Hic belli olmuyor ya benim 11.hafta kusmam olmustu bazisinin hemen oluyor gogus sisligi falan bende 6 7.haftada olmustuHamilelik belirtileri kaç sonra belli oluyor kendini kaçıncı gün gösteriyor belirtiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic belli olmuyor ya benim 11.hafta kusmam olmustu bazisinin hemen oluyor gogus sisligi falan bende 6 7.haftada olmustuHamilelik belirtileri kaç sonra belli oluyor kendini kaçıncı gün gösteriyor belirtiler
21 Haziran gittim klomen ve folik verdi 1 haftasonra kontrole yani 29 Haziran gittim yumurtam büyümüş ve kendiliğinden çatlayacagınj söyledi ve duphaston verdi şuan duphastan ve folik kullanıyorumNe zaman dedi peki doktor hani ne zaman gitmistiniz
Yani belirtiler kendini göstermez mi yeni yani 1 2 haftalık iseHic belli olmuyor ya benim 11.hafta kusmam olmustu bazisinin hemen oluyor gogus sisligi falan bende 6 7.haftada olmustu
Bende gostermemisti burdan okuyup anladigim kadariyla genelde 4 5 haftadan sonra en erken belirtiler basliyorYani belirtiler kendini göstermez mi yeni yani 1 2 haftalık ise
Teşekkür ederim bakalım sonuç ne olacak bekliyorumBende gostermemisti burdan okuyup anladigim kadariyla genelde 4 5 haftadan sonra en erken belirtiler basliyor
Insallah gonlunuzdeki nasip olsun hayirli sekildeTeşekkür ederim bakalım sonuç ne olacak bekliyorum
AminInsallah gonlunuzdeki nasip olsun hayirli sekilde
Arada sıvı şeklinde akıntı oluyor su gibiBende gostermemisti burdan okuyup anladigim kadariyla genelde 4 5 haftadan sonra en erken belirtiler basliyor
Aslinda o yumurta catlayinca olur ama bilemedimArada sıvı şeklinde akıntı oluyor su gibi
Teşekürler .hikayenizi paylastiginiz ve umut oldugunuz icin.Sevindim.umarim sonuna kadar gidersinizMerhaba kızlar. 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk için uğraşıyorduk. 1 yıl bazıları için kısa gelebilir ama hamile kalmak isteyenler için 3 yıl gibi geçti.. ben gitmiştim doktora hiçbirşeyim yoktu. Sonra eşim gitti ve eşimde varikosel ve morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendim ve hamıle kalma şansımın doktorumun dediğiyle %30 olduğunu.. tabi dünya başıma yıkıldı çünkü eşimde bende o kadar çok istiyorduk ki. Eşime antıbıyocal diye bi ilaç verdi ve bu ilaç bitince yani 2 ay sonra amelıyat olması gerektiğini söyledi. Allahtan tek istediğim hep doğal yolla hamıle kalmaktı hep bunun ıcın dua ediyordum. Ve o sıra çok araştırmıştım ne iyi geliyor diye ve eşime çakşır suyu, kırkkilit otu, pekmez, yaban mersini,fındık gibi şeyleri vermeye başladım. Ve eşim daha bunları kullanırken amelıyatına 1 ay varken hamile olduğumu öğrendim. O kadar umutsuzdum ki.. tam eşimin hastalığını yeni öğrenmiştim umutum artık yok olmuştu sonra bu haber beni herşeyden çok sevındırdı.. çok zor günlerdi benim için Allah isteyen herkese versin şuan 12 haftalığım tek isteğim Allahımın kucağımada nasip etmesi. Hepinize umut olsun arkadaslar insallah
Doğal olani kullanin bence en az üç dört ay ama.Eşimde kullanmistı.Merhaaba caksir suyunu hazirmi aldiniz acaba
Dogal olani nasil oluyor pekiDoğal olani kullanin bence en az üç dört ay ama.Eşimde kullanmistı.
Bitkisini alıp ufaltip kaynatip iciliyor .en az üc dört ay içmeli ama.biraz zahmetli ama digeri kimyasal sonuçta bu daha faydali olur.netten de bakin tam tarifine .Dogal olani nasil oluyor peki
Çok teşekkür ederim amin insallahTeşekürler .hikayenizi paylastiginiz ve umut oldugunuz icin.Sevindim.umarim sonuna kadar gidersiniz
Bende 6 yil ugrastiktan sonra sübrizi yaşadım.Umarım steyen herkes yasar bu duyguyu.
Caksir otu koku degilmi??Bitkisini alıp ufaltip kaynatip iciliyor .en az üc dört ay içmeli ama.biraz zahmetli ama digeri kimyasal sonuçta bu daha faydali olur.netten de bakin tam tarifine .
Hayırlı olsun canım benimMerhaba kızlar. 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk için uğraşıyorduk. 1 yıl bazıları için kısa gelebilir ama hamile kalmak isteyenler için 3 yıl gibi geçti.. ben gitmiştim doktora hiçbirşeyim yoktu. Sonra eşim gitti ve eşimde varikosel ve morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendim ve hamıle kalma şansımın doktorumun dediğiyle %30 olduğunu.. tabi dünya başıma yıkıldı çünkü eşimde bende o kadar çok istiyorduk ki. Eşime antıbıyocal diye bi ilaç verdi ve bu ilaç bitince yani 2 ay sonra amelıyat olması gerektiğini söyledi. Allahtan tek istediğim hep doğal yolla hamıle kalmaktı hep bunun ıcın dua ediyordum. Ve o sıra çok araştırmıştım ne iyi geliyor diye ve eşime çakşır suyu, kırkkilit otu, pekmez, yaban mersini,fındık gibi şeyleri vermeye başladım. Ve eşim daha bunları kullanırken amelıyatına 1 ay varken hamile olduğumu öğrendim. O kadar umutsuzdum ki.. tam eşimin hastalığını yeni öğrenmiştim umutum artık yok olmuştu sonra bu haber beni herşeyden çok sevındırdı.. çok zor günlerdi benim için Allah isteyen herkese versin şuan 12 haftalığım tek isteğim Allahımın kucağımada nasip etmesi. Hepinize umut olsun arkadaslar insallah
Hayırlı olsun canım benim
Allah razı olsunHayırlı olsun canım benim
Nasil bir supriz yasadiniz merak ettim, insallah tamamina ermistir. Gece gece uyku tutmayi rastgele forum okurken gordumTeşekürler .hikayenizi paylastiginiz ve umut oldugunuz icin.Sevindim.umarim sonuna kadar gidersiniz
Bende 6 yil ugrastiktan sonra sübrizi yaşadım.Umarım steyen herkes yasar bu duyguyu.
merhabalar, eşim ve kendime beralife den set aldım yarın kullanmaya başlayacağız inşallah sanırım sizde kullandınız, dikkat ettiğiniz şeyler varnmıydıBeralife sitesinden aldim set halinde icinde keten tohumu yagi caksir suyu ve 2 tane daha yag vardi ama hatirlayamadim....hemen baktim ekrani paylasiyorum eşim bunlari kullandi
Bunu nereden temin edebilirimAyni seyi yasadik esimde varikosel bende pko vardi doktor 1 sorun 1 sorun daha 3 sorun eder demisti gecelerce agladim esim ameliyat olacakti ben hayit suyu seti esim caksir suyu seti kullandi 2.ay hamile kaldim