- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #15.301
akyaka kız sen hala doktora gitmedinmi.ben bile merak içindeyim belkide bişeyler vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar ben 6 haftalık gebeyim ama kese boş grünüyor doktorum 1 hafta sonra herşey belli olur diyo. arnızda böyle bir durumla karşılaşan oldumu olduysa bulantınız kusmanız mide yanmanız oldumu. bende bunların hepsi var. paylaşırsanız sevinirim
akyaka kız sen hala doktora gitmedinmi.ben bile merak içindeyim belkide bişeyler vardır
merhaba kızlar, gubetgüzeli, minikkelebek, nesle, ewpat,
essela, ve diğer arkadaşlar, yeni düşük yapanlar çookk geçmiş olsun((
geçen ay olduğu gibi yine bu ayda adetime 11-12 gün kala göğüs acısı başladı,
2 aydır böyle, hamile değilim.
korkmaya başladım acaba bir problemmi var diye, ilk defa 2 aydır böyle oluyor,
sorun yoktur değil mi kızlar, stres yapmışımdır herhalde. ploraktin yüksek olunca göğüsler acırmı bilgisi olan varmı.
gerçi ploraktine en son 3 ay önce bakıldı ve normal. bir yıldır 4 kez ölçüldü ploraktin ve hepsi normaldi, acaba 3 ayda yükselir miki bu değer?
merhaba asenam nasılsın?merhaba kızlar, gubetgüzeli, minikkelebek, nesle, ewpat,
essela, ve diğer arkadaşlar, yeni düşük yapanlar çookk geçmiş olsun((
geçen ay olduğu gibi yine bu ayda adetime 11-12 gün kala göğüs acısı başladı,
2 aydır böyle, hamile değilim.
korkmaya başladım acaba bir problemmi var diye, ilk defa 2 aydır böyle oluyor,
sorun yoktur değil mi kızlar, stres yapmışımdır herhalde. ploraktin yüksek olunca göğüsler acırmı bilgisi olan varmı.
gerçi ploraktine en son 3 ay önce bakıldı ve normal. bir yıldır 4 kez ölçüldü ploraktin ve hepsi normaldi, acaba 3 ayda yükselir miki bu değer?
arkadaşlar yaaa ben çok üzgünüm 4 gün önce bebişim vardı ama şimdi yok kanamam vardı düşmüş ilk gebeliğimdi şu 4 gün içinde yaşadığım üzüntüyü anlatamam başıma bunlardamı gelecekti halbuki nasıl sevinmiştim herşey yarım kaldı
arkadaşlar yaaa ben çok üzgünüm 4 gün önce bebişim vardı ama şimdi yok kanamam vardı düşmüş ilk gebeliğimdi şu 4 gün içinde yaşadığım üzüntüyü anlatamam başıma bunlardamı gelecekti halbuki nasıl sevinmiştim herşey yarım kaldı
"akyaka" canım gittin mi DR a veya geldimi kırmızılar?
"akyaka" canım az önce Dr umu aradım. ve dediki yarın çık gel, bakalım. çalışıyorum cumartesi gelim falan dedim ama dediki : zaten bir düşüğün var sağlığın mı önemli işin mi. ben yarın Dr a gitcem galiba. bu arada benim 45 gün oldu.
Anladım canım benim inşallah kötü bir durum yoktur...Peki senin gecikmesi dışında bir sıkıntın var mı ağrı gibi falan...Ben umutlu değilim hamile olduğumdan ama olabilir diye de düşünmeden geçemiyorum çünkü belirtiler var bakalım artık hakkımızda hayırlısı...
benim hafif karın ağrısı ve bel ağrısı oluyor. ve bazan beyaz bazan hafif yeşilimsi / sarımsı bir akıntı oluyor kokusuz biraz katı kıvamlı.