• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

saol canım, çok motive edicisin. ben bu adeti de geçirdikten sonra bebek çalışmalarına başlayacağım ve dediğin gibi bence erkenden tutar.

siz bize en iyi pozitif örneklersiniz :)))

canım senin 5. bebek derken? 4 düşüğün mü var ? :(((

inşallah canım bu ay bizze uğurlu gelir.

evet canım düşük gibi bişey işte bakalım bu kez ne olcak

arkadaşlar yaaa ben çok üzgünüm 4 gün önce bebişim vardı ama şimdi yok kanamam vardı düşmüş ilk gebeliğimdi şu 4 gün içinde yaşadığım üzüntüyü anlatamam başıma bunlardamı gelecekti halbuki nasıl sevinmiştim herşey yarım kaldı

Mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu düşünmeye başladığımdan beri bu siteyi takip ediyorum, herkes farklı şeyler yaşıyor acaba benim durumumda olan var mı? bilmiyorum.Yaklaşık 1 ay önce evde yapmış olduğum 3 teste silik çift çizgi çıktı, aradan bi kaç gün sonra rahatsızlanarak acile gittim acilde yapılan kan testinde b hcg değerim 5 çıktı.Doktorlar tuhaf karşıladı ya çok yeni ya da sorunlu bir gebelik olabilir 48 saat sonraki değer bizim için önemli dedi. 48 saat sonra yaptırmış olduğum teste 6,47 çıktı, bu arada benim kanamam başlamıştı.Kendi doktorum hamilesin fakat düşüğe doğru giden bi yükseliş dedi kanamam var deyince de düşüyor dedi Ben tabi hamile olduğumu öğrendiğim anda düşük yaptığımıda öğrenmiş oldum.Çok üzülmüştüm sonra ağrılı 3 gün kanamam oldu bitti.Bi kaç gün sonra rahatsızlanınca başka bir kadın doğum hastanesinin aciline gittim tekrar kan testi yapıldı ve değer 0.1 çıktı yani hamile değildim ve doktor aslında benim hiç hamile olmadığımı söyledi 1 hafta içinde biri hamilesin düşük yapıyorsun diğeri de sen hiç hamile olmamışsın diyen iki doktor vardı psikolojim bozuldu aynı durumda olan arkadaşlar varsa yaşadıklarını paylaşabilir mi?

aynen neslecim sana katılıyom ve benide desteklediğin için ayrıca tşk ederim;D valla cnm ben öyle yaptım hiç ama hiç takmadım.
kızlar bu arada mahtuana,akyaka,sheflera ve diğer kızlar artık hazırlıklı olun ne güzel her ay hamile haberleri sizleri bekliyo kızlar :)))

canım benim inşallah bakalım hayırlısı ile tüm isteyenlere versin rabbim... Benim bugün 37.günüm adetim selmedi yarın doktora gideceğim bakalım hayırlısı aslında gebelik varsa da geç döllenme olmuş olabileceğinden şüpheleniyorum...Bakalım gidip geleyim yarın sizleri durumdan haberdar edeceğim...

kızlar nasılsınız neslecim herşey yolunda inşallah hamilelerimizin hepsine maşallah:)yeni hamilemiz de varmış galiba

mahtuana ya çok çok geçmiş olsun canım ama en ummadığın anda gelecek bebişin buna eminim:)

akyaka sen test yaptın mı günün baya geçmiş

ben bu ay ümitlenmeyecektim aslında çünkü doktor yumurtlamışsın ama atamamışsın kanama alanı falan dedi aklımı karıştırdı pek ümitli konuşmadı bu ay için ama şimdi adetime 5 gün falan var idrarımda tortu var diye ümitleniverdim:)
ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????

Günaydın kızlar inşallah iyisiniz kuzularım.Bende bi değişiklik yok işe git işten gel çalış çalış
sheflera canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun allah sağlıkla kucağına alacağın zaman versin bebeğini inşallah aynı şeyleri yaşamayalım aminn

asiselcan yavrum ben akıntılardan muzdaribim sen yok diye üzülüyosun kız döverim seni :52:
akıntı olmasın daha iyi kafan rahat olsun bu defa olacak allahın izniyle :54:

ben bu ay ümitlenmeyecektim aslında çünkü doktor yumurtlamışsın ama atamamışsın kanama alanı falan dedi aklımı karıştırdı pek ümitli konuşmadı bu ay için ama şimdi adetime 5 gün falan var idrarımda tortu var diye ümitleniverdim:)
ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????[/QUOTE]

cnm bende de tortu var dı hamile kaldığımda ama benim en büyük belirtim göğüslerim birden şişmişti.

canım sevindim senin adına...bakalım yarın bende doktora gidiyorum :( kasıkı ağrılarım dayanılmaz olmaya başladı çünkü artık:(

saol cnm.
senin için hayırlısı olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz ona göre :)

Kızlar şimdi doktordan geldim saat 430 da tekrar gideceğim herşey o zaman belli olacak bakalım hayırlısı allahım hepimizi mutlu edecek haberler almayı nasip etsin aminnnn :)

Günaydın kızlar inşallah iyisiniz kuzularım.Bende bi değişiklik yok işe git işten gel çalış çalış
sheflera canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun allah sağlıkla kucağına alacağın zaman versin bebeğini inşallah aynı şeyleri yaşamayalım aminn

asiselcan yavrum ben akıntılardan muzdaribim sen yok diye üzülüyosun kız döverim seni :52:
akıntı olmasın daha iyi kafan rahat olsun bu defa olacak allahın izniyle :54:

olmasada olur diyosun yani :9: bilge kız seni sanal doktorum benim :) sen diyosan dogrudur yarın kan vereyim bari bakalım degerım ne çıkacak :( inşallah yükselir bu kez

ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????

cnm bende de tortu var dı hamile kaldığımda ama benim en büyük belirtim göğüslerim birden şişmişti.

saol cnm.
senin için hayırlısı olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz ona göre :)[/QUOTE]

anladım canım beklicez ve görücez umut geveze bir kuş işte durmadan konuşuyo:)
kendimi dinlemicem diye karar almıştım ama 3 gündür bariz tortu var

saol cnm.
senin için hayırlısı olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz ona göre :)

anladım canım beklicez ve görücez umut geveze bir kuş işte durmadan konuşuyo:)
kendimi dinlemicem diye karar almıştım ama 3 gündür bariz tortu var[/QUOTE]

test yaptınmı canım?

mrb arkadaşlar düşükten sonra hamile kalıpta her şey normal olan var mı? düşük yapan birisinin diğer hamileliği daha iyi geçer dediler tekrar denemeye korkuyorum açıkçası bilginiz var mı?

mrb arkadaşlar düşükten sonra hamile kalıpta her şey normal olan var mı? düşük yapan birisinin diğer hamileliği daha iyi geçer dediler tekrar denemeye korkuyorum açıkçası bilginiz var mı?

ben geçen hafta bebeğim gelişmediği için 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ve ilk hamileliğimdi, ben de senin gibi merak ediyorum ama çevremden çok duydum düşükten sonra şu kadar çocuğu var laflarını.
sanırım korkmamamız gerekiyo diğer hamileliklerimiz için tabi ki daha temkinli olmak şartıyla

kızlar merhaba ben de 8.haftada kürtaj oldum ama bu topikte gerek düşükten sonra gerek kürtajdan sonra da hemen hamile kalan arkadaşlarımız o kadar çok ki sakın umutsuz olmayın hemen olmasa da bir kaç ay içinde allahın izniyle olacaktır

yok canım günüm geçmeden yapmamaya karar verdim daha 5 gün var zaten öyle çok test yapan biri değilim
sende durumlar nasıl?

canım ben kırmızıları görüyorum şuan. ama heyecanlıyım çünkü Allah nasip ederse bu ay ilk denemeye başlayacağım umarıö bebişler bizi bekletmez ve tez zamanda gelir.
gerçi bir dahaki hafta sonu DR a gitmek istiyorum gebelik için hazırmı vücudum diye. Allah ım inşallah bizide Annelikle onurlandırsın.:))))

Back
X