• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yolun yarısını bile geçmişsin :KK52: ama 45 güne kadar beklemek gerekiyormuş. Beklemek çok yorucu değil mi? Ben daha 18.gündeyim. Önceden regl gelmesin diye beklerdik:KK43:
geçtikte hala gelen giden yok. ilk kürtajda ne güzel 25. gün adet olmuştum. bunda uzadıkça uzadı. Hayırlısı olsun olsun canım bekleyelim bakalım

geçtikte hala gelen giden yok. ilk kürtajda ne güzel 25. gün adet olmuştum. bunda uzadıkça uzadı. Hayırlısı olsun olsun canım bekleyelim bakalım
Hormonlarımız vücudumuzun dengesi alt üst oluyo :KK43: çok stres yapıyosan ondan da gecikebilir

Kızlar ben de ameliyattan sonra en az 5.6 ay kadar diyordum ama çok beklemekten vazgeçtim. 3 ay bekleyecem sanrm.
İnsanın bekleyesi gelmiyo ki. Sanki boşuna beklicekmişim gibi geliyor bana. Ama sen tabi 3 ay bekle yinede. Kızlar sabrın sonu selametmiş.:dua: Ve unutmayın ki güzel şeyler olmadan önce işler hep ters gider:KK52: ben ikiz bebek çok istiyordum belki de rabbim bana bu sefer ikiz nasip etcek. Sabır umut ve dua:KK19:

İnsanın bekleyesi gelmiyo ki. Sanki boşuna beklicekmişim gibi geliyor bana. Ama sen tabi 3 ay bekle yinede. Kızlar sabrın sonu selametmiş.:dua: Ve unutmayın ki güzel şeyler olmadan önce işler hep ters gider:KK52: ben ikiz bebek çok istiyordum belki de rabbim bana bu sefer ikiz nasip etcek. Sabır umut ve dua:KK19:
Ben de hep ikizi sterdm. Nasip ve hayırlısı tabi ki. Benim babam ikiz. Genlerde de var:)

Ben de hep ikizi sterdm. Nasip ve hayırlısı tabi ki. Benim babam ikiz. Genlerde de var:)
Ya inşallah nasip olur. Rabbim bi tane aldı 2 tane 3 tane verir inşallah 😁 benim için çok uzaaak. Eşimin tarafında var ama sanırım anneden geçen bişeymiş 😅 hayal dünyası işte

Benim bir tanığın bekarken n hep ikiz isterdi. Evlendi ikizi oldu. Bikaç sene sonra Bi daha oldu. İki defa ikiz. Önceden de Bi kızı vardı. 5 çocuğu var şimdi.

Benim bir tanığın bekarken n hep ikiz isterdi. Evlendi ikizi oldu. Bikaç sene sonra Bi daha oldu. İki defa ikiz. Önceden de Bi kızı vardı. 5 çocuğu var şimdi.
Ciddi misin ya :KK9: ama onun kendi tarafında varmıydı ikiz. Maşallah ya nasıl istediyse :KK48:

40 45 gün içinde geliyor diyorlar ya gelir belkide. Adet belirtilerin var mı
yok canım normalde 1 hafta önceden benim göğüslerim ağrır şişer adet olurum hepsi geçer. kürtajdan sonra 40 güne kadar adet olunur yazıyor doktora mesaj attım bazen 45 güne kadar uzayabilir dedi

Back
X