşallah dualarımız kabul olurrr...

bence Alllah hepimize hayırlı ve saglıklı bebısler vercek inşallah,sadece yalnız oolmagıdımızı bılmek bıle güzel.enazından "bu neden benım basıma geldı" demeyelım.burda hep beraberız birsürü insan var düşük yapıp tekrar hamiş olan.inşallah bizde bu gruba dahil olcaz.birbirimze destek cok önemli

buaarada inşallah daha cok arkadasımız eklenır ve bırbırımızden destek alarak hamişlik yolumuzda ilerleriz.ben aksama 7de gelıcem.eklenen olursa şimdiden hoşgelsin diyorum .... cok cokk öpüyorum hepinizi
dualarımız bigün kabul olcak inşall. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı bebiş verir inş...........

Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Yani testler pozitifti ama adetim geçtiikten 10 gün sonra adet oldum. Dr.um 1 ay korunun demişti.
Bu ay korunduk ama 20 günde artık yumurtlamam bitmiştir diye (kendimi iyi tanıdığım için yumurtlamam hep 16 . günde falan olurdu) korunmadık.
Şimdi de adetim 3 gün gecikti ama bilemiyorum. acaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için düzenim mi bozuldu yoksa hamile olabilir miyim ki?

öncelıkle merhaba ve gecmıs olsun canım.bence hıc gecıkmeden bı test almalısın,ve belkıde müjdelı bır haberı bızlerle paylasırsın ama olmasada önümüzde cok aylar var hamiş olmak için :CüvCüv: :sm_cool: umudumuzu bu aylara tasıyabılırız.

merhaba bende varım beni de alın aranıza ben düşük yapmadım ama 24 mayıs ta 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum üç ay korun demişti ve bu süre bittiiii tekrar hamile olmak istiyorummmmma.s.

merhaba bende varım beni de alın aranıza ben düşük yapmadım ama 24 mayıs ta 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum üç ay korun demişti ve bu süre bittiiii tekrar hamile olmak istiyorummmmma.s.

cok sevındım 3 ayın dolmasına ve tekrar calısmalara baslıycak olmana kaydirigubbakcemile5 bende düşük yapmadım kürtaj olmak zorunda kaldım 25 temmuzdasenağlama.gercekten zor bır durum.bebegım düşücektı ,kanamam olunca doktorum düşük basladı dedı ve hemen alalım dedı.ama olsun bıdahakı aylarda gözüm yerimseniben alanda verende Allah.yıne verır ,insallah ama busefer en hayırlısını ve saglıklısını inş.:Saruboceq:

kızlar liste yapıcam ama nasıl alt alta yazılıyor bilmiyorum bi türlü yapamadım isterseniz siz yapın yada bilen varsa tarif edin ben yaparım ::CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5 çok haklısın canım benimm.. erken doğum yapıp bebeğimi kaybettiğim gecenın sabahında çok ağladım hastanede, noldu nerde hata yaptım diye çoook düşündümm ama işin içinden öyle çıkılmayacağını anladım. :1no2:
bugün 27. günüm normalde dün adet olmam gerekti son 3 aydır bu şekilde oluyodum bu sabah test yaptım bişey olmadı -tatlicadiarzu-
nolcak bakalım..
inşallah hepimiz umutlarımıza kavuşuruzz.

kızlar liste yapıcam ama nasıl alt alta yazılıyor bilmiyorum bi türlü yapamadım isterseniz siz yapın yada bilen varsa tarif edin ben yaparım ::CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2 oooh negüzeel listemiz olcak ama kim yapcaaak:)
minik kelebekçiim senin ellerinden öper bu iş:) Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…