• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtajdan sonra döngüm değişmiştir diye düşünüyordum. 29 günde bir oluyordum normalde. Kötü düşünmek istemiyorum canım ondan böyleyim ama hazırım herşeye de olmazsa üzülürüm ama en azından bi adet gördüm derim o da iyi yanı.
aynen öyle canım değişebilir. ben 27 günde bir adet oluyodum kürtajdan sonra 40. gün oldum. 1 adet görsen daha iyi benden şimdi ufak ufak pıhtılar geliyor rahim temizlenmiş oluyor işte

aynen öyle canım değişebilir. ben 27 günde bir adet oluyodum kürtajdan sonra 40. gün oldum. 1 adet görsen daha iyi benden şimdi ufak ufak pıhtılar geliyor rahim temizlenmiş oluyor işte
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun canım öyle diyorum . İnşallah bebeklerimiz çok bekletmeden gelirler :KK200: senin kaç gün sürüyodu adetin

Hımmm bana doğum kontrol hapı, antibiyotik ve ağrı kesici vermişti sadece
Banada antibiyotik ağrı kesici vermişti kanım düşük oldugu için kan ilacı da verdi:KK66: doğum kontrol hapı da mı verdi sana?

Merhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririz:anneadayı: Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah:KK66:

Merhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririz:anneadayı: Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah:KK66:
Amin inşallah isteyenlere hayırlısı ile nadip olup. Kayıplarımızın yeri dolar inşallah

Doğrudur kuzum,doktorlara teslim oluyoruz mecbur:110:
Gerçi kendi doktorumdan kat be kat iyidi. Çok pozitifti. Ağlamaya başladığımda eşime bırak ağlasın rahatlasın dedi odasındayım düşün öyle deyince tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım ve beni çok teselli etti. Sanki bir arkadaş gibiydi

Gerçi kendi doktorumdan kat be kat iyidi. Çok pozitifti. Ağlamaya başladığımda eşime bırak ağlasın rahatlasın dedi odasındayım düşün öyle deyince tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım ve beni çok teselli etti. Sanki bir arkadaş gibiydi
Ne güzel zaten psikolojik olarak bitik oluyoruz :KK43:

Ne güzel zaten psikolojik olarak bitik oluyoruz :KK43:
Düşün sene rutin kontrol için gidiyorsun kalbinin durduğunu öğreniyorsun kendi doktorumu arıyorum ve beni hastane kabul etmiyor çok yoğunmuş doktor 6 gün olmuş zehirleyecek diyorum yok kabul etmediler devlet bir hafta sonraya veriyor. Kürtaj olduğum doktor randevum yok hastası değilim hastaları olmasına rağmen beni muayene ediyor psikolojik destek veriyor birşey yemediysen içmediysen bugün yapalım diyor ve kürtaj kelimesini asla kullanmıyor müdahale diyor bu kelime farkı güler yüzü desteği her türlü sorun da artık kapısındayım. Bu arada Meryem Ana otu varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş haberin olsun canıö

Düşün sene rutin kontrol için gidiyorsun kalbinin durduğunu öğreniyorsun kendi doktorumu arıyorum ve beni hastane kabul etmiyor çok yoğunmuş doktor 6 gün olmuş zehirleyecek diyorum yok kabul etmediler devlet bir hafta sonraya veriyor. Kürtaj olduğum doktor randevum yok hastası değilim hastaları olmasına rağmen beni muayene ediyor psikolojik destek veriyor birşey yemediysen içmediysen bugün yapalım diyor ve kürtaj kelimesini asla kullanmıyor müdahale diyor bu kelime farkı güler yüzü desteği her türlü sorun da artık kapısındayım. Bu arada Meryem Ana otu varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş haberin olsun canıö
Psikoloji kısmı zaten bizi en çok bitiren zorlayan oluyor...Ben de rutin kontrolde öğrendim çok iyi anlıyorum, doktorum da seninkisi gibi çok iyiydi çok destek oldu ona rağmen ben dağıldım bir de kötü olsaydı nasıl olacaktım hiç fikrim yok :KK43: insan şoka giriyor

Allah böyle doktorların sayısını arttırsın. Bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın Allah razı olsun baksana sana yaklaşımı ne güzel olmuş zaten öyle olması gerekiyor yaşadığımız bi hastalık veya sıradan bi olay değilki. Kuzum şuanlık deneme aşamasındayım ama eğer bi kaç denemeye olmazsa başvururum bu tarz şeylere sanırım. Rabbim mecbur bırakmasın. Versin inşallah

Psikoloji kısmı zaten bizi en çok bitiren zorlayan oluyor...Ben de rutin kontrolde öğrendim çok iyi anlıyorum, doktorum da seninkisi gibi çok iyiydi çok destek oldu ona rağmen ben dağıldım bir de kötü olsaydı nasıl olacaktım hiç fikrim yok :KK43: insan şoka giriyor
Kesinlikle Allah bin kere razı olsun doktorundan hastabakıcısıns kadar hepsi güler yüzlü operasyon öncesi ilaç koydular koydurtmadım kastım kendimi gitsin istemiyordum ona rağmen yapan kadın hep güldü bekledi. Keşke her doktor hemşire vs böyle olsa. Ben nasıl toparlandım biliyor musun arkadaşım 13 yaşında ki oğlunu kaybettiğinde :KK61: :KK61:dedim napıyorsun ya öyle olsaydın ya ölü doğum yapsan ne yapacaktın dedim kötünün iyisisin sen dedim:KK61:

Back
X