- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahh hepimizin hayırlısıyla hayırlı bebekleri olur dene balım eşine de keçiboynuzu pekmezi yedirBen geçtiğimiz ay eşime havuç kemirttim hergün tavşan gibi meğer onun suyu varmış kürü varmış ne biliyim anca duydum ben de bu ay onu da denicem anasını satıyım olur inşallah senin de demekki sağlıksız bebeklermiş ki düşmüş. En sağlıklısıyla haberini alırsın inşallah bi dahaki ay
Günde 1 tane
14 gün sonra belli olacak, inşallah bu ay tutar. elimden geleni yaptım artık gerisi Allahın takdiriYa da p
bunları denedin ve hamile kalamadın mı ondan sonra mı çatlatma iğnesi vuruldun Allahım çok büyük kafanı meşgul edicek şeylerle uğraştıktan sonra stresi de atarsın inşallah ben işe girdim çok şükür ağlama krizlerim biraz olsun geçti çünkü artık gece erken uyumak zorundayım :))
Benim gittiğim doktor sağolsun kapısından dilenci kovar gibi tavır yaptığı için kaç tane içeceğimi söylemedi eczacı demiş eşime günde 1 tane diye onu bile kullanmıyorum hevesim kaçtıDoktor sabah akşam iç dedi üzerinde de 1 tane yazıyor günde. Neyse vardır bir bildiği
Ah şu doktorların bu hızlılığı beni de deli ediyor. Bu kaçıncı doktorum heh bu çok iyi dediğim olmadı. Bu kadar hassas konularda bu kadar itici davranmaları hiç hoş değil bir de özel olacaklar..Benim gittiğim doktor sağolsun kapısından dilenci kovar gibi tavır yaptığı için kaç tane içeceğimi söylemedi eczacı demiş eşime günde 1 tane diye onu bile kullanmıyorum hevesim kaçtı
Normalde özele gidiyorum ve doktorum çok tatlı biri önce sohbet edip rahatlatıyo ama bu sefer devlete gitmiştim hormon testi için bu sondu bi daha gitmemAh şu doktorların bu hızlılığı beni de deli ediyor. Bu kaçıncı doktorum heh bu çok iyi dediğim olmadı. Bu kadar hassas konularda bu kadar itici davranmaları hiç hoş değil bir de özel olacaklar..
Polikistik over sendromu olanlarda içeriğindeki bir madde yumurtaların sağlıklı çalışmasına katkıda bulunuyor diye biliyorumBanada inofolic combi verdi doktor eşinin tedavisi bitene kadar kullan diye ama ben düzenli kullanmıyorum ne işe yarıyo anlamadım diğer folic asitlerden farki ne acaba
Aa öyleyse düzenli kullanayım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinPolikistik over sendromu olanlarda içeriğindeki bir madde yumurtaların sağlıklı çalışmasına katkıda bulunuyor diye biliyorum
Ilk once çocuk dogurma dusuncesini bir gorev olmakdan çikarmak gerekir. Stres en başkica duşman. Bu cumleyi çokca duymuşsundur. Kafani dagitmak için uğraşlar bul. Kitap, spor en iyi uğraşlardir.Kızlar hadi toplaşalım hamile kalmak için önerileriniz nelerdir?
Biraz uğraştıktan sonra gebe kalanlar, şunu kullandım o ay hamile kaldım diyenler, eşimin spermi şunu uyguladıktan sonra kaliteleşti diyenler, yumurtalıklara bu iyi geliyo diyenler, adet düzensizliğine çözüm bulanlar, pcos,miyom, kist vb. sorunlarından sonra çözüm bulup hamile kalanlar, stresi sıkıntıyı nasıl üzerimizden atabileceğimize yardım etmek isteyenler, düşük yaşayıp tekrar hamile kalanlar, manevi açıdan da örn;dualar yapılması gereken tespihler falan bilen vs. vs. İçimizi rahatlatmak isteyen tüm anne ve anne adayları lütfen toplaşın konuşalım. Tüm bu yola girenlere, için yanan, sıkılan, hergün ağlayan, strese giren, üzülen, anne olmak isteyen kadınlara hep birlikte moral olalım. Umut varsa yaşam vardır
Not: Lütfen ‘ben ilk aydan hamile kaldım canım ya.’ ‘ aman çocuk mu var derdin var boşver.’ ‘Bu kirli dünyaya çocuk getirmek istemiyorum.’ ‘Bizim falanca da 5 kere tüp bebek denedi olmadı.’ ‘Sen de mi kısırsın.’ ‘Yoksa eşin mi sorunlu.’ ‘Daha erken ya ne çocuğu.’ Gibi gibi cümleler kuracaksanız hiç yazmayın. Olumlu şeyler postu olsun bu ve tüm yaralı kuşlara fayda olsun, hepimiz faydalanalım
En iyisini yapmışsın bende uzun bi sure soylemeyi dusunmuyorum 3 ay dolduktan sonra bebek sizindir diyorlar 3 aydan önce hep bi ihtimal var Rabbim esirgesin . Artık soranlara istiyoruz ama Rabbimden diyip gecistiriyorumResmen nispet yapma. Görüşmeyi kesin direk bence. Niye böyle bizim insanımız ben anlamıyorum. Ben 5 aylık olana kadar akrabalarıma bile söylemedim hamile olduğumu.
Aynen öyle. Nazara inanıyorum ben. Biz ailelere de söylemeyecektik aslında da, bayramda annemler geldi yanımıza anlarlar diye söyledik 7 haftalikken. 12.haftaya kadar yoksa söyleme taraftari değildim ben.En iyisini yapmışsın bende uzun bi sure soylemeyi dusunmuyorum 3 ay dolduktan sonra bebek sizindir diyorlar 3 aydan önce hep bi ihtimal var Rabbim esirgesin . Artık soranlara istiyoruz ama Rabbimden diyip gecistiriyorum
Çok sağolun isteyen herkese rabbim bir an önce versin sağlıklıylaHay maşallah ne güzel istiyorsanız Allah gönlünüze göre versin bi an önce biz de 3 kardeşiz onlardan başkası yalan benim için en değerli varlıklarım
Bende 5 aylık evliyim ne yapacağımı bilmiyorum cok istiyorum neden olmuyor bilmiyorum iki ay once dr Ultrasinda bi sıkıntı yok dedi ama gecistirdi bildigin hormon testlerini devlette yapıyorlar miNormalde özele gidiyorum ve doktorum çok tatlı biri önce sohbet edip rahatlatıyo ama bu sefer devlete gitmiştim hormon testi için bu sondu bi daha gitmem
Yapıyolar adetin 2 veya 3 günü gidin ama 5 ay daha erken biraz daha bekleyin yumurtlama takip edin edemezseniz gün aşırı deneyinBende 5 aylık evliyim ne yapacağımı bilmiyorum cok istiyorum neden olmuyor bilmiyorum iki ay once dr Ultrasinda bi sıkıntı yok dedi ama gecistirdi bildigin hormon testlerini devlette yapıyorlar mi
Yapıyolar adetin 2 veya 3 günü gidin ama 5 ay daha erken biraz daha bekleyin yumurtlama takip edin edemezseniz gün aşırı deneyievlendigim
Evlendigimizden beri her gun her gun deniyorduk ama bazrn sırf cocuk icin de degil oyle istek amacli ama bu ay gun asiri denicez tsk ederim cvbin icinYapıyolar adetin 2 veya 3 günü gidin ama 5 ay daha erken biraz daha bekleyin yumurtlama takip edin edemezseniz gün aşırı deneyin
Sen de daha yenisin bebeğimm sabredelim olur inşallah bigün bizim de zaten ilk 1 sene zaten olmayabiliyomuş inşallah 1 sene olmadan kalırsın. Devlet yapıyor tabi kadın doğuma randevu al smear almadılarsa onu da alır yumurtalıklarına da bakıyorlar. Ama kontrol için geldim de bebek olmuyo dersen gönderiyolar daha çok erken diyolarBende 5 aylık evliyim ne yapacağımı bilmiyorum cok istiyorum neden olmuyor bilmiyorum iki ay once dr Ultrasinda bi sıkıntı yok dedi ama gecistirdi bildigin hormon testlerini devlette yapıyorlar mi
İnsaAllah olur ya Allah isteyen herkese en yakin zamanda saglikla versin insaAllah kontrole geldim smear da alin mi diyeyim yoksa ben demeden de alirlar mi kusura bakma bilgisizim bu konularda o yizden soruyorumSen de daha yenisin bebeğimm sabredelim olur inşallah bigün bizim de zaten ilk 1 sene zaten olmayabiliyomuş inşallah 1 sene olmadan kalırsın. Devlet yapıyor tabi kadın doğuma randevu al smear almadılarsa onu da alır yumurtalıklarına da bakıyorlar. Ama kontrol için geldim de bebek olmuyo dersen gönderiyolar daha çok erken diyolar