- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.341
saol canım, çok motive edicisin. ben bu adeti de geçirdikten sonra bebek çalışmalarına başlayacağım ve dediğin gibi bence erkenden tutar.
siz bize en iyi pozitif örneklersiniz :)))
canım senin 5. bebek derken? 4 düşüğün mü var ?((
inşallah canım bu ay bizze uğurlu gelir.
arkadaşlar yaaa ben çok üzgünüm 4 gün önce bebişim vardı ama şimdi yok kanamam vardı düşmüş ilk gebeliğimdi şu 4 gün içinde yaşadığım üzüntüyü anlatamam başıma bunlardamı gelecekti halbuki nasıl sevinmiştim herşey yarım kaldı
aynen neslecim sana katılıyom ve benide desteklediğin için ayrıca tşk ederim;D valla cnm ben öyle yaptım hiç ama hiç takmadım.
kızlar bu arada mahtuana,akyaka,sheflera ve diğer kızlar artık hazırlıklı olun ne güzel her ay hamile haberleri sizleri bekliyo kızlar :)))
benim kırmızılar geldi. Dr a gitmeme gerek kalmadı.
canım sevindim senin adına...bakalım yarın bende doktora gidiyorumkasıkı ağrılarım dayanılmaz olmaya başladı çünkü artık
Kızlar şimdi doktordan geldim saat 430 da tekrar gideceğim herşey o zaman belli olacak bakalım hayırlısı allahım hepimizi mutlu edecek haberler almayı nasip etsin aminnnn :)
Günaydın kızlar inşallah iyisiniz kuzularım.Bende bi değişiklik yok işe git işten gel çalış çalış
sheflera canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun allah sağlıkla kucağına alacağın zaman versin bebeğini inşallah aynı şeyleri yaşamayalım aminn
asiselcan yavrum ben akıntılardan muzdaribim sen yok diye üzülüyosun kız döverim seni
akıntı olmasın daha iyi kafan rahat olsun bu defa olacak allahın izniyle
kızlarr yumurtlma günleri kaç gün sürebiliyor :26:
ben bu ay ümitlenmeyecektim aslında çünkü doktor yumurtlamışsın ama atamamışsın kanama alanı falan dedi aklımı karıştırdı pek ümitli konuşmadı bu ay için ama şimdi adetime 5 gün falan var idrarımda tortu var diye ümitleniverdim:)
ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????
cnm bende de tortu var dı hamile kaldığımda ama benim en büyük belirtim göğüslerim birden şişmişti.
saol cnm.
senin için hayırlısı olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz ona göre :)
mrb arkadaşlar düşükten sonra hamile kalıpta her şey normal olan var mı? düşük yapan birisinin diğer hamileliği daha iyi geçer dediler tekrar denemeye korkuyorum açıkçası bilginiz var mı?
yok canım günüm geçmeden yapmamaya karar verdim daha 5 gün var zaten öyle çok test yapan biri değilim
sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?