Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşalım

Beterin beteri var canım, Allah korusun...Ben de öyle düşüne düşüne toparlandım...Son olsun ve hepimiz yavrularımıza kavuşalım, anneliği tadalım inşallah

Kıızlaaar napıyorsunuz? Zaman geçmiyor hiç
Günaydın kuzu Adeti beklemedeyim,tahmini bir hafta var insallah gecikmez, her yerim sivilcelendi,bu sivilce olayını birkac aydir unutmustum insallah yine unutacagim günler gelir.Sen nasılsın

Günaydın kızlar. Evde pinekliyorum işler bana ben işlere bakıyorum

Günaydın kuzu Adeti beklemedeyim,tahmini bir hafta var insallah gecikmez, her yerim sivilcelendi,bu sivilce olayını birkac aydir unutmustum insallah yine unutacagim günler gelir.Sen nasılsın
Adet habercisi olan sivilceler. Aslında benim hamile oldugumu öğrendiğim ay da çıkmıştı sivilcem ama hamileymişim ona da pek güvenmiyorum artık bilmiyorum dün akşam yine ağlama krizleri geldi durup dururken atlattım sanıyordum ama atlamamışım sanırım

Günaydın kızlar. Evde pinekliyorum işler bana ben işlere bakıyorum
Benimde öyle yarın kayınvalimdeler eşimin dayısı felan gelcek bide kalkıp harekete geçmem gerek ama moral sıfır dün gece birden bi moral bozukluğu ağlama felan

Evet hiç belli olmuyor hamilelerde de sivilce oluyor bazen...Ağlama oluyor bende de hala,boşver içine atınca daha kötü oluyormuş sonrası için...geçecek ama bugünler de merak etme Güzel şeyleri de konuşacağız zamanı geldiğinde. En sağlıklı hayırlı zamanda inşallah

Öyle tabi ama çok zor. Stres de yapmak istemiyorum adet olcaksam zamanında olmam hep uzar. Ama inan içim parçalanıyor. İlk kürtaj oldugum güne döndüm sanki. Geçen haftalar da çok daha iyiydim moral olarak size bile yazıyordum kötüyü düşünmeyin iyi düşünün diye. Şuan kendimi o durumun içinde buldum. İyi düşünemiyorum,şu zaman bu kadarlık olcaktı diye diye kafamın içinde kuruyorum.Nasıl geçicek bilmiyorum

Seni çok iyi anlıyorum, ama bu ruh halindeki dalgalanmalar gayet normal.Herkes yaşıyor bunu emin ol yaşamayan kimse yok..Böyle böyle zamanla geçecek, ama bu ay ama öbür aylarda en hayırlı sağlıklı zamanda olsun tekrar üzülmeyelim inşallah

İnşallah canım çok sağol Senin nasıl gidiyor

Ben hala sayıyorum 9+6 da kürtaj oldum yaşasaydı bugün 16 haftalık olacaktı. Belki cinsiyetini öğrenecektim. Belki belki belki....bu belkiler hiç bitmiyor... Zaman ilaçmış... O ilaç henüz bende işlemedi... Adette olamadım...

Zaman neye ilaç. Ben artık sabır ve dayanma gücü istiyorum rabbimden. Bizi mutlu edecek tek şey tekrar sağlıklı gebeliklerimiz olcak şuan için. Sabır biraz daha sabır. Senin 40 gün mü olmuştu canım

İnşallah canım çok sağol Senin nasıl gidiyor
Aynı benim de, bir ağlama bir gülme hali var kafamdan atmaya çalışıyorum ben de... iyi düşünmeye iyiye şartlamaya çalışıyorum, olacak zamanla...
Herşey hala taze belki adet olursak ya da hamile kalırsak düzeleceğiz...
Istemsizce hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz,ben de sayıyorum yarın 12 hf dolacaktı...gebelikleri devam edenlere bile bakıyorum bazen kendimi alamıyorum henüz işlemedi zaman ama emin ol birgün işleyecek,bunu iyilestirebilecek başka bir de bebek var ama o da biz iyileşmeden gelmez belki ilk adetten sonra az da olsa düzelme olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…