- Konu Sahibi minik_kelebek
-
merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi
Bende geçen yıl 7 haftalık düşük yapmıştım. 1,5 yıl hamile kalamadım. Bir ara bunalıma giriyordum. Çünkü benim adetlerim düzensizdi, bu yüzden hep gecikirdi ve ben her ay umutlanırdım... sonra hamileliği düşünmemek ve stres yapmamak gerektiğini söylediler. Bende Rabbim verirse olur... artık ümitlenmek yok dedim. Kendime çekidüzen vermiştim...
Şimdi ilk bebeğime canım kızıma 19+6 günlük hamileyim...
Sizlerde sakın sıkıntı ve stres yapmayın... Umudumuzu kaybedince çok zor oluyor... O yüzden oluruna bırakmak gerek... Onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar..
bende istiyorum bu talihsiz olaydan sonra hamile kalmaaakk..
inşallah dualarımız kabul olurrr...
Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Yani testler pozitifti ama adetim geçtiikten 10 gün sonra adet oldum. Dr.um 1 ay korunun demişti.
Bu ay korunduk ama 20 günde artık yumurtlamam bitmiştir diye (kendimi iyi tanıdığım için yumurtlamam hep 16 . günde falan olurdu) korunmadık.
Şimdi de adetim 3 gün gecikti ama bilemiyorum. acaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için düzenim mi bozuldu yoksa hamile olabilir miyim ki?
canım bence liste oluşturalım böylece daha iyi anlarız kim hamile kim bekliyorr
merhaba bende varım beni de alın aranıza ben düşük yapmadım ama 24 mayıs ta 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum üç ay korun demişti ve bu süre bittiiii tekrar hamile olmak istiyorummmmma.s.
bence Alllah hepimize hayırlı ve saglıklı bebısler vercek inşallah,sadece yalnız oolmagıdımızı bılmek bıle güzel.enazından "bu neden benım basıma geldı" demeyelım.burda hep beraberız birsürü insan var düşük yapıp tekrar hamiş olan.inşallah bizde bu gruba dahil olcaz.birbirimze destek cok önemli
kızlar liste yapıcam ama nasıl alt alta yazılıyor bilmiyorum bi türlü yapamadım isterseniz siz yapın yada bilen varsa tarif edin ben yaparım ::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?