Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım normal gebe kalabiliyorsan sıkıntı yapma benim tüplerim alındı ve tüp bebekten başka çarem yok bi silkelen tekrardan nasip olur inşâAllah pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı çoğu arkadaş bilmiyormuş belki sen biliyorsundur yine de söyleyeyim dedim canım ihmal etme

Dediğin gibi bizim durumumuz daha zor tüp bebekle zar zor onca masrafla zorlukla hamile kalabiliyoruz.kaybedincede 10 kat daha çok üzülüyoruzz.o kadar özeniyorum ki normal yoldan hamile kalbilenler ki ne kadar şanslılar büyük bi nimet içindeler.ben yıllardır hiç hamile kalamadım sadece tüp bebek.bunada şükrediyorum en azından bu yöntem var​
İnşallah bu sefer nasip eder Rabbim.ben bu ay ki adetle transfere hazırlanacağım inşallah Ağustos ta olur kısmetse inşaallah

Haklısın canım tabiiki şükredeck çok şeyim olduğunu biliyorum biliyorum ama kuluz işte hemen koyveriyorum. Rabbim kimseyi daraltmasın bunaltmasın inşallah

Cnm patoloji testiniz ve genetik testinizin sonucu çıktı mı ??? Dr ne dedi neden olmuş düşüğünüz ???

Hakkımızdan hayırlısı olsun canım bizde maddi manevi düşüşteyiz artı benim ameliyatlarım falanda var hep bi masragif hep borç ödüyoruz Rabbim yardım etsin bi bebekle unuturuz inşâAllah
Haklısın canım tabiiki şükredeck çok şeyim olduğunu biliyorum biliyorum ama kuluz işte hemen koyveriyorum. Rabbim kimseyi daraltmasın bunaltmasın inşallah
Tabi ki canım yanlış anlaşılmadım inşâAllah tekrar nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat

Yok canım estağfurullah Rabbim kolaylık versin size de inşallah maddi manevi.

Cnm patoloji testiniz ve genetik testinizin sonucu çıktı mı ??? Dr ne dedi neden olmuş düşüğünüz ???

İlki dış gebelik ikincisi kese oluşmadan düşük olduğu için her hangi bir teste gerek görmedi dr. İkisi birbirinden bağımsız tamamen kısmet diyor. Bende beklemedeyim kararsızım

Slm kızlar bugün Dr kontrolüm vardı. Ultrasonla baktı parça falan kalmamış dedi. Yumurtaların oluşmaya başlamış dedi. Patoloji sonucum çıkmıştı ve elhamdulillah temiz çıktı. Dr patolojide Bi sorun yok dedi. Ve korunmana gerek de yok hamile kalmak istiyorsan kalabilirsiniz dedi. Genetik test sonuçlarım da çıkmamış daha. İnşşşş oda temiz çıkar

Cok merak ettim.gelismeler nasil? Insallah en hayirlisi olmuştur

Merhaba bu mesajı çok önceden yazmışsınz ama şuan ben foruma yeni üye oldum ve henüz kürtaj oldum sıkıntılı aüreç yaşıyorum buyüzdeb güzel örneklere çok ihtiyacım var. Nekadar sürede hamile kalabildiniz acaba?

2015 29 Eylül'de kürtaj oldum 2016 Nisan'da hamile kaldım şükür 2 yaşında

Bende kurtaj oldum 2014 de sonra hamile kaldim 2015 mayista kizim dogdu suan 4 yasina giricek moralinizi bozmayin simdi tekrar hamileyim 32 haftalik

Merhaba kızlar, 17 kasımda 8 haftalık gebeliğimde gelişim durması sebebiyle düşük yaşadım zorunlu kürtaj oldum. 2 ay regl gördüm ve simdi bebek düşünüyorum. Kürtaj sonrası hamile kaldıgınızda ne gibi belirtiler yaşadınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…