yakamoz, idil ve ismi aklıma gelmeyen yeni arkadaşlar
çok geçmiş olsun, keşke bunlar hiç yaşanmasa ama herşey insanlar için işte
ilk zamanlar ne zor, burdaki tüm arkadaşlar bilir maalesef....
ama inanın ki beterin beteri var... ne hikayeler var bi bilseniz...
insan başına gelmeyince hiç bilmiyor, allahım başka dertler tasalar vermesin, başka acılarla imtihan etmesin
allahım tez zamanda sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah tüm isteyenleri
canlarrr geçmişi okuyamadım ama essela nesle minikkelebek ewpat nasılsınız kızlarrr bebekleriniz nasıll bakem,,, tepeler munişkedi sizler nasılsınız kızlar adetinizi oldunuz mu inşallah hamiş olursunuzz benim bu ay rafa kalktı sanırım şu kürtaj sonrası hastalıklardan kurtulamadım yaa nasıl bir şey anlamadım benim mi bünyem zayıf yoksa herkes öylemi perşembe günü bi anda şiddetli bir ağrı girdi belime bacaklarım tutmadı resmen nasıl bir ağrı anlatamam yerde süründün eşim acile gidelim dedi yok dedim ağrı kesici yapıp gönderirler yarın polikilinige gider muane olurum dedim ve sabah gittim ama sabaha kadar ağrı çektim neyse ultrasyona gönderdi önce doktor nur topu gibi 24 mm bi kistim olmuş ve karaciğerde sağlı sollu lezyonlar varmış önemli olabilir dedi vee tomografiye yolladı hamile kaldığımda ultrasyonla tüm herşeye bakılmıştı hiç bir şey yoktu karaciğerimde doktor üzüntüden oluşabileceğini söyledi

ayy bu kürtaj beni mahvetti ağrılı tavuk gibi oldum hastalıktan kurtulamıyorum kaç aydır her ay bir şey çıkıyor anlamış değilim kızlar,,,, işte ağrılı bi 4 gün sonrası bugün hafif ağrım var sonuç ne olacak ondan sonra ilaç vereceğim dedi ağrı kist kaynaklımı başka birşeymi bilinmiyor doktoruma sordum kisti oda adetle atılmazsa bakarız dedi ben çok istedikçe sürekli birşeyler çıkıyor..tomografi sonucum perşembe günü çıkacakmış bakalım kızlar kafanızı şişirdim valla.. ben yoğunum giremiyorum hastalık ev aman aman sizler kendinize iyi bakın...
canım hakkaten hep bi hastalık geçmiş olsun
allahın sevgili kulusun demek, naapalım öyle teselli etces kendimizi
ben çok şükür iyiyim, şimdilik bi yaramazlık yok
ev arıyoruz o yüzden çok sık giremiyorum
önümüzdeki pazartesi kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle döneriz
nesle gurbetgüzeli ewpat deliasena sheflera serhatice minikkelebek muniskedi ve tüm arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum
allahım hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize inşallah, en güzel günlere vesile olsun bu mübarek 3aylar inşallah